Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LauraStar Lift

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LauraStar Strykjärn & steamers (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Det finns ångstatione och sedan finns det LauraStar. Helt annan maskin och man får en ett resultat som ett proffs.

  Maskinen är byggdför att hålla. När andra ångstationer har filter som tar bort talk när kalket uppstår inne i maskinen så har LauraStar filter som renar vattnet från början. Det går ånga extra ren och maskinen håller länge.

  Stryksula ingår och med den stryker man i princip allt. Tryck på knappen för ånga för att få en rejäl ångpuff som gör tyget slätt på någon sekund. Maskinen pumpar in små doser med vatten under strykningen så du behöver inte ta pauser för att den ska pumpa upp trycket efter tio minuter.

  Till skillnad från andra maskiner så är sladden tunnare och längre. Det gör att du kan placera enheten på en bra plats, på bord eller golv, och sedan stryka med bra arbetsställning.

  Tillverkaren säljer reservdelar så finns extra tankar, filter mm att enkelt få tag på. Designen är stilren, enkel och tidlös. Vi kan räkna med att maskinen kommer hålla detta utseende i många år.

  Stryker du dagligen så rekommenderar jag verkligen detta ångstrykjärn. Gör det roligare och enklare att styrka. Och tack vare den smarta utformningen (andra maskiner har sällan en utformning som gör den möjlig att bära längre sträckor) är det möjligt att ta med när man text ska hjälpa någon att stryka gardiner eller "puffa" en balklänning slät. Japp, många gånger räcker det att "puffa" plaggen för att de ska bli släta! Ett riktigt kanonstrykjärn på alla sätt!