Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ultimate Ears UE Megaboom

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ultimate Ears Mobilhögtalare (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  UE Mega Boom är Logitechs senaste tillskott i Ultimate Ears-serien och en uppgraderad variant av UE Boom, som släpptes för snart två år sedan. Även om den är lik Boom till utseendet så finns det en hel del nytt i den cylinderformade högtalaren. Förutom att Mega Boom är något större, är den dessutom helt vattentät och klarar med andra ord av alla typer av strandbesök, duschande och poolpartyn.

  En annan förbättring är att man förlängt bluetoothräckvidden, som nu är hela 30 meter.
  Hörde jag bra räckvidd?

  Appen som kan laddas ner kostnadsfritt gör Mega Boom ännu bättre. Genom den kan man ställa in EQ, stänga av/sätta på högtalaren samt helt trådlöst uppdatera programvaran i högtalaren. Dessutom kan högtalaren användas som larmklocka ihop med appen.

  Positivt:

  +Design
  +Ljudet
  +Vattentät
  +Bra räckvidd med bluetooth
  +Lika stryktålig som UE Boom
  +Ytterligare funktioner med den kostnadsfria appen
  +20 timmars speltid
  Negativt:

  -Priset. Nästan 3000 spänn är lite saftigt, dock får man mycket högtalare för pengarna

  Sammantaget så är detta den perfekta högtalaren enligt min mening. Det finns säkert andra märken som kan leverera, men vill man ha en högtalare som är både praktisk, tål tuffa tag och har ett bra ljud så är UE Mega Boom det absolut bästa valet.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har 2st. Dom spelar då i stereo.
  Finns det mer att säga, ja dom gör det bra även på låg volym. Nya appen (2019) gjorde dom ännu bättre. Starta via appen auto kopplad stereo vid 2st samt kan sedan slås av via app. Kanon!
  Jag är nöjd med priset och kvalitets känslan.Otrolig batteritid. Har lyssnat på många och äger Alla Sonys SRS så jag jag har lite jämföra med.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Normalt är jag den personen som letar efter BT högtalare med mycket bas. Men kom över en Megaboom billigt och hade aldrig hört den tidigare. Ägde då samtidigt en JBL extreme. Megaboomen har väldigt mycket klarare ljud över hela registret. Jag upplever att kvalitén på ljudet är extremt bra. Även om den inte har samma bas som JBL så är Magaboomen min favorit. Den ör mycket smidigare att ta med. Jag har inget att klaga på. Ingen partybas spelare. Men saknar inte basen heller. Tror att man skulle missa den fina ljudkvalitén om den skulle Basa massa.

  + kan parkoppla flera
  + lång batteritid
  + ljudkvalitén
  + perfekt stolek
  + priset
  + vattentät

  - skulle va att den ör ful :)
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt nice högtalare har en svart med vita mönster på den. har nästan haft den 1 år. Köpte den för 1600 kr med försäkring.

  + Bra bass med bra kvalitet
  + lång batteri tid på högtalen
  + bra att ta med den över vänners hus och ha på block party som andra kan joina in.
  + bra app som supportar högtalare med alla funktioner du har och har instruktioner på vad du ska göra vid vissa tillfällen ifall du inte fattar och har en Equalizer som ändrar ljudet lite gran.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra högtalare med bra ljud, JBL må spela mer bas men saknar ju mellanregister om man jämför med denna.

  Endast Denons bärbara produkter av dom jag hittills testat låter snäppet bättre men är känsligare och mer riktade.

  OBS! Denna produkt är endast vattentät och inte dammtät så var något försiktiga på stranden.

