Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netgear AirCard 785

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Mobilmodem (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  En riktigt dålig router som du bör undvika att köpa. Tar evigheter att ladda och laddar ur väldigt fort. Har inte speciellt bra mottagning och dessutom så när den tappar mottagningen (vilket den konstant gör om du åker bil eller tåg) så startar den om helt. Det tar tid och du är då utan kommunikation. Är du dessutom professionell användare som kommer din dator att behöva gå igenom security check om och om igen varje gång routern startar om.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft Huwai 4g router innan (motsvarande model 100 mb/s) och gillade den aldrig.
  Denna är fantasisk.
  Dom andra måste ha fått en med fel på för denna är exemplarisk i allt. topp hastig och fungerar 100 % perfekt samt enkel att skötta.
  Grymt bra både utan och med extra anten.
  Presic motsatsen till den jag hade tidigare.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag får komplettera med mina erfarenheter här. Köpte denna trots ett Netgear-hat sen WRT624 med kompisar tagigt åtskilliga timmar av mitt liv i frustration. Har haft denna med sin docka (större antenn + ethernet) länge (närmar det sig ett år? Över 6 månader iaf) och i regel har jag mest goda erfarenheter.

  Utan dockan: Mottagning i klass med en telefon, oftast 4G i städerna och 3G utanför. Hastigheten är godkänd men inte exceptionell. Deta mot Tres nät. Hade även telenor i den i början och samma upplevelse. En bra telefon var snabbare men inte mycket så.

  Med dockan: Bättre än alla telefoner jag testat, framförallt på platser med dålig täckning. Där en telefon inte har uppkoppling alls får denna iaf 3G med ok hastighet.

  Tappar uppkopplingen ibland (i snitt var femte timme av aktiv användning?) och då måste jag koppla från och återansluta i webbgränssnittet. Annars inga mjukvaruproblem.

  Delar även ut nät över USB och fungerar t.ex. direkt mot Linux. Dyker upp som ett nätverkskort över USB utan några konstigheter.

  Allt som allt: Klart godkänt men inte revolutionerande.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar ibland och nu har den nog lagt av helt. Inte ett år gammal ens...
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft denna pryl i ungefär ett halvår. Mottagningen har hela tiden varit sådär. Kopplar ned rätt ofta. Som pricken över i:et har batteriet dött efter typ en månad utan användning
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett av mina sämsta köp genom tiderna. Denna landar i prylkyrkogården!.

  Den har svårt att hitta nät. (Har samma operatör i denna som i mobiltelefonen.)
  Roytingen fungerar inbland. Med telefonen kommer man åt en websida tex men inte när man är uppkopplad via routern.

  Är routern avslagen när man kopplar in laddningen slår den på sig. Samma när man kopplar ur laddkabeln. Resultatet blir att trots att man är hemma inom sitt "vanliga WiFi nät drar man kapacitet från datapotten i abonnemanget.

  Hur man än bär sig åt visas lösenordet till wifinätet (både guest och vanligt, i displayen.)