Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roland Micro Cube Bass RX

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roland Bascombo (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har ägt förstärkaren ett och ett halvt år nu och jag är fortfarande mycket nöjd med den.
  För att vara så liten och behändig producerar den ett gott ljud. Det går att spela med vettig volym utan att den skorrar eller distar. Spelar man på "vettig" volym följer förstärkaren med hela vägen till låga B. Jag har aldrig haft någon illusion om att den skulle klara av vanlig replokalsvolym, men hemma i vardagsrummet funkar den finfint och jag är faktiskt något förvånad över hur högt den klarar av att spela.

  Jag har testat batteritiden och de utlovade 13 timmarna verkar faktiskt stämma. Som högtalare till musikuppspelning håller den längre, jag var uppe i över 17 timmar när jag testade att bara spela upp musik. Naturligtvis drar effekterna en del så några 17 timmar blir det inte om man spelar bas.

  Effekterna är trevliga som övningsredskap och jag gillar Rhytm guiden (den inbyggda metronomen med trumljud). Det går fint att koppla in mobilen med spotify och jag hade inga problem att göra inspelningar via microcuben. Förstärkaremuleringarna gjorde att jag kunde hitta ett ljud jag blev nöjd med, sen kanske man inte rattar runt så mycket.

  Sammanfattningsvis är jag helnöjd med formatet, portabiliteten, ljudet och finesserna. Om förstärkaren hade haft en inbyggd loop-effekt hade den varit helt komplett, men för priset är jag mycket nöjd med vad som ingår.