Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 9000 S9711CC

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (114)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd med rakapparaten, mycket missnöjd med Philips obefintliga support.
  Vid ett tillfälle blev elladdkontakten på laddenheten så het att man brände fingrarna på kontaktdonen. Jag vände mig till Philips men blev bara slussat mellan ett flertal som inte förstod svenska och lät google översätta inlägget - jag gav upp till sist.
  Som tur är har problemet inte inträffat igen.

  Rakapparaten är toppen, supporten är botten, därav betyget.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter 2 rakningar med denna så är jag så här långt riktigt nöjd! Stort plus för smart-clean och att maskinen är snygg och känns robust. Förvaringsetuit är nätt och behändigt om du är på resande fot. Kort laddningstid och 60 min raktid är också imponerande
 • Perfekt
  3 år sedan
  Kan nog sticka ut och säga att detta är den bästa rakapparaten jag provat. Den är lätt hanterlig, våt & torrakning, skonsam mot huden, rengöringsstation som håller skären fräscha, trimmer som är riktigt bra om man vill trimma men även fixa konturer. Så måste säga att jag är supernöjd!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har haft den här rakapparaten i runt två år och när man har nytt rakhuvud så går rakningen snabbt men efter bara någon månad så börjar den mattas av. Hoppar jag över rakningen en dag så har den jättesvårt med de lite längre håren och man får raka flera gånger på samma ställe.

  Det största problemet är att när man rengjort rakhuvudet vilket det står att man skall göra en gång i månaden så är det svårt att få rakbladen på plats igen. Ett av dem trillar nu ur varje gång jag rakat mig och skall skölja bort håret. Har man väl tagit loss dem en gång så är det bara tur om de håller sig kvar även om jag precis enligt instruktionen och använder det medföljande verktyget. Det är en dålig design helt enkelt.

  Jag köpte nytt rakhuvud efter att ha haft det här problemet på första och båda har alltså haft samma fel/problem.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har problem med att rakbladen lossnar med jämna mellanrum, verkar vara en designmiss på denna apparat då jag läst flera på nätet som rapporterat om detta.

  Annars är den bra när väl rakbladen är på plats, men man ska inte behöva köpa nya rakblad två gånger per år för att rakhuvudet har dålig kvalité.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Absolut den bästa jag testat