Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netgear A6210

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Trådlösa nätverkskort (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  26 dagar sedan
  Bra fart trots betongbjälklag mellan dator och accesspunkt, landar på ca 90 Mbit/s vilket får anses vara klart godkänt med tanke på förutsättningarna. Enkel installation.
  Är det verkligen omöjligt att göra lite mjukare USB-kablar? De medföljande är tämligen stela.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Fungerade hyfsat i ~6 månader därav 2 stjärnor.

  Tappar anslutningen helt plötsligt när man sitter och spelar. Hastigheten kan gå ner och bli helt bedrövlig och då behöver man koppla ifrån och ansluta på nytt, så har det varit sedan inköp. Deras ”Genie” som är mjukvaran till produkten är det mest oinnotiva som någonsin skapats och den startar i cirka 10% av gångerna man försöker starta den. Vill du ha ett stabilt och bra internet så håll er borta från den här produkten
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Använt i två månader nu. Inte stött på några problem än så länge förutom att den tar några sekunder att koppla upp sig när datorn varit avstängd. Men det är ju ett i-landsproblem.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Gör vad jag förväntar mig. Har aldrig haft några som helst problem med den.
  Använder mig bara av denna vid behov, vilket brukar vara vid felsökning av nätverket och liknande. Inga tunga överföringar med andra ord.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Problem with corruption of large downloads. Netgear don't seem to have a fix for anyone with this problem. Therefore, useless.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra trådlöst nätverkskort med USB 3.
  Enkel att installera, programvara på skiva eller att hämta på Netgears hemsida.
  Har nu ett mycket stabilt och snabb uppkoppling trådlöst (100 Mbit/s ner resp upp 8 meter fr router) på min 5 år gamla bärbara dator, kändes lite onödigt att köpa en ny dator bara för att datorns nätverkskort är "out of date"
  Helt enkelt toppen, rekommenderas.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar utmärkt. Bra att den har sladd så den inte blockar andra ingångar samt att den har justerbar antenn. Prisvärd!
  Mjukvaran fungerar sådär, tappar ibland kopplingen till 5GHz nätet i Windows.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Perfekt pryl!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klockren produkt. Bytte från en Asus USB-AC51 som bara krånglade hela tiden, medan den här fungerar perfekt från samma position.

  Den lilla monoliten ser rätt bra ut designmässigt också.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Når 250/Mbit med denna och hade endast 100 Mbit/s med min gamla Asus USB-N53.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inga problem med installation. Jag har 100/100 bredband, men fick bara ut 30/40 med min gamla edimax på 2.4ghz frekvensen. Nu får jag ut 90/96 på 5ghz bandet. Rekommenderas starkt. Köptes för 349 kr på cdon.com
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inga som helst bekymmer med den här. Hög hastighet och inga problem med att den kopplar ner de 4-5 månader jag använt den.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tuffat på bra så här lång, får ut över 800 Mbit/s över 5G

  Lite minus för installationen då det finns problem med Windows 10 Anniversary Update. Den hittade inte drivrutinerna. Avsluta installationen där det tar stop och gör ett nytt försök manuellt, då hittar den drivrutinerna som blev nerladdade men inte installerade i första försöket.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  väldigt stabil
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Sitter på övervåningen och då klarar den inte 5.0 Ghz så måste köra på 2,4 Ghz, utöver det så är den inte kompatibel med Windows 10 och tappar konstant signalen. Googla det så hittar du mänger med folk som har samma problem.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastisk!

  På min HTPC hade jag ett uselt nätverkskort. Jag har 250/10 Mbit internet här hemma. Fick bara ut 40/10 Mbit (på 2.4 GHz n Wi-fi).

  Nu får jag ut hela 225/10 (på 5 GHz ac Wi-fi). Jag nästan maxar min hastighet trådlöst!

  En stjärnas avdrag för att den är något klumpig. Men är väl för att den ska ta emot bättre signal än enklare modeller....
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fungerar mycket bra! Möjligen snäppet sämre signalstyrka än ASUS ac56 (dock marginellt) men drivrutinerna är bättre eftersom dom inte kraschar min dator!

  Edit: Uppdaterar till en 10:a pga hur otroligt stabilt den fungerar. Jag är otroligt nöjd!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar mycket bra, bättre än förväntat!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  8 mån sedan
  Håller helt med DonVo. Det stängs av om du strömmar, det är instabilt, hastigheten varierar enormt, det högsta jag har sett är 173,5 Mbps. Köpte precis en TP-Link T9UH. max. Hastigheten hittills är 405 Mbps på samma plats och varierar inte, är stabil och snabb. KAN INTE rekommendera Netgear A6210 alls.
 • Usel
  2 år sedan
  Drivrutinerna för enheten är föråldrad och anslutningen är instabil i Windows 10 och 8. Om du har en nybyggd dator är det bättre att köpa en nätverksadapter som använder PCIe. Produkten är instabil och har svårt att hitta 5 ghz med föraren som ingår på webbplatsen. Om du köpte produkten finns det några ändringar du kan göra för att enheten ska köras snabbare.

  1. Installera en annan drivrutin från MediaTek, drivrutinerna är inte lämpliga för Windows 8 och senare och företaget uppdaterar inte drivrutinerna.

  2. Gå till Enhetshanteraren => Nätverkskort => NETGEAR A6210 WiFi USB 3.0 Adapter => Funktioner => Strömhantering => Slå av "Tillåt dator och stäng av enheten för att spara ström" Om du kör program som kräver hög prestanda i nätverksomvandlingen ta hand om detta är särskilt dåligt när du kör onlinespel och förlorar anslutning. Detta bör repas av vad som helst.

  Jag har provat både den här WiFi-adaptern och mitt eget PCIe-nätverkskort. WiFi-adaptern har fått en tydlig bild av routern och ligger tre meter bort. Ändå blir PCIe nätverkskort bättre även om det inte har en klar vy och ligger på datorns baksida.