Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LED Lenser TT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LED Lenser Ficklampor (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  köpte en just, bara provat hemma i dagsljus.
  känns väldigt gediget byggd, förtroendegivande knapp.
  den sexkantiga ringen går att ta bort (den är för att förhindra att lampan rullar).

  en feature som finns är att det går att hålla in knappen delvis (dvs utan att den klickar), då lyser lampan medan man håller. varannat tryck är fullt läge och varannat är det låga läget. det används för att demonstrera i butik, men går att använda även efter att den är tagen ur förpackningen.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Inget att klaga på. Hade förmånen att lägga rabarber på ett bättre begagnat ex för en spottstyver, och det här är tamefan den starkaste ficklampa jag har i min ägo, och då har jag ändå en del, om än merparten av detta är kinesiskt från Ebay. Två lägen på ljusstyrka och så varnar den när man börjar få slut batterier. Överväger att köpa det skräddarsydda hölster som finns att tillgå.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt fin kvalitet och bra ljusstyrka. Jag har haft ett 10-tal olika i samma storlket senaste åren. Både kina-skräp, plastig skit och riktiga kvalitetslampor.

  Denna är helt klart mest prisvärd. Mina 2 Kinalampor har fallit sönder på ett eller anant sätt på kort tid. Mina plastlampor i samma prisklass har börjat glappa efter kort tid.

  Denna och Kjells Ledsavers är de enda som står sig. Led Lenser ger av dessa en bättre ljusbild som desutom kan justeras. Från en extremt jämn bred ljusbild till en mer fokuserad strålkastare.

  För 299:- är den ett solklart köp. Kolla annars på Kjells Ledsaver. De är något billigare men bara av lite lägre kvalitet.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra kvalitetskänsla! Bra och kraftigt ljus trots att den är liten. Prisvärd då den nu var på klubbpris på Clas Ohlson för 299 kr. Insåg också att man får 7 års garanti när man registrerar sig på Led lensers hemsida. Nära en tia för mig, men har inte testat den så mycket"in action" än.