Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Gaming K70 Cherry MX Red (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Tangentbord (55)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiskt tangentbord, klockren 10-poängare. Det kostar en slant, men det är också tamigtusan helt optimalt på alla sätt och vis, enligt mina prioriteringar / önskemål kring ett tangentbord:

  + Normalstort.
  + Nästan inga extraknappar. De få som finns är placerade så att tangentbordet ändå kan behålla sin normalstora design för att de ska kunna få plats.
  + Bra tyngd och stabila fötter, det ligger stadigt på skrivbordet.
  + Upplyst, styrkan kan regleras.
  + Snyggt och stilrent i allmänhet med mörk aluminiumborstning - det osar kvalitet rakt igenom.
  + 1 extra USB-port är praktiskt. Fler behövs inte i ett tangentbord.
  + Allmänt superskönt att skriva på, Cherry Red är en vinnare.
  + Jag använder det inte själv, men volymscrollhjulet uppe till höger kan jag tänka mig vara användbart i många situationer, för vissa.

  - Handledsstödet skulle kunna vara i en lite annorlunda vinkel (eller storlek?) för att handlederna skulle kunna få ett marginellt bättre stöd. Detta känner jag dock inte är något som drar ner helhetsbetyget - många tar ju också ändå bort handledsstödet det första de gör...
  - Inget övrigt. Det skulle potentiellt kunna vara priset. Men kort och gott, kvalitet kostar!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha ägt tangentbordet ca 1 år:

  Det här tangentbordet kostar en slant men det är värt varenda krona.

  Känslan när man spelar och skriver är PREMIUM och det känns "äckligt" att använda ett vanligt tangentbord. Det kräver dock att man vänjer sig vid MX-RED som svarar direkt!

  Funktionerna som finns är ganska grundläggande för ett high-end keyboard men helt ärligt: Det finns exakt vad du behöver, inte mer eller mindre. Personligen tycker jag att K70 är en perfekt avvägning mellan funktioner, storlek och vikt.

  Det är ett kvalitets tangentbord inte ett tangentbord smockat med funktioner.
  Vill du ha massor med programerbara knappar? Kolla på ett annat tangentbord!

  Extremt petig:
  1) Personligen så tyckte jag inte om känslan av "A" knappen sluttade åt fel håll när man bytt till gaming knapparna (friktions caps för WASD tangenterna), så på mitt tangentbord så sitter A knappen upp och ner.

  2) Bakgrunds belysningen skulle kunna ha fler belysnings nivåer då det kan vara lite starkt vid lägsta nivån.

  3) Lite halv svårt att städa.
  Det är det enda jag kan slå ner på.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Himla bra tangentbord. Ska man vara kritisk så är bakrundsbelysningen lite ojämn och ljuset ligger rätt högt bakom tangenterna. De som har gjort den nordiska varianten har satt specialtecknen på siffertangenterna ungefär där, och det ser lite konstigt ut (parentestecken och dylikt ljust, siffror mörka). Tangenbordet har ibland tappat kontakt när man väcker datorn ur sleep mode, och man måste starta om för att det ska aktiveras igen.

  Förutom detta allt klockrent. Mitt första cherry-tangentbord sen back in the days, och känslan är bra både tekniskt och nostalgiskt.

  edit: Ändrade BIOS-inställningen på tangentbordet, och det löste problemet med tappad kontakt i sleep-mode.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tangentbordets byggkvalitet är väldigt hög. MX Red-brytarna är perfekta till gaming. Väldigt ren design. Ser inte ut eller känns som en leksak. Bra att kunna reglera styrkan på belysningen och att enkelt kunna stänga av Windows-knappen. Tar inte en massa extra utrymme utan är precis så stort som behövs för att alla knappar skall få plats. Volymhjulet och mediaknapparna är bra placerade och av samma genomgående höga kvalitet. MX Red-brytarna är inte direkt tysta så jag monterade O-ringar för dämpning vilket också gör att tangenterna blir "grundare" och bottnar tidigare. Det är dock fortfarande inte att betrakta som ett tyst tangentbord men O-ringarna gör det något bättre.

  Handledsstödet som följde med är dock ganska värdelöst. Alldeles för kort och brant så det ger inget riktigt stöd. Ett av fästena gick också sönder efter kort tids användande. Detta är enda skälet till att jag ger detta tangentbord lägre betyg än 10. En annan liten detalj är att tangenternas belysning är lite ojämn på vissa tangenter, t.ex. siffertangenterna på översta raden eller på den numeriska delen. Dock inget jag hänger upp mig på.

  Den nyare modellen Strafe finns nu också till ungefär samma pris men till skillnad från Strafe har K70 en bottenyta i borstad aluminium vilket gör att det känns extra gediget.

  K70 rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  världens bästa tangentbord förutom k70 rgb. k95 kan vara bättre om man har stort skrivbord och mycket plats. den lyser bra och har otrroooligt sköna switchar har hyfsat pris och allt ett tangentbord behöver förutom typ en touchpad. det här är bästa valet för en gamer som vill ha bra tillbehör fast som är en vanlig människa inte någon typ superrik youtuber.. om ni är intreserad av musmatta borde ni köpa qck+ av steelseries