Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jabra Evolve 65 MS Stereo

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar (202)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  SKIT!

  Man måste reconnecta och använder man lurarna på flera enheter så är det ett helvete. Lurarna glömmer bort var de användes sist. Ibland funkar det ibland inte och det är helt värdelöst. Önskar de var lite smartare. Att de kände av när man söker efter lurarna men man måste alltid göra en sökning med lurarna på den enheten de ska användas på. Sedan tappar de bort kopplingen ibland så man måste reconnecta.

  Jag måste säga att detta är nog de sämsta bt-lurarna jag använt någonsin!

  UPPDATERING.
  Använt lurarna ett bra tag nu och vill egentligen bara säga att de fortfarande är skit! Tycker ännu mindre om dom nu och vill helst bara slå sönder dom. Totalt värdelösa. Använder nu andra lurar men gav dessa en chans igen, utan att min inställning ändrats.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  För tal och i kontorslandskap är dessa bra. Personer jag pratar med per telefon säger att det låter mycket bra (även i bilen). Sitter man däremot i bilen blir det en resonans i hörlurarna som gör att trafikbruset "förstärks" och det kan nästan bli plågsamt att sitta med dem på en längre tid. Musik är inte att tänka på att lyssna på i dessa lurar eftersom basen är i princip helt frånvarande.