Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sagemcom Smartbox DTIW77

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sagemcom Digitalboxar (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fick den gratis från boxer från min brf.

  En uppdatering från nya programvaron uppdateringen som skulle fixa att skiten hänger sig, men samtidigt har andra problem kommit fram. Ibland när den är på så tappar den signalen till tv så du får stänga av och dra på den igen. Antar att det är samma problem som när den hängde sig bara det att signalen är borta. Ibland så byts inte kanalerna när man bläddrar, så du får trycka in kanalen du var på och hoppas att det fungerar igen. Startar alltid på 1:an, spelar ingen roll vilken kanal det var du avslutade på så kommer 1an fram. Tar ca 15 sec innan du har möjlighet att byta kanal. Fortfarande sämsta skiten jag haft.
 • Usel

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Boxer har gjort det igen.

  Boxer känns igen. De väljer att fortsätta samarbetet med odugliga digitalbox-tillverkare. Ännu en digital-tv box som framtagits med usla funktioner. Denna box kostar 0kr hos boxer ifall du låser dig till 24 månaders abonnemang. Den här boxen är segare än sirap när du trycker på fjärrkontrollen. De första 10 till 15 minuterna kan den fungera sporadiskt, sedan upphör boxen allt mer att svara på fjärrkontrollens tryck. Boxens gröna diod blinkar att den tar emot knapptrycket--- men inget händer!

  -Text-tv'n i denna box saknar funktionen att bläddra undersidor.

  -Antenn-ingången sitter så nära hdmi-kontakten att du har tur ifall de inte går sönder snart, då de måste tvingas på plats.

  -Saknar antennutgång till X-tra tv'n.

  Efter senaste uppdateringen fortsätter problemen. Tvingas då och då starta om boxen som slutar fungera.
  "ingen signal kontrollera antennanslutningen" rutan kommer upp då och då. Efter service av antennsystemet kvarstår problemet.
  Gav till slut upp och köpte annan box (ej från Boxer). Nu fungerar allt utmärkt.

  Kan inte använda mig av Boxers filmbutiktjänst som kräver wifi-boxen. Men vet efter att tidigare varit i kontakt med Boxers usla kundtjänst att det är deras förlust ej min.

  .
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sämsta boxen sedan digital-tv började sända. Otroligt seg!

  Fråga till er som ger tummen ner till dem som haft samma erfarenhet. Jobbar ni för Sagem eller? Denna boxen kan man ju inte önska sin värsta fiende :)

  Måste dock tillägga att den hanterar dålig signal väldigt dåligt. Den blir med andra ord lite bättre med ny antenn och kabel.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Flera av anklagelse denna produkt,
  frågan är har ni gjord rätt inställningar svar JA.

  Jag köpte den idag inget fel på den fungera felfri grund jag har rätta kablar jag får bra signal av antenn.
  Tips: köp inte billiga antenn kablar, gör det själv ställe skallning m.m.
  Lovar dig funkar utmärkt.

  +egen kanallista
  +Bra Playtjänster
  +WIFI superbra
  +Fjärren är liten men bra åkomst allt man behöver ha
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Sämsta box jag haft. Kör via wifi och otroligt ostabil. Men antar att den inte är så påkostad då den kastas på mig via boxer. Var varannan gång den startar upp funkar inte kanalbyte eller så får du felmeddelanden och får köra fabriksåterställning. Har dessutom felanmält den till boxer 5 ggr utan att dom lyckats fixa den.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Plastig men med bra bild på HD och det är huvudsaken. Började med att uppgradera firmware vilket kan rekommenderas. Har inga problem med stabilitet och GUI är helt ok om än väldigt enkelt.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hänger sig titt som tätt (slutar att reagera på fjärren eller så går det inte att byta kanal) ofta flera gånger på en kväll, vore det inte för det skulle den vara helt ok. Så jag kommer nog att lämna tillbaka skiten om ingen uppdatering kommer inom det snaraste.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt Riktigt dålig
  Är igång ca 2tim / kväll, den hänger sig VARJE kväll efter ca 30-45min.
  Tur jag inte betalt något för detta katastrofala skit.

  Uppdatering 150930
  Fick ny programvara för några dagar sedan, betydligt stabilare efter detta.
  Inga hängningar längre (ta i trä).
  Höjer betyget från 1 till 5.
  Finns kanske hopp om denna box ändå... Vi får se, den är väldigt långsam vid uppstart och det lär man nog inte kunna fixa med ny mjukvara.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Sämsta fjärrkontrollen någonsin (man måste sikta noga mot boxen för att det ska hända något), dessutom är den trög så man trycker ofta flera gånger och har man boxen då lyckats registrera tryckningarna så kan det plötsligt hända för mycket, driftsäkerheten på boxen är inte heller något vidare.

  KÖP INTE!
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jahapps, ny mjukvara (april versionen) samma lika problem fortfarande.

  Sitta å kolla på filmer på play, funktionen hackar och fryser hela tiden, ringer o klagar blir kopplad till deras leverantör (trots vilda protester från oss) av play tjänsten och enl tekniker så stödjer inte play smartboxen.....

  Så nu väntar en ny smartbox och jag GARANTERAR att det kommer vara samma problem med att den inte skalar ut till 16:9, filmer fryser och man blir utkastad, bläddringen fryser, textningen slutar funka, osv osv osv. personligen så gissar jag på att det är för lite internminne i boxen, den klarar inte att buffra tillräckligt för en smidigt visning av programmen. knapptryckningarna fyller sin buffer och så blir det ingen respons. Upptäckte att den blir riktigt varm också så det spelar väl in trots att den står helt fritt.

  Har en äldre sagem box som klarar skala ut till 16:9, min 10 år gamla tv klarar detta likaledes men inte en smartbox från 2014-2015..... patetiskt.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Efter nyutkommen mjukvara så fungerar boxen bra.

  + storlek
  + pris
  + användarvänlig interface

  - fjärrkontroll
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fick ett par "gratis" av Boxer (mot bindningstid förstås) för att man ska anses ha det som behövs när DVB-T1 släcks ned, och det bara är DVB-T2 som gäller. Boxen är riktigt usel.

  + Relativt snyggt interface och menyer.

  - Slö som fasen! Allt känns som sirap. Kanalbyte, text-tv, menyer, Guiden.
  - Slö uppstart.
  - Varningssignaler redan när man packade upp den. Den är nästan lättare än emballaget den kom i. Tom plast.
  - Små mått kan vara en fördel, men här har man inte tänkt. Den enda utgång som erbjuds är HDMI, och den utgången krockar med antenningången. För många kan detta bli rejält (!) tajt.
  - Ingen antennutgång, så en eventuell antenn-split måste ske innan "underverket".
  - Mängder med buggar! Den hänger sig ibland och startar om automatiskt.
  - Ibland efter uppstart har den glömt alla kanaler.
  - Fjärren svarar när den känner för det.
  - Ofta får man bara ange en kanal, sen slutar fjärren svara på siffrorna och tar bara den första angivna. T ex om man "snabbt" vill till Kanal 5 HD (065), om man sen försöker komma till en annan kanal registreras bara den första siffran. (Omstart för att fixa...)

  Varför fortsätter Boxer samarbetet med Sagem??? Skräp! Personligen hade jag hellre sett bättre hårdvara som gjort boxen rappare än allt annat tjafs, såsom inbyggda internettjänster. Sådant har man andra produkter för, eller rent av inbyggt i TV:n. Jag hade hellre sett att resurserna lagts på en bra, snabb och enkel DVB-T2-mottagare än denna röra! Rekommenderas absolut icke.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Sämsta skit jag köpt. Lyder för det mesta inte fjärrkontrollen. Tar 1 minut att starta. Behöver dra ut nätsladden ett par gånger om dagen för att kunna få igång boxen efter att den har hängt sig. Ruskigt dåliga funktioner.