Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fractal Design Define R5 (Titan)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fractal Design Chassin (92)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Som många andra skriver är detta ett av det bästa chassin du kan köpa! Ny dator för mig innebar självklart ett nytt chassi. Utan att tveka gick jag från Fractal R4 till detta chassi! Det som ändrades var färgen, från vit till denna svarta med snygg grå-isch front.. Titanium!

  Kort och gott, Tyst med bra utrymme att bygga i! Har även Fractals egna vattenkylning i denna som jag även kan rekommendera
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det bästa chassi jag har ägt. Bra med utrymme. Lätt att hantera kablar. Tyst och bra fläktar.
  Snyggt också! Go for it!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Stilrent
  + Tyst
  + Stort
  + Lätt att dra kablar i
  - Lampan är blå
  - Fläktkontrollern var sönder ifrån början
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bara fronten som är Titan färgad, resten är svart.
  Förväntade mig lite mer för priset, antar de är svårt att få mer med tanke på hur många olika finesser det har, märks att kvaliteten får lida lite pga det. Fläktarna som kom med var riktigt bra även fast jag bytte dem mot noctua.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt bra chassi för en tyst arbetsdator. Ljuddämpningen är fantastisk: I det tidigare chassiet lät grafikkortet påtagligt, här är det bara en svag susning.

  Hela bygget andas kvalitet och är ganska lättinstallerat. Det enda lite bökiga tyckte jag är kabelgenomföringarna som krävde lite pyssel. De medföljande fläktarna styrs med en knapp som sitter bakom luckan och för min användning funkar låghastighetsläget bra.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt bra Chassi, vill lägga på lite mer info angående "lordofkonsum" recension. Du kan nämligen kontrollera hela tre fläktar och ännu fler med en adapter som du kan koppla två fläktar till. Däremot medföljer två 140mm fläktar. Jag gillar att man kan ta ut alla dammfilter och rengöra, borde nästan vara obligatoriskt på chassin. Ljuddämpningen får vi inte glömma som även den är mycket bra.

  En sån här adapter menar jag att man kan köpa till för att koppla fler fläktar: https://www.inet.se/produkt/8906148/stromadapter-3pin-ha-2x-3pin-ho/#specs
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Det sitter en knappt under luckan som gör att man kan styra två valfria flälktar, förslagsvis de två medflöljde fram och bak