Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Blendtec Designer 725

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Blendtec Hushållsmixer (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Plasten som sitter på maskinen smälte, maskinen går inte använda i full funktion längre. Leverantören tycker att det är jag som orsakat skada genom att hålla i kannan för hårt. Så dålig ursäkt. Fick tipset att laga det själv med tejp) Så dåligt...10 tus in i soporna. Total besvikelse. Skulle köpa en blender för 600 spen . Den skulle fungera bättre säkert.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tyckte tidigare att min Magimix Le Blender var tillräcklig för mina behov. Men med Blendtec 725 har jag nog fått min ultimata blender. Hittills bara använt för att göra smoothies och de blir verkligen himmelskt lena trots att jag numera låter grönkålsstjälkar och broccolistammar hänga med. Hummus står näst på att-göra-listan. Högre ljudnivå än Magimix helt klart men motorn är väl typ dubbelt så stark. Se till att locket till kannan är ordentligt påsatt bara, annars flyger det och vätskan upp i taket vilket hände mig vid första körningen. Tack vare förinställda program kan jag efter uppstarten lämna blendern och den höga ljudnivån tills den kört klart. Vilsamt för öronen.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt effektiv och kraftfull blender! Har använt flera olika höghastighetsblenders tidigare och tycker att Blendtec är bäst hittills. Knivarna är inte vassa, utan trubbiga och lite tjockare än på exempelvis Vitamix. Detta gör att blendern slår sönder maten istället för att skära itu den. Fördelen med detta är att inget fastnar på eller under knivarna. Har utmanat blendern med frysta jordgubbar med mera och det mixas sönder utan problem.

  På Designer 725 kan hastigheten justeras i 100 steg och det ger full kontroll på mixningen. De förinställda programmen funkar också väldigt fint.

  Ytterligare en fördel är att kannan är relativt bred i botten. Det gör den lättdiskad och ger ett bra resultat på mixningen.

  Kan varmt rekommendera denna maskin.