Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Alpha A7 II

 Lägg i lista  Jämför
Sony Alpha A7 II är en spegellös systemkamera i fullformat och med inbyggd stabilisering. Upplösningen är 24 megapixel, kameran spelar in video i maximalt 1 920 x 1 080 och modellen släpptes under 2014. Använder Sony FE-fattning och har inbyggt WiFi-stöd. Är efterföljaren till Sony A7 och är en billigare systermodell till Sony A7R II. Stäng
Sony Alpha A7 II är en spegellös systemkamera i fullformat och med inbyggd stabilisering. Upplösningen är 24 megapixel, kameran spelar in video i maximalt 1 920 x 1 080 och modell... Läs mer
Jämför pris på alla Sony Systemkameror (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Otroligt fin kamera. Spegellös fullformat med inbyggd bildstabilisering för 17000 kr. Sony flyttar konstant fram gränserna för vad som är möjligt med en kamera. Canon/Nikon syns knappt i backspegeln längre, Sony fullständigt dominerar kameramarknaden 2015. Spegellöst är definitivt framtiden. Om fem-tio år är tunga spegelreflexkameror ett minne blott. Objektiven från den eran kommer nog att hänga med ett tag till, men då på adaptrar till moderna och smidiga spegellösa kameror.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min första FF och jag är utan tvekan imponerad! Använder min A7ii med ett Sony 35mm F2.8 Carl Zeiss Sonnar T* objektiv och kvalitén på dessa bilder är det bästa jag någonsin har tagit med en kamera. Har en Sony a6000 men ville länge skaffa mig en fullformatare med inbyggd bildstabilisering. Kunde inte riktigt rättfärdiga priset tidigare men nu har de första modellerna i a7-serien gått ner så pass mycket i pris så detta är nog den bästa budget modellen för det ändamål som jag hade.

  Positiva:
  Full-frame såklart, bildkvalitén slår alla mindre crop-sensorer lätt. (M4/3, jag tittar på dig, usch)
  Inbyggd bildstabilisering
  Liten och smidig när man reser, väger ca 600g!
  Snygg design
  WiFi/NFC, skicka bilder smidigt till mobilen eller datorn och redigera on-the-go.
  Perfekt för vintage objektiv. Focus magnifier och IBIS gör det till en lek!

  Negativa:
  Batteritiden är inte den bästa. Rek. att alltid ha mig sig några extra batteri. Inte så dyra som tur är.
  Skärmen är böjbar men inte tillräckligt flexibel. Är dock bortskämd efter att ha använt en a77 i flera år.
  Man kan ej justera slutartiden på meny-hjulet som på en a6000.. blir lite klumpigt att använda de övre bak och fram hjulen och man vill ta en bild snabbt.

  Allt som allt är detta en underbar kamera med bra bildkvalité. Priset är rätt för en fullformatare med IBIS. Passar perfekt för hobby-entusiaster som vill ta sitt första steg in i fullformatsvärlden.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Väldigt bra kamera i nästan alla avseenden. Det enda jag inte gillar med Sony är att färgerna rakt ur kameran (och kameraprofilerna med RAW) aldrig är lika snygga som från en Canon-kamera.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Hade en Sony A6000 asp-c men ville komma in i fullformatsvärlden och bestämde mig att stanna i Sony.
  Gillar att det är lite tyngre och att det känns som en kamera (jämfört med A6000). Hittills har jag inte märkt av något negativt med den och den uppfyller alla mina nuvarande krav.

  Lite dyr tyvärr men så är det ju bara.