Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Braun Age Precision PRT2000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Febertermometrar (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mätvärdena fluktuerar alldeles för mycket.Både under korta som långa mätperioder.När jag sen går in på Amazon UK ,Amazon DE och läser omdömen så ser man att det inte bara jag som anser att detta är en skitprodukt som också är livsfarlig!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter drygt ett års användning började vi bli skeptiska till mätvärdena. Jämförde med andra termometers och denna visade då ca 0,5 grader för högt. Köpte en likadan till och även denna började visa fel värden efter drygt ett år.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Termometern höll ganska precis ett år. För en tid sen stod det envist 'ERR' i displayen vid uppstart, och man fick starta om den ett par ggr för att göra den klar för mätning. Detta gick dock till sig. Idag trillade den dock ner intill kattlådan och för säkerhets skull ämnade jag skölja av den i varmt vatten.

  Hipps vipps, då lossnade mätblecket, d.v.s. metallen längst ut, och ett par nm-tunna koppartrådar blottades. Hade lyckligtvis kvar kvittot och gick och reklamerade den, och bytte ner mig till PRT 1000, som överlag fått goda vitsord. Liksom nån annan här finner jag denna modells säljpoäng "Age Precision" vara ytterst onödigt; endast föranledande åtskilliga extra knapptryckningar efter uppstart.

  Avslutningsvis kan mätningarna differera +/- 0,5° C även vid rektal avläsning, vilket inte känns särskilt stabilt. Batteriet har dock hållit, trots att hustrun är något av en hypokondriker och har tagit temp på vår ettåring i princip dagligen under ett års tid.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bekämpa felaktiga och otillförlitliga. Mätning kan variera mer än 0,5 grad och funktioner är helt onödig. Återvända!