Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dell UltraSharp U2415

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dell Bildskärmar (149)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Underbar skärm. PWM-fri.

  Uppdatering: Sänker betyget då jag nyligen upptäckt att färgtemperaturen på underdelen på skärmen är mycket kallare än övre halvan. Ena halvan av skärmen ser alltså blå ut och den andra halvan gul. Märks mest om större delen av skärmen är vit, men ser gräsligt ut och svårt att ignorera när man väl sett det.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra kontrast, ljusstyrka, betraktningsvinkel, tunna kanter, betydligt mycket mindre backlight bleed än min gamla IPS. Färgerna känns lite bleka, men det är troligtvis bara för att min gamla var översaturerad och hade lägre ljusstyrka. IPS-Glow är märkbar nere till höger om man visar mörka saker, det är det som drar ner den till en 9:a istället för 10:a.
  Lite för suddig om man kör i default sharpness, 70 funker mer i min smak. Har man högre så blir det lite artefakter. Lite väl ljus, kör man med 6500K dock så är den behaglig. Tyvärr skulle jag nog säga att U2412M är lite skönare bild. Svårt att sätta fingret på vad exakt, U2415 är dock snyggare och med sin tunna kant bättre om man har flera skärmar bredvid varandra.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra färgåtergivning och betraktningsvinkel. Inga problem med eftersläpningar vid spel. Slimmad design. Bra justeringsmöjligtheter, känns gediget byggd.