Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beurer BF 700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beurer Personvågar (55)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 dagar sedan
  Fick den aldrig att fungera med bluetooth. Något som många köpare verkar ha problem med. Denna våg var en stor besvikelse.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Varning.varning
  Blir lurad av denna våg model. Appen fungerar inte alls dick många försök och noggrann läst manualen tråkigt att en sådan bra firma kan tillverka en sådan dålig vara.
  Inte rekommenderas.
 • Usel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Har fungerat tidigare med appen, men nu vägrar den. Säger att jag är onlineanvändare och vägrar att koppla ihop sig. Skulle lyssnat på de som gav rätt betyg när jag köpte den.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  2 mån sedan
  Vågen har jag ej haft problem med men köpte den pga ihopkoppling mot snartphone. Och det funkar inte alls. Har haft jätteproblem med appen. Till slut gav jag upp helt. Nu har även vågen gett upp helt. Trots att jag bytt batterier så vägrar den starta.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Funkar fint för mig. Gör det den ska. Har inga problem med appen.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Har samma problem som en del av er har. Min våg slukar batterier. Väger mig en gång i veckan och varje gg är batterierna urladdade. Använder vanliga batterier o inga uppladdningsbara. Som jag förstår så är det inget av o påslag.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Var lite nervös när den kom, för alla problem alla verkar ha haft med appen. Försökte koppla ihop den med mobilen och självklart fungera de inte. Tills jag kom på att man skulle ju skriva in pin koden med 6 siffror när man sammankoppla den, man kan tro att de ska vara 3 bara för de är stora men till vänster på en annan rad fanns 3 till och när jag skrev in alla 6 så koppla den ihop direkt 🙏

  Appen är lite små buggig men kanske kommer en uppdatering så den får bara 4. Förutom det första missödet så är den kanon väger korrekt på alla värden.

  Supernöjd 👌🏼
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Hoppas över om du tänkte använda den med något annat än Sammys och IOS. Dryg support.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har precis kvalat in till VM i en styrkesport och har tydliga magrutor.
  Vågen visar att jag har 25 i BMI och mindre muskler än en 70-åring, rent skräp!
  Den så kallade "mätningen" gör absolut ingenting, fettmassan räknas rent ut från din längd och vikt.
  Då kan du spara 400 kronor och köpa en våg för en hundring och räkna ut det själv istället, jag hoppas att den visar rätt vikt i alla fall.

  Nu har det gått 5 månader och nu har Bluetooth slutat fungera på den.

  Köp ALDRIG något som det står Beurer på!
 • Dålig
  2 år sedan
  Inga funktioner, så som BMI, fungerar ej. Kan enbart använda den för min vikt.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Stöder endast Apple och Samsung mobiltelefoner. Det borde ju framgå klart och tydligt i produktbeskrivningen
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Hade stora problem att bestämma sig för en vikt och gav oftast error i stället och så fick man försöka igen. Fick skicka tillbaks denna. Den hade också problem med bluetooth.
  Appen är en riktig personuppgiftsskördare och säljer allt som går till tredje part och det går inte att välja bort.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Fungerar kanon, den ansluter per automatik smidigt till mobiltelefonens app så man kan föra statistik. Har haft vågen sedan 2016.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nja ingen våg jag skulle rekommendera! Appen till vågen funkar riktigt dåligt. Och mycket svårt att få till blåtand anslutning.
  När man ska väga sig får man trixa och fixa upp imot 10 minuter innan vågens data blir registrerad i appen. Vill du ha en smidig våg som bara funkar så köp inte denna!
  Men den mäter bra..
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag är jättenöjd med den här vågen. Allt fungerar utmärkt.

  Vågen är snabb, känner av vem du är automatiskt och sparar värden till rätt profil. Upplever den relativt exakt vid upprepade mätningar. Vem fan bryr sig om 0,1 kg differens. Köp en våg som visar tusendelar för en miljon om det är viktigt för dig att få mer exakta värden.

  En reflektion: hur mäter du dig på längden? Ja du köper säkert ett måttband på Biltema för 19,90 kr och mäter med ögonmått. Trött på petiga människor med dubbelmoral.

  Slutsats: Det här är en bra våg för mina ändamål: För att hålla koll på trender och jag upplever att vågen är konsekvent mellan mätningarna.
  Ett plus för en bra app med historik och grafer där du kan se din utveckling.
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  På morgonen plockar jag fram vågen och väger mig. Då visar den t ex 70,3. Väger jag mig igen så visar den NÄSTAN alltid 0,1 kg mindre, så 70,2 i det här fallet. Ytterligare vägningar fortsätter sedan visa 70,2 kg.
  Jag hade en BF750 tidigare och den visade ALLTID samma på både första och efterföljande vägningar.
  Den har dessutom plötsligt slutat att kommunicera med Health Manager-appen i telefonen. Där är det väl troligast att det är appen som är den felande länken, men oavsett vilket, om du är ute efter den kopplingen så verkar den högst opålitlig.
  För min del så lutar det åt att reklamera.

  Update:
  Har fått kontakt mellan våg och app igen. Det verkade bero på min Garmin Fenix 3 pulsklocka, eller rättare sagt den app (Garmin Connect Mobile) som den använder för att kommunicera med telefonen. När jag stänger av klockan får jag kontakt med vågen, och när den är på får jag inte det.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  De som jobbar med mjukvara på detta företag borde få sparken allihopa. Hemsida som aldrig fungerar (som man skall kunna se sina värden och statistik på), app som är extremt dålig och sedan då det mest vitala, mjukvaran på själva vågen. Kan inte skilja på olika användare utan blandar ihop resultaten. Ibland har den tom. visat vikten helt fel. Tillbaka till åf. och bytte till deras konkurrent som visserligen var lite dyrare men mycket mycket bättre (så fick man wifi också vilket faktiskt var praktiskt, att slippa synka med BT via telefonen&appen).