Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fractal Design Define R5 (Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fractal Design Chassin (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Otroligt skåp med massor av utrymme, vilket gör det mycket lätt att bygga in. Liksom den minimala stil också, så jag tror att det är värt att köpa.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  förvånansvärt bra byggkvalitet. känns robust som fan! tysta fläktar och en djungel av tillbehör medföljer.

  Om du funderar på detta skåp jag förväntar mig att du känner till alla de positiva, så här är det negativt:

  - Handtag eller "Öppna fingrarna din" på framdörrarna är placerade för högt. Det ser vackra, men resultatet är att du alltid måste driva botten samtidigt stänga den för att kontrollera att den är stängd. skulle alternativt ytterdörr gjorts mer robusta gångjärn så att den stängs bättre.

  - Sidodörr faller ut varje gång de öppnas (på båda sidor av chassit). Detta kan man se de stora PC-killarna på youtube och göra. borde ha varit någon milimeter extra utrymme så att du får en riktig "turn" på sidodörrarna och inte bara faller ur facket.

  - Släpp knappen på vänster sida (fönstersidan) är mycket odugliga. Alltid trycks stadigt på plats när du sätter sidodörr på plats.

  - Är det inte nästan som bevis på att alla ska ha dig att tro. du har bullriga PC-komponenter så detta är inte en enkel lösning.

  -. Även om du tar ut 5,25 "bures det finns ingen plats att fästa ens ett fan Detta är ingen bra anledning eftersom det finns gott om plats Se även DEFINE S..

  - 3,5 "Bures är dubbel, det är bra eftersom de flesta behöver ha 8 skivor hängande MEN bara de största (5 skiv mellanslag) bur kan fästas uppifrån flesta människor idag har knappast mer 3 diskar som inte kan vara.. fäst bakom moderkortet och om att fästa minsta buren så det är innebörden, lägga det rätt i vägen för ett fan av utrymme längst ner vid ytterdörren. Det finns ingen ursäkt att det inte kan hängas från toppen så att den inte hindrar luftflödet . allt som behövs är förmågan att vända festeknaggene från 5-disk bur i den lilla. Jag löste detta genom att hänga HDDn i 5.25 "-bayen. det upprätthålls genom att tvätta handskar Jag har skära upp och träs genom dessa "bälten". ingen fysisk kontakt mellan hårddisken och kapsling ==> inga vibrationsljud. liknande lösningar säljs, men för cirka 250 dollar.

  - "MODU vänta" Systemet är helt idiotiskt. för det första ser helt ut alltid blodig. det verkar som om det var det bästa de kunde hitta på dagen innan utformade bör lämnas in. varför jag hatar detta är att du måste välja mellan två saker: 1) kylning (och buller) eller 2) ljudisolering (och dålig ventilation). Detta gör skåpet till antingen en extremt tyst och vända varm eller en gemensam chassi med allsidig bra byggkvalitet, buller och ventilation. De bör också ha haft en liknande sido ventilation och fasad, som de har framför. Linus Hardwarecanucks etc på youtube säger det besvärligt att lossa module vänta. Jag ser det ifrån, eftersom det knappast blir ett problem som du ofta stöter på.

  - Fönster skrapas OPTS lätt. kom nära med dragkedja på sidan av tröjan, och plötsligt var det fina fönster förstördes för alltid. ge oss åtminstone en möjlighet att välja en dyrare modell med rätt sidorutor som tål beröring.