Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marshall Acton

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Marshall Mobilhögtalare (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.42)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Ok ljud, köpt på rea för 990:- och den motsvarar förväntningarna för de pengarna. Inte värd de 2000:- som den brukar säljas för till ord. pris.

  + Snygg design, reglage känns förtroendeingivande, klarar av relativt hög volym utan att låta illa (används som köksstereo)

  - Buggig mjukvara (ibland måste man dra ur sladden och boota om den för att få kontakt) Dålig räckvidd på Bluetooth.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Igentligen skulle den fått tre stjärnor då den fungerar bra med bluetooth mm men ljudet är inte bra så jag ger den bara 2. Ljudet distar, saknaden av ett bra delningsfilter gör sig rejält påmind genom en skrikande diskant och högt mellanregister, mellan/höga frekvenser skär verkligen. Marshall har satsat på tilltalande design och funktionalitet men snålat på antingen filter eller element, vilket borde vara av yttersta vikt... i en högtalare. Jämför mot en HK eller JBL (som jag också har) så kommer ni förstå vad jag menar, bra mycket bättre grejer som man kan fynda till samma pris på reor.

  Mitt råd, köp ej. Mitt förslag, jämför mot liknande produkter i butik innan köp.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Positivt

  + Bra ljudkvalitet med rock och annan musik som spelas högt
  + För mig är designen riktigt solid, och högtalaren känns mycket välbyggd
  + Trådlös anslutning till en Google Home Hub fungerar utmärkt
  + Alla reglage och knappar har en gedigen känsla vid användning

  Negativt

  - Väldigt svårt få en bra anslutning till macOS över Bluetooth.
  - Efter några månaders användning kan jag ansluta till macOS över Bluetooth, men det kommer inget ljud ur högtalaren (ja, jag har kollat alla inställningar)
  - När den medföljande 3,5mm-kabeln är ansluten ger den krypström via andra änden, så att det verkligen känns ordentligt (inte speciellt betryggande)

  Tänkvärt

  . Om jag hade valt om skulle jag nog tagit en lite dyrare Harman Kardon Citation ONE som har bättre ljudkvalitet och inbyggt stöd för Google Assistant
  . Den medföljande 3,5mm-kabeln är en spiralvariant som kan sträckas ut vid behov
  . Den här modellen saknar WiFi vilket gör det lite knepigare att få till en bra anslutning med exempelvis Google Home (är du inte räckhåll för Bluetooth är det inga problem)
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ljudet är verkligen inget vidare, diskanten/höga mellanregistret är alldeles för tamt och DSPn förvränger basen i många låtar. Ändå godkänd med tanke på priset och den trevliga designen.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Akta er för denna. Ljudet är bra men räckvidden på blutoothen är cirka 1 meter (!).
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jämförde Acton, Stanmore och Kilburn. Denna lät bäst och hade betydligt bättre lågbas från symfoniorkester. Verkar som batteridrift gör att man sparar på basen för de andra.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ljudet är inget vidare i denna. Det distar en del . Men den är ju väldigt billig och har en cool design . Jag fick min på en telecom deal så jag ska väl inte klaga igentligen. Hade hellre köpt en Harman kardon go-play
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köptes på Elgigantens rea. Snygg. Mkt bra ljud, har en bose soundlink mini och ljudet får väl sägas är jämförbart för mig som "vanlig lyssnare".

  Inget batteri så gäller att antingen ha en förlängningssladd eller nära till eluttag.
  Inga övriga direkta finesser.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta är en högtalare som jag är väldigt nöjd med. Den har snygg design och väldigt bra ljud. Jag hade tidigare en Marshall kilburn men jag tycker denna är mycket bättre eftersom den har mycket bättre ljud och jag rekommenderar den starkt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har den ståendes i hallen hemma.
  Rätt bra tryck och helt okej ljud. Snygg är den med.

  Tanken var inte att köpa värstingljud utan något snyggt som kan fylla upp mellersta delen utav lägenheten på ett snabbt o smidigt sätt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna för 1000kr på black friday, kan bara säga att det var lite av ett fynd.
  Den levererar ju såklart inte det där äkta hifi ljudet från en fullstor anläggning, men den imponerar ändå rejält att leverera i små till medelstora rum! Kvalitetskänslan och utseendet är grymt och bluetoothen fungerar problemfritt än så länge!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Råkade passera en monter på EG.där denna pryl stod och spelade och inköp följde omedelbart.
  Maffigt ljud som fyller din salong/uteplats/kök mm hur lätt som helst och bra med tonkontroller, dessutom ett tufft retroutseende.
  Tacksamt enkel för vilken fubbick som helst att koppla ihop med diverse blåtandprylar
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag var ute för att lyssna på Audio Pro T3 - men MediaMark hade bara den här och klart sämre alternativ, så jag passade på att provlyssna och blev grymt förvånad!

  Jag har skapat en "testskiva" med noga utvald musik, som verkligen sätter högtalare på prov och allt lät helt enkelt ljuvligt - dvs öppet, rent, burkfritt, dynamisk och med relativt djup fyllig detaljerad bas!

  Och det är givetvis en klar fördel att man kan justera bas och diskant... Jag minskade lite på basen och höjde diskanten till klockan 3 för mina optimerade testspår...

  Däremot finns det ett smartare alternativ för köket, kontoret, butiken eller arbetsrummet - som faktiskt låter ännu lite bättre (något djupare bas) och kostar mindre än hälften... Logitech Z533 i svart och brons, som dessutom verkar vara den enda riktigt snygga billiga "datorhögtalaren" och den har dessutom en liten subba (förutom de snygga smidiga satelliterna) för endast 799 hos Siba 2016-04-13

  Sedan hittade jag den hyllade Audio Pro T3 hos El-Giganten och blev förvånad igen, samt lite ledsen, för den är ju trots allt Svensk... Okey, den är lite mindre och dessutom batteridriven, men den spelade svagare (ansluten till elnätet) än motsvarande Marshall modell som har batteridrift och mindre än hälften så högt som Marshall Acton, samt T3 hade både mindre djup och tunnare bas!

  Och Audio Pro T9 spelade bara lite högre än T3 vilket inte räcker till med en svag telefon, om man vill spela lite extra högt och basen var inte heller lika fyllig som Acton, men den verkade åtminstone vara lika djup... Sedan har inga Audio Pro tonkontroller.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiskt ljud! Bra bas! Har testat bluetooth från långt håll genom vägg. Får absolut godkänt! Stark köprekommendation. Köpte den på Telia för 1200:- i samband med ny Lumia 550 för 795:-. Bra affär tycker jag :))
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Wow! Jag diggar den. Ljudet är bra och otroligt snygg. Otroligt tryck i den också utan att den nödvändigt vis ska börja låta skramligt. Jag tycker mig höra lite Marshall karaktär i ljudet, precis som om det var en Marshall förstärkare jag jackade in telefonen i. Kan iofs vara pga utseendet. :) Sen för er som är finsmakare som inte tycker att ljudet håller måttet. Det går som inte att jämföra Marshall Acton som kostar runt 1700 kr mot ett riktigt HiFi nördsett för xxxxx kr. Jag tycker att prislappen är rätt satt med tanke på vad den presterar. Den leverera ljud som är definitivt bättre än de flesta Bluetooth högtalarna på marknaden. By the way. Har inget problem med räckvidden på Bluetooth.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiskt liten högtalare! Gedigen och genomarbetad i alla detaljer och med ett kanonljud. Har haft nästintill felfri bluetooth-kontakt med telefonen.
  Enda minuset, och det är egentligen inget riktigt minus, är att jag
  behöver kräma på ordentligt med volymen för att verkligen höra hur bra den låter! Det är då den kommer till sin rätt.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fantastiskt bra ljud för en sån liten högtalare! Otroligt smidig att ansluta till, riktigt snygg med riktiga vred och knappar ingen touchskit här inte ;) Kul detalj med den medföljande aux-kabeln är att den är sådär härligt hoprullad som sladdarna var förr i tiden. Enda egentliga minuset är att den inte stöder spotify connect så man kan använda mobilen att ringa med medans man spelar musik. Köprekommendation på denna!
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ljudet är fullt godkänt. Snygg design. Härlig känsla i kontroller och rattar.

  Men blåtandsmotagaren är under all kritik. 3-4 meter och fri sikt kan ändå skapa problem. Allt fungerar om telefonen ligger intill högtalaren.

  Jag har en annan blåtandsmottagare (Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth Audio Devices) i samma rum. Den mottagaren får problem om man lämnar rummet, men inte när det är fri sikt (i alla fall upp till 10 meter). Det är en otroligt stor skillnad.

  Ska du inte använda blåtand eller tycker att det är helt ok att lämna telefonen eller plattan intill högtalaren så kan det vara en OK produkt. Men för min del så blir det till att sända tillbaka..
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hajpad pryl som inte låter särskilt bra. Jag lämnade tillbaka den och köpte en äldre (billigare) Sony modell. Otroligt snygg dock och blåtanden fungerar riktigt bra.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Frugan hatar högtalare eftersom det för det mesta är kubistiska saker som bara stör ögat! Nu är frugan kär i en liten Marshall Acton. Hade inte jag köpt den så hade hon köpt den för prydnads skull.

  Har successivt bytt upp mig från små puckar till mer kvalitetsljud när jag står i köket. Nu är det fulländat eftersom jag har min Acton.
  Den levererar ett kraftfullt ljud med behaglig ton. Ett plus för bas- och diskant kontrollerna.

  Många säger att den är en rock-högtalare. Det är den, men funkar kanon till övrig musik. Jag hör lyssnat på det mesta från Sofia Karlsson till Opeth via R&B och teknoligiskt.

  Ser inga nackdelar. Den gör vad den ska med bravur. Den är billig om man jämför med många i klassen o jag har lyssnat på många.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Basen är grym, självklart, men överraskande att den spelar så allround, med diskant och rymd som är mycket bra mtp storlek och kostnad. Har hört massor med mindre blåtandshögtalare, men denna är den vassaste - all in all.

  Fördelarna jft med Bose: Kör du högkvalitativ blåtand så har Marshall apt-x, vilket är överlägset andra bt-tekniker. Tonkontroller - oumbärligt! Marshall har också större kraft, spelar inte lika ansträngt, och därför mer lättlyssnad över längre tid.

  Att den är snygg som en vårdag, och tung som en mindre bil, ökar bara charmen. Spring och köp.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra ljud och mycket robust produkt!