Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G300S

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (120)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Väldigt duglig mus för en billigt peng.

  Har använt den i mer än ett år till både fps och strategispel såsom Starcraft 2 och har aldrig upplevt några problem med den.

  Hade en razer abyssus innan vars sensor ibland började att "flimra", vilket är ett problem som jag aldrig har haft med den här musen.

  Sensorn är helt enkelt jäkligt stabil vilket enligt mig ändå är det viktigaste när det kommer till en mus ämnad för spelande.

  Logitechs mjukvara har även ett tämligen användarvänligt gränssnitt. Man kan ställa in alla knappars funktioner och även stänga av dem helt ifall man föredrager det.

  Det enda jag egentligen har att anmärka på är att man i mjukvaran endast kan välja mellan 7 olika fasta färglägen när det kommer till belysningen. Man kan alltså inte finjustera och blanda färgerna.

  Personligen bryr jag mig inte, och spelar ofta helt sonika med ljuset avstängt. Men ifall man är en person som vill att sitt skrivbord ska se ut som en regnbåge får man nog skaffa något annat.

  Allt som allt en väldigt bra mus som jag kan tillråda alla med undantag för rgb-fantaster!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har blivit mitt val när det gäller mus. Är ingen extremspelare så har inga riktiga "gamer" krav på en mus, men däremot är jag kinkig när det gäller känsla i rörelser och mushjul, plus att jag kör mus med vänster hand vilket gör det knepigt att hitta något bekvämt. Trots att sensorn sitter lite off-center så märker jag ingen vertikaldrift vid sidorörelser.

  + Går att få för *mycket* bra pris (köpte på mig 5 st när de gick för 99kr på Mediamarkt).
  + Känns väldigt neutral i acceleration och hastighet för mig. Liten/ingen vertikaldrift.
  + Bra form för mina händer och fingertip-grip.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För priset är det helt klart en kapabel spelmus men du får vad du betalar för. Förvänta dig inte någonting lika bra som en för 400-500.