Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link TL-SG105E

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Switchar (106)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Köpt ett antal av dessa under åren, både till hemmet, i arbetet och i installationer hos släktingar osv. Alltid fungerat klockrent, inga returnerade exemplar, inga störningar, inga konstigheter alls. Egentligen kanske detta borde vara självklart, men det är ju som bekant inte alltid så i nätverksvärlden.

  Skönt med en produkt som bara levererar år ut och år in utan att göra så mycket väsen av sig. Lätt hänt att man glömmer bort att recensera såna här produkter.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna för ett par år sedan.

  Den fungerar helt utan anmärkning.

  För att vara ärlig, så har jag aldrig riktigt konfigurerat switchen. Jag började, men... det har inte känts som om det behövts. Jag kunde nog lika gärna köpt en SG105 istället för SG105e.

  Till min förvåning upptäckte jag att det egentligen kanske skulle ha varit vettigt att istället ha köpt en åtta-portars switch. Kanske. Men istället köpte jag en till av dessa. Det är mera flexibelt.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En billig smart switch med vlan funktion och port trunkning och många andra bra funktioner det ända negativa är att man måste ha ett litet program för att kunna konfigurera den annars så funkar den bra. Den hade fått full pott och man slappa att använda deras program och kunde logga in direkt i webbläsaren istället.