Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Argon Stream 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Argon Mediaspelare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den är smidig när den funkar, har fått starta om den ibland då den hänger sig.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Smidig lättskött och med bra ljud. Optisk utgång är ett stort plus, kopplat till en extern DAC så lyfter man ljudet rejält!!
  Minus: MKT irriterande app/mjukvara. "Norsk" reset får göras stup i kvarten pga att Spotify Connect låser sig!!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  fungerar riktigt bra...jättenöjd.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra produkt, enkel att använda
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  gör sitt jobb , skall koppla till en bättre dac .
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Setupen och allt runt det funkade riktigt bra!

  Tyvärr så är ljudkvaliteten inte speciellt bra. Jag har A-B testat den här mot en Philips SW100M och det blev en knockout seger för Philipsen. Ljudet lyfter en aning om jag kör optiskt ut genom en bra DAC, men låter ändå sämre än vad Philipsen gör via analoga utgången.

  Så den här går i retur till butiken för min del.

  Fördelen med Argon är att den har ytterligare möjligheter utöver Spotify Connect med Internetradio och LAN-streaming, men jag kommer bara använda Spotify så för min del är Philipsen betydligt bättre och dessutom billigare.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Grym! Med TP-kabel funkar allt perfekt. Hade problem med Rockis spotify connect-spelare som endast har wifi, men denna funkar bra och startar snabbt (stänger alltid av strömen). Wifi startar långsamt men med tp-kabel runt 15 sekunder.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket nöjd med denna, den tidigare buggen med att låtarna klipps i början är numera åtgärdad.

  Enda minuset jag kan komma på är att displayen inte går att dimma ner helt. Men å andra sidan är den så liten att man kan gömma undan den helt, och enheten har ju triggeringång för av/påslag.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Att betygsätta eller inte? Det betyget jag gett gäller för dom två enheterna jag testat hemma som lider av ett troligt mjukvaruproblem. Problemet har verifierats i återförsäljarens butik där även en tredje apparat uppvisade samma problem. Det återspeglar sig i att ca 0.5 sekunder kapas i början på varje låt om Spotifyappen själv växlar låt, däremot så var den ok om man manuellt tryckte "next". Felet fanns inte när streamern var helt ny utan uppkom efter uppdatering av mjukvara.

  Skulle det vara så att Stream 2 hade fungerat felfritt så har betyget varit på topp. Mycket bra ljud och mycket prisvärd.

  Jag har idag 2014-12-18 sänkt betyget till usel. Efter att ha spelat hela Spotifylåtar via min nuvarande nätverksspelare ett tag nu så insåg jag vad uselt det var att inte hela låtarna spelades upp via Argonen.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Trist display (betraktningsvinkel och dimmat), plastig, plottrig och begränsad fjärrkontroll.

  För 1200kr är det ändå bland det mest prisvärda jag någonsin köpt! Helt ok ljud, stabilt WiFi, 12V trigger funkar utmärkt. Inget krångel alls som andra verkar ha upplevt.

  Min musikstereo består av Stream 2 kopplad direkt till Rotel 1565 som driver Infinity Beta 50. Använder Logitech Media Server då denna startat upp snabbast från viloläge i min dator (W7).
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Problemet med att den klipper den första halva sekunden finns kvar i den enhet jag just köpte med SW 2.6.17. Har inte bestämt mig för om jag ska behålla den och hoppas på en mjukvaruuppgradering som löser det. Nuvarande funktion är inte acceptabel, obegripligt att man kan släppa en mjukvara som klipper musiken.

  Utöver det här allvarliga problemet har den alldeles för stark display även i dim-läget. Displayen tillför verkligen ingenting, jag styr den från iPad och Spotify Connect. Varför kan man inte stänga av den?

  I övrigt är den både bra och billig. Ful och plastig fjärrkontroll men det spelar ingen roll. Bra ljud, men jag har bara testat Spotify Connect och Toslink till en bra DA-omvandlare, övriga funktioner vet jag inget om. Nio stjärnor om de löser problemen ovan.

  Uppdatering ett par veckor senare. Jag hade kontakt med Argon som inte verkade ha några planer för hur de skulle hitta och åtgärda problemet. Därför lämnade jag tillbaka den och betyget gäller spelaren i det skick och för det jag skulle använda den till. Annars verkade den bra. Med Spotify Connect-buggen fixad hade den fått sju stjärnor och hade man dessutom kunnat släcka displayen hade det blivit en åtta eller nia.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Använder inte spotify utan jag använder den för internetradio och DLNA uppspelning från hårddisk som är kopplad till min router. För detta funkar den mycket bra, bra ljud! Det enda som stör mig är att jag inte kan köra slumpmässig uppspelning på alla låtar, för den tycker att jag har för många låtar =C
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Gör sitt jobb, låter bra!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  1 månad sedan
  Definitivt den värsta produkten jag någonsin har fått ....