Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kärcher SE 4002

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Kärcher Dammsugare (128)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Varning, har haft 3st SE4002, med samliga har gett mig problem och timmar med frustration, det värsta utöver bräcklig kvalitet och ogenomtänkt design är att pumpen alltid lägger av efter 5-10 användningar. En representant för Kärcher i Göteborg gav mig förklaringen efter klagomål till deras huvudkontor i Tyskland.

  ”Du får vad du betalar för” sa han och berättade att kvaliteten på pumpen i SE4002 inte är samma som hos deras dyrare maskiner som kostar det dubbla. Intorkat tvättmedel gör att pistongen i pumpen fastnar, detta sker väldigt snabbt om man råkar glömma att spola ur maskinen med rent vatten var hans förklaring. Min erfarenhet efter totalt 3 av dessa skräpmaskiner är att pumpen ofta lägger av ändå pga av olika andra anledningar såsom att det lätt kommer in luft i pumphuset, att den är svag och nästan bränner direkt om pumpen skulle pumpa luft, framför allt är den mycket svag vilket båtfolk ofta får uppleva när de vill tvätta tygbeklädda väggar och annat högt upp, resultatet blir att pumpen helt lägger av och blir obrukbar.

  Så min direkta uppmaning köp inte denna Kärcher SE4002 matt- & klädseltvättmaskin såvida du inte vill köpa dig frustration och problem.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Annvänd 5ggr sedan slutar pumpen funka, har skett 2 ggr,, Nu åker den i SOPORNA! Svaret från kärscher "DU FÅR VAD DU BETALAR FÖR"
 • Alla omdömen

 • Dålig
  1 månad sedan
  suverän rengöring av bilar, mattor, soffor och andra stoppade textiler. räkna med att pumpen håller för mellan 3 och 10 gånger, så har du vad det kostar att använda den per gång. Eftersom man använder den så sällan så hinner garantin gå ut också.
  Med andra ord, håll er borta från detta skräp, borde inte få säljas.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Pumpen går sönder efter endast några få användningar. Dålig kvalité, plastig, du betalar för märket, inte kvalité.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Supernöjd, tar ett par användningar innan man hittar bästa kombinationen av tvättmedel och maskin men sedan är det bara att tuta och köra. Rengjort soffa, matta och utemöbler, tar ingen tid alls. Det som folk skriver om att den är högljudd, ja det är en grovdammsugare tycker inte att den låter mer än någon annan..
 • Dålig
  1 år sedan
  Köp inte. Kvalitets problem. Får inte upp trycket på vattenstrålen. Varit på lagning. Gick sönder efter 5 korta användningar igen. Tyvärr använder man den inte så ofta så nu får jag nog titta i sjön efter ersättning.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har nu haft den i 2 år och är jätte nöjd. Den har räddat mig flera gånger och en av gångerna var när det var magsjuka i huset och jag kunde snabbt tvätta sängen.
  Grymt nöjd.
  Har haft ett fel med den då den inte ville spruta vatten men det visade sig vara slangen i behållaren som filtret var igensatt av någon typ av plast. Såg nästan ut som något silikon. Kanske från tabletterna som har plastfilmen som löser upp sig i vattnet. Ska ta av den filmen nästa gång. Efter att jag gjorde rent filtret så fungerade pumpen för spolning igen.

  Har ni ingen tvätt så rekommenderar jag denna skarpt.
  Den har hjälpt kompisar med bilar o husvagnar. Den är värd varenda krona. 👍🏻
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grym maskin men...

  Instruktionerna som medföljer är otroligt korkat skrivna, man får bläddra fram och tillbaka mellan bilderna på första sidorna och svenska eller engelska delen som ligger många sidor efter för att se vad alla funktioner är.

  Installationen är dock hyfsat enkel, slangen för vattnet är lite dumt konstruerad och viks ibland vilket betyder att vattnet inte kommer ut.

  Några saker att tänka på:

  - Låter mer än någon annan dammsugare jag hört, mycket högre än en vanlig grovdammsugare.

  Slängde på ett gammalt täcke när jag körde, blir varmare men kör kortare pass med den och då fungerar det.

  - Handtaget måste stå rätt upp för att locket inte ska läcka, instruktionerna visar fel, drar man den över locket hela vägen så sitter locket löst och fräser ut vatten...

  - Dammsugaren behöver inte vara på när man ska applicera tvättmedlet, räcker med att trycka på den dedikerade knappen för det, den har alltså en helt egen motor.

  - Åbäket är stort.

  - Du vill nog inte sitta på någon annans soffa/säng efter att du ser hur mycket smuts som den tog upp från din egen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  ~~ Positivt ~~
  # Kombinerad grov- och våtdammsugare
  # Mycket tillbehör
  # Hyfsat lätt att komma igång
  # Har äntligen ett sätt att göra rent min stora och otympliga bäddmadrass!

  ~~ Negativt ~~
  # Hög ljudnivå
  # Spottar och fräser lite granna då locket (med motor) inte sluter tätt om hinken så den är inte jättelämplig för inomhusbruk. Blev lite dimmigt efter en stund så fick öppna för tvärdrag.
  # För att grovdammsuga används påse (förklaras i sammanfattning)
  # Hade önskat inbyggd sladdvinda för kabeln

  ~~ Sammanfattning ~~
  Sammantaget är jag ändå initialt nöjd har tvättat hallmattan och håller på med en tjock bäddmadrass som jag får tvätta i omgångar då den tar långt tid på sig att torka på vardera sida. Svårt att säga hur rent det blir men definitivt renare för vattnet man tömmer är allt annat än klart i vart fall. Har även testat på några fläckar på soffan som inte gick bort vid första behandlingen men med lite förbehandling av fläcklösare vid andra försöket försvann fläckarna.

  Apropå att grovdammsuga. För att göra det så monteras medföljande påse vid insuget i behållaren. Det gör att man till att börja med inte kan våtdammsuga och sedan grovdammsuga för då blir pappen på påsen fuktig och spricker. Dessutom om man vet med sig att man kommer skifta en del så är systemet med en måste mycket otympligt om man väl börjat fylla den. Hade hellre sett något slags behållare man istället sätter på plats och sedan tömmer när den är full så slipper man påsen helt.