Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2.0

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Creative Hörlurar (45)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  KÖP INTE!
  Detta är skräp, billig plast och formen är bland de dummaste som gjorts. Högtalarelementet pressar in på örat och denna fluffiga kuddiga utseendet är helt fake. 100% plast. Ljudet var faktiskt rätt bra, om man nu får igång dem över huvud taget.
  -10 av 10. Köp endast dessa om de kostar <20 kr eller är gratis.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering efter ~2år. Har använts och används dagligen. Nu i större lägenhet på 37 kvm. Satte sändaren i mitten av lägenheten, och det är inga problem att använda headsetet inom hela lägenheten. Mikrