Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bang & Olufsen BeoPlay A9 MK2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bang & Olufsen Mobilhögtalare (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Valet av a9 var främst av estetiska skäl. Min sambo tycker högtalare generellt är fula men då detta är en "designpryl" är det tydligen ok :). Går dessutom byta fronttyg (tips: skiniplay.com) och även montera på vägg för att få ett högst individuellt intryck.

  Okej, så till det viktigaste, hur låter det? Till min stora förvåning så är den inte bara snygg utan spelar dessutom riktigt bra! Har den i ett ca 35m2 stort rum och det är inga problem att fylla ljudtrycksmässigt och den distar inte heller när man drar på. Behaglig, om än något ljus kanske, ljudkaraktär och basresurser finns där också.

  Handhavandet är också riktigt enkelt. Har laddat ner deras app (den behövs förresten för installera högtalaren) och den är väl okej. Men ärligt talat kör jag i huvudsak spotify (den har spotify connect) och airplay och den har under den månad jag ägt den inte haft några som helst problem med anslutning eller liknande. Den går ner i någon form av sleep mode så det är bara köra igång spotify och välja högtalaren så drar det igång direkt utan krångel.

  Kort sagt, rekommenderas!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Härlig kvalitetskänsla. Enkel installation. Enkelt handhavande.

  Lite skräp bakom högtalarnätet, blir som en liten vårta under tyget, så bevisligen kunde kvalitetskontrollen varit bättre.

  Låter riktigt riktigt bra. Se bara till att prova de olika ljudlägena mha omkopplaren på baksidan.
  Kan dock hoppa ur spellistan i min iPhone ibland.

  Synd att väggfäste inte ingår på en såpass dyr produkt. Hade jag vetat om detta så hade jag köpt tillsammans med A9:an, nu får jag åka och plocka upp ett. Bortkastad tid.

  Önskar att jag hade haft plats för en A9:a på ovanvåningen med. Får väl bli en A6:a där. ????????