  Har testat denna noga och den tål att tappas flera gånger från ca 1,5meter i betonggolv utan att gå sönder. Även från högre höjder vid tillfällen i asfalt etc. Dessutom har jag haft den i havsvatten samt varmt vatten i dusch och det gick bra. Men tänk på att det är på egen risk.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Äger en UE BOOM men har lyssnat på megaboom i butik och vad många inte har förstått är att dessa högtalare spelar i 360grader till skillnad från konkurrenter som spelar runt 130-150grader.
  Om du ställer den i ett hörn eller mot något så förstår du vad jag menar, då låter den mycket mer.
  För att spela helt runt om sig själv är denna mycket bra.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Betalade 1018:- för denna, det kan den vara värd. Uppgraderade från min gamla Creative d100 som är av motsvarande storlek men kostade bara 500:-.
  Denna förhållandevis lilla pjäs kan spela relativt starkt. Upplever dock ljudet ganska platt och odynamiskt, mellanregistret känns grötigt. Tycker den spelar bäst om den inte står så nära vägg eller hörn, då basen med standard-eq är ganska tung och har en tendens att dränka övriga frekvenser.
  Ett okej köp men inte mer, då jag bara gett styvt en tusenlapp för högtalaren.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket ljudlig pjäs med användbara funktioner. Som med de flesta mobilhögtalare är ljudet mycket beroende på vilka miljöer man befinner sig i och placering av enheten. Anser att den gör sig bäst utomhus och på 60-90% ljudvolym. Det är ju trots allt en partyhögtalare vi pratar om så lite svängrum måste vi ge plats för. Och det råder således inte brist på decibelantal. Mellangregistret är krispigt och klart framträdande samtidigt är basen precis så avvägd att den varken tar över eller försvinner i mängden.

  +ljudet (på lite högre volym)
  +funktioner (equalizer, party-up, block party)
  +vattentät
  +pausa och byta låt på enheten

  -ljudet (på lägre volym)
  -horisontellt läge ger dåligt stöd.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag vill inte sätta full pott, för jag tror att det alltid finns utrymme för förbättring, men här är det nära perfektion för min del... bra ljud, bra batteritid, drullesäker (väldigt viktigt), snygg att titta på och bra app. På alla sätt en grym produkt. :-)
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Med tanke på hur dåligt ljudet är och hur dyr den är är det ett rån. Mest överhypade produkten på länge. Snacka om instängt och burkigt ljud. De som säger något annat har inte heller jämfört den med något. Jbl Charge 2 låter tom bättre och den är nästan 3 gånger billigare.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Efter att min Harman Kardon go play 2 försvunnit var jag nu ute efter en ny bärbar högtalare.

  Jag försöker alltid göra lite efterforskning för att hitta en prisvärd pryl, även så den här gången och UE megaboom har verkligen fått boom betyg här på prisjakt, på elgiganten där jag köpte den och även ljud och bild gav den högsta betyg.

  Alla pratar om hög ljudkvalite, till och med vissa som kallar sig audiofiler påstår att UE megaboom låter mycket bra. Jätte bra tänkte jag, någorlunda sant borde det vara eftersom den ändå kostar 3.000:-. När jag provlyssnade den första gången förstod jag verkligen inte vart alla dessa bra recensioner kommer ifrån. Ljudet är burkigt, grötigt och total avsaknad av bas. Tänk ljud från mobiltelefon fast bättre så klart.

  Jag vet inte vad man ska förvänta sig utav en sådan här högtalare men Go Play 2 låter betydligt mycket bättre men saknar det som gör det här till en ganska bra produkt, i mina ögon och öron. Smidigt format, IP67 klassificering och framför allt lång batteritid.

  Beakta här att jag har liten erfarenhet av den här typen av ljud och vet inte vad man ska förvänta sig. Så är du som jag och är van riktigt bra stereo ljud blir du förmodligen besviken på ljudet. Använder du dagligen ljudet från din mobiltelefon eller hörlurar som kommer med dessa kanske du blir imponerad.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Grymt nöjd, ordentligt ljud o bra batteri tid. Perfekt för att kunna ta med sig överallt.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  bra ljud dock jbl charge 2 låter bättre för mig (kanske smak sak och snart kommer charge 2+ som är också vattentät)
  360 grader ljud, vattentät, stryktåligt, så om du har båt, kommer att ha party med många vid havet eller liknande detta är perfekt val.
  priset är högt, det borde kosta typ 2 000 kr max.
  jätte bra produkt
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Kan bara berömma denna högtalare som är perfekt utomhus. Äger även Bose Mini som följer med på hotellrummet men är lite klen utomhus. Det som imponerar mest är nog när man kör två enheter i stereo. Riktigt nice!