Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Manfrotto BeFree Aluminium + Ball Head

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Manfrotto Kamerastativ (278)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Trevligt och portabelt kamerastativ som fungerar som väntat. Fördelen, som jag ser det, är att stativet går att fälla ihop väldigt bra utan utstickande delar. Det finns också ett gummerat "handtag" på ena stången som gör att man kan bära det i handen bekvämt när man har fällt ihop det.

  Plus också för att det följer med en liten väska för stativet som gör att man kan ta det över axeln smidigt och bekvämt. Väskan har en axelrem med en gummerad del på bandet som gör att det inte glider omkring på axeln.

  Sammantaget är det ett trevligt stativ om man antingen vill ha ett komplett paket som nybörjare (ballhead och platta medföljer som fungerar mycket bra), eller om man behöver ett portabelt stativ som man kan fälla ihop utan bekymmer.

  Två negativa saker som gör att det inte får högsta betyg:

  - Ballheaden är ibland lite ivägen när man ska fälla ihop stativet, och man får rotera det "rätt" för att alla stängerna ska kunna fällas ihop maximalt och inte sticka ut mer än nödvändigt. Det är ingen stor grej, men likväl irriterande om man har bråttom och faktiskt ska ha ner stativet i väskan.

  - Lite väl dyrt för ett aluminium-stativ, även om jag gillar att det är ett komplett paket med allt man behöver. Gillar verkligen stativet, men det finns mer prisvärda alternativ.