Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urban Revolt Duga In Ear

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urban Revolt Hörlurar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Har testat många budgetlurar då jag avverkar x-antal per år. Dessa har jag fastnat för då de är hållbara, sitter bra i örat och trasslar inte mkt.

  Klart bästa under 100kr så här långt
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ljudet låter som lite bättre än ett par 10 kronors kinesiska Ebay-hörlurar. Skrälligt och utan bas. Rekommenderar ej.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  .
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt prisvärda. Hade köpt Jays Five för 500:- ett tag sen och blev besviken eftersom kvalité var för dåligt och de höll på att rama ut hela tiden. Dessutom så kunde man höra omgivningen. Så min flickvän fick de eftersom hon bryr sig inte så mycket om kvalité. Men dessa var bara perfekt. Jag har alltid köpt hörlurar som kommer med vissa mobiler, för att oftast de har bra kvalité och är ganska billiga. Innan dessa hade jag hörlurar som kommer med samsung galaxy s5, men de säljs inte länge. Så efter ett tag hittade jag dessa, försökte hitta recensioner och lyckade att hitta ganska många positiva recensioner på amazon så jag bestämde mig att köpa de. Och blev riktigt nöjd. Kvalité är riktigt bra, inte perfekt dock. Men om man justerar eq (utjämnare) lite så får man perfekt ljud. Dessutom så är de bekväma, det går även springa med de och de sitter i örat som de ska. Tråden är trasselfri och dessutom lite längre än vanligt vad är ganska bra i vissa fall.

  Jag rekommenderar de starkt, man kan inte få nåt bättre för 100:- För mig så är de även mycket bättre än Jays Five som går på 500:-