Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cheerson CX-20 Auto-Pathfinder RTF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cheerson Drönare (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta är den mest värdelösa skitprodukt jag slängt ut pengar för på år och dar. Den är tänkt att vara en Phantom-klon, men till skillnad från en Phantom är detta en i princip helt odokumenterad produkt, vilket innebär att när du får problem (och det får du, förr eller senare), så kommer du få ägna många långa timmar på olika forum proppfulla med motsägelsefulla tips och råd som kanske funkar - om du har tur. För det känns som om det mesta med CX-20 handlar om just ren tur, eller slump.

  Köpt på Teknikmagasinet, som trots utlovad open source-modell levererade en Big Shark. Bara detta illustrerar ett jätteproblem med CX-20-serien: det finns tre olika modeller med stora skillnader, men som till det yttre ser exakt likadana ut. Inte ens butikerna vet alltså vilken modell de säljer! Hälften av alla trådar på olika forum handlar om folk som vill veta vilken modell de just köpt!

  Efter en lättare krasch - orsakad av quaden själv som plötsligt fick spatt - började problemen. Jag har haft CX-20 i luften i sammanlagt tjugo minuter, men lagt ned kanske femtio timmar på att felsöka och reparera skiten. Häromdagen åkte den till slut i soporna, och jag kommer aldrig mer göra misstaget att köpa en noname-quad med en så bristfällig dokumentation. Att behöva hänga på forum för att få reda på elementära saker som borde stått i manualen (en ca fem sidor tunn historia skriven på en hopplöst förvirrande engrish) är fan skandal.

  Ska du ändå köpa en CX-20 så får du hålla tummarna att du tillhör den promille som kan avnjuta flygning utan problem. Grattis isåfall.