Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xtreamer Wonder

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xtreamer Mediaspelare ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Börjar ju bra....Fick ingen bild på tvn pga. inkompatibel signal. Visserligen är tvn några år men inte lastgammal. Prövade en annan tv och då gick det bättre, efter att ha ställt om signalen funkade det även på den första.
  Rasslade in några uppdateringar automatiskt-
  Forts. följer

  Var precis på väg att lämna tillbaka den eftersom den hänger sig stup i kvarten och svårt att få det bra, Nu dök det upp en uppdatering till Android 5 och genast blev allt bättre så jag avvaktar de dagar jag har kvar på öppet köp.
  Kör Nerladdade filmer, Kodi, Svt Tv4, mm. tyvärr kan jag inte streama pga. för dålig Wifi där tvn står, men det verkar annars funka med Genesis i Kodi.
  Funkar bra med Svtplay och Tv4.
  Pluggade in min hårddisk på 2TB fån gamla urXtreamern, där den funkat bra, men där hittade den bar nån enstaka film. La över allt på en ny 5 TB disk då funkade det. Problem med hängningar på vissa filmer, mestadel HD-filmer gör att jag lämnar tillbaka den och fortsätter köra min gamla Xtreamer som funkar bra. Kompletterar med en Chromecast istället ev.nya Minix istället senare.
  Synd på en annars bra produkt.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft den i två månader och använder uteslutande Kodi på den. Till detta funkar den utan anmärkning. Perfekt för detta pris!
  Jag var rätt irriterad i början då jag inte fick ljudet att funka ordentligt, men sen jag satte den på 2.0 i Kodi (enligt instruktioner på nåt forum) så funkar allt bra, inkl 5.1 pass-through. Mest märkligt..
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  What a great product. So user friendly. Plug and Play. You can do all your usual Hulu, netflix, casting, airdropping but MY favourite is MOBDO where you can stream all these different TV channels, and XBMC. I recommend the Genesis addon. What an experience. The WONDER puts products like Google Chromecast and Apple TV in the backseat for sure.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra mediaspelare. Netflix, Viaplay, Kodi och Popcorn Time mm. fungerar nästan felfritt. Tog ett tag att vänja sig vid air mouse men funkar fint. Har ägt både Xtreamer MK1 och Xtreamer SideWinder 3 men tycker Wonder är bättre och betydligt stabilare. Enkelt att komma igång. Kan du köra en Android telefon så kan du köra denna. Billig men bra!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fungerar inte 100% men som mediaspelare funkar den bra %uD83D%uDE00