Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Oral-B Pro 2500 CrossAction

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oral-B Eltandborstar (226)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tycker detta är en bra tandborste och tycker att den har ungefär vad man behöver. Den har trycksensor men inte så mycket mer, dock undrar jag om man verkligen behöver Bluetooth, olika program eller en extern display? Min förra borste hade en extern display och flera program men det var kul ett tag och sedan slutade jag använda displayen och körde alltid på standardprogrammet.

  Dock ska du se till att få den som heter Pro 2 2500 eftersom den som heter Pro2500 har den gamla typen av NiMh batterier som tar tid att ladda och har en kortare drifttid. Pro2 har litium batteri som ger en betydligt längre drifttid. Skillnaderna på 2000, 2500 eller 2900 är att i 2500 får du ett resefodral och lite andra färger och 2900 är två-pack. Men som jag förstår det är det samma tandborste i dessa.

  Jag har även fått för mig att tänderna känns lite renare när jag borstar med denna än om jag jämför med en enklare borste i Vitality serien.

  Denna levereras med ett borsthuvud, laddare och ett resefodral (Pro 2 2500). Jag är nöjd så här långt och får återkomma om jag blir besviken på batteriet efter lite längre användning.

  Jag rekommenderar denna tandborste.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gör det den skall.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Uppfyller alla önskemål jag har på en elektrisk tandborste. Billig också.

  3 månader senare. Fungerar identiskt. Den informerar när det gått 30 sekunder, 4 gånger, så man kan byta "zon". Laddar och har lampa som visar att den är fulladdad. Borstar bra och är kompatibel med många borstar.

  Det eeeeenda jag kan märka skillnad på, från en 800krs eltandborste jag köpte för 8-9 år sedan, var att den känns lättare och batteriet förmodligen är mindre då det tar slut snabbare. Det tar fortfarande veckor mellan laddningarna.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  bra kvalitet och bra pris.