Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer SE-MJ561BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pioneer Hörlurar (81)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra neutralt ljud, dock inga basmonster. Välbyggda och snygga. Läcker in en del ljud.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Trevliga och lätta lurar med lättlyssnad något nedtonat övre register skulle jag sammanfatta dessa som.

  Konstruktion/byggkvalitet/komfort
  Hörlurarna är väldigt lätta vilket kan göra att de känns lite budget, men det ger den stora fördelen att de sitter kvar på huvudet. Kåporna är dock i aluminium (även om det förmodligen är mer estetisk än konstruktionsfördelakrigt) men man får en känsla av att alla infästningar och dylikt är i plast då de är så lätta.

  Bågen är mjukt vadderad och i aluminium närmast kåporna, dock verkar den vara gjord i plast under vadderingen då många recensioner hävdar att bågen går av efter en tid. Knapparna känns lite plastiga när man klickar på dem men fyller sin funktion väl.

  Lurarna sitter ganska hårt över öronen, det gör att de sitter bra men samtidigt är de lite små så hela ytterörat får ganska stort tryck. Sen är jag inte jättestort fan av mindre "over-ear"-lurar då öronen inte riktigt ryms i kåporna men heller inte sitter mjukt mot örat. Då föredrar jag lurar som sveper in hela örat i kåpan eller "on-ear"-lurar som vilar mot hela örat.

  Ljudkvalitet
  Jag har recenserat ett par lurar nu så det blir givetvis en del jämförelse mellan dessa och vad jag föredrar ljudbildsmässigt. Dessa lurar är Urbanears Zinken (inte bra), Philips SHL5500 samt pluggar Philips she9850 och Philips Fidelio S2.

  De nedre registren representeras väl med ganska stor vikt på mellanbas men är kanske något underrepresenterade i de allra nedersta registren, detta gör dock att lurarna får ganska mycket spelglädje.

  Röster lyfts fram tydligt men de låter ändå lite beslöjat, det låter motsägelsefullt men röster låter nästan lite monotont varvid jag tror de lyfts fram bra men inte låter så utblommat som man önskat. Det övre röstregistret är lite dämpat i mina öron vilket också kan vara en bidragande faktor.

  De övre registren bryter ibland genom ganska hårt (jag gillar att lyssna ganska starkt) så cymbaler och dylikt kan bli ganska påtagliga.

  Som slutsats kan man väl säga att de är lite loudness-betonade och passar de flesta men många skulle nog också tycka att det saknades något men svårt att sätta fingret på vad. Lätta att lyssna på, men svåra att älska.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har använt dessa i ett år. De är eleganta, bekväma att bära i korta perioder, 20-30 minuter men blir för varmt och obekväma under lång tid, särskilt på sommaren. Bra batteri som håller en hel vecka med cirka 1 timmes daglig användning.
  Olös konstruktion! Huvudbandet själv är tillverkat av plast som bryter lätt och sedan hörlurar är värdelösa. Har förstört min när jag försökte minska trycket på öronen
  genom att sträcka klockan, men nej, plast alla tillsammans.
  Ljudet är inte tillräckligt bra, komprimerad mittzon, upprecis ljud generellt med mycket basklippning. Du får känslan av att lyssna på dåligt komprimerad musik själv med FLAC-filer.