Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Boston Acoustics SoundWare (st)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  För vad man betalar och vad man får är det full pott. Vet inte vad mer jag kan kräva av priset. Spelar rent och detaljrikt. Smidig upphängning och dom är väderskyddade.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Letade efter en liten designad snygg högtalare.
  Väl uppackade och installerade så spelade dom klart över förväntan.Klart det finns begränsningar pga av dess storlek men de fyller mitt behov alldeles utmärkt. Basen är lite klen så en sub är att rekommendera. Hade tänkt börja med dessa som front + center och sedan köra dom som surround men som dom spelar(musik+film) så behåller jag och spar pengarna till annat :)
  Kör dessa som front + center + proson sat med en Onkyo 508
  Kan rekommenderas
  Peter
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  När jag skulle köpa högtalare letade jag inte efter absolut mest ljud/kr. Eftersom att högtalarna utgör en del av inredning måste de även se bra ut, vilket få högtalare gör. Detta är ett av undantagen!

  Byggkvalitén är underbar. Riktigt solid och andas kvalité. Valde ett par röda som jag tycker bryter av snyggt mot vit vägg och mörk tv-bänk.

  Ljudet är väldigt detaljrikt - oerhört nöjd. Basen är dock väldigt tunn, men det var jag medveten om köpte dem. Komplettering med en liten sub sker inom kort =)

  Används tillsammans med Cambridge 740A.
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mkt nörd med högtalarna men som alla andra behöver en bättre förstärkare för att få uttala mig, lät grymma i butiken. placeringsmöjligheten 10+
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag fick upp mina på altanen idag. Har kopplat dom till en Teac PD-H300mkIII CD-spelare via en Teac A-H300mkIII -stereoförstärkare... i väntan på en Squeezebox kopplad till NASen i källaren.

  Jäklar vad bra dom låter! Är så ruggigt nöjd... Kom aldrig iväg och provlyssnade Veres Audio 55 (som kostar 995/par istället för 995 styck) som jag tänkt men tvivlar på att dom kan komma i närheten... Vilken byggkvalitet!
  Jämför man med dessa så låter Bose 151 (nästan dubbelt så dyra) som om man tagit två pappmuggar med ett snöre emellan och satt den ena mot TV'ns högtalare och lagt ut den andra på altanen...
  Skämt åsido, dessa låter mycket bättre.
  Spelar man riktigt riktigt högt så saknar man lite bas men ska jag ha en riktig röjarfest kan jag plocka ut velodyne -subben från vardagsrummet. Praktisk form då man kan ställa dom så att dom pekar rakt fram eller snett uppåt samt går in djupt i ett hörn med väggfästet.

  +Fantastiskt ljud
  +Prisvärda
  +Byggkvalitet
  +Övermålningsbara
  +Bra väggfästen

  -Lite klent med bas vid höga volymer
  -Lite klena kabelanslutningar