Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Hubsan X4 (H107L) RTF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Hubsan Drönare (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En mycket imponerande liten leksak.

  Hubsan X4 är stabil, snabb och väldigt driftsäker, den går att flyga både inom- och utomhus. Det var en smärre utmaning för mig som nybörjare att lära mig kontrollera den till fullo men det ju det som gör den till en kul leksak även för vuxna. Jag köpte till ett rotorskydd vilket jag också rekommenderar till alla som inte är erfarna "piloter". Utan detta är det betydligt svårare att flyga inomhus (rotorerna flyger all världens väg om de slår i t ex en vägg). Rotorskyddet verkar faktiskt göra X4:an mer stabil när man hovrar men också lite långsammare.

  I ett utslag av hybris flög jag alltför vårdslöst en blåsig dag vilket resulterade i att den fastnade högt uppe i en större gran. Jag trodde den var borta för gott men nu i julhelgen hittade jag den där under granen. Till min förvåning hade elektroniken överlevt mer än 2 månader i regn, rusk och minusgrader, och den flyger precis lika bra nu som innan!

  10/10
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Verkligen en kul liten quadrokopter!
  Överlag är designen välgenomtänkt och förvånansvärt hållbar. Köp till ett extra set rotorblad bara, för de går sönder. Handkontrollen känns tom lite lyxig, med inställningar för trim och två lägen "normal" och "expert".

  Det går att köra riktigt fort med denna, tar man det lugnt och försiktigt fungerar det även bra att köra inomhus. Med rotorskyddet (extra tillbehör) monterat, blir den dock lite tung och inte lika smidig att hantera.

  Batteritiden är ca 5 minuter med det 260mAh batteri som följer med, ett 360mAh batteri (finns tex på ebay) räcker 7-8 minuter.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Haft denna i någon månad. Riktigt rolig. Tror det är svårt att hitta en quad som flygs i "line of sight" som är roligare. Räckvidden är inget problem, det går att flyga så långt/högt att man knappt ser den. Har flugit den i min villaträdgård, vilket känns begränsat. Det går, men det är roligare med en yta som på en halv fotbollsplan. Har en pytteliten Habrok Nano och den är mer för villaträdgård och inomhus. Det finns flygläge för nybörjare och det fungerar bra. Mycket snart tröttnar man på nybörjarläget och går över till det avancerade läget och då blir det riktigt kul.

  Hubsan X4 tål riktigt mycket. Propellrar går det åt, köp några extra utöver de extra som följer med i lådan den levereras med. Det var ett glapp i den första Hubsan jag köpte, Elgiganten bytte direkt utan krångel. Nästa har jag tillslut "lyckats" köra sönder ett ben på. Det finns reservdelar att köpa, men att byta chassi kräver lödkunskap. Kommer att köpa en ny istället.

  Batteriet räcker i cirka 8 minuter och tar knappt en timme att ladda. Rekommenderar att köpa något eller några extra. Jag köpte från Kina för 25:- kronor styck. Det är inga originalbatterier och de har en lite konstig passform varvid quad:en kan dra lite framåt eller bakåt ibland om de inte monteras noga.