Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bausch & Lomb SofLens Daily Disposable One Day (90-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bausch & Lomb Linser (40)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 26 dagar sedan
  Extremt mjuka och därför svåra att hantera samt sätta i. Det tillhör mer regel än undantag att jag fått göra om proceduren 2-3 gånger innan veck och bubblor avlägsnats, och linsen sitter jämnt på ögat. När de väl sitter där känner jag dem inte alls och kan ha dem på hela dagen. Jag skulle klassa dessa som ett budgetval, vilket också priset ger en antydan om.

  uppdatering 190529:
  Jag har provat andra linser med liknande pris, Biomedics 1 day extra. Helt ok, men utan SofLens svårhanterliga sladdrighet. SofLens är inte värda besväret. Jag kan inte rekommendera dem.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Bisarrt svåra att få in i ögat jämfört med linser i samma klass (Alcon Dailies, Johnson & Johnson 1-day, CooperVision Proclear, Biomedics, Bausch & Lomb BioTrue, etc.)
  Lever helt klart upp till namnet, dom är väldigt mjuka. Dock är dom så mjuka att dom kollapsar på fingret hela tiden, och då dom inte har någon strukturell rigiditet viker dom sig gärna både på fingret eller när man väl fått in den i ögat.

  Linsen har samma känsla som blött toalettpapper.

  Vet inte hur många jag behövt kassera på grund av att den faller ut medan jag försöker få in den i ögat. Men när man väl fått in den så finns det inte så mycket att påpeka. Känns som vilken annan lins som helst då.

  Svårt att rekommendera den överhuvudtaget, på grund av att den mest bara är omständig och irriterande att få in, och väl på ögat känns den inte på något sätt annorlunda än andra dagslinser.
 • Ganska bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Känns stabil. Lite för tjock dock och faktiskt rätt sådär kvalitet, har gått sönder ett par gånger. Förpackningen lite krånglig att få upp och perforering finns inte mellan de enskilda linserna. Men man ser bra i alla fall..
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  tjock och stark. käns bra i ögonen. Litte svårt att få ur förpakningen. bra kvalität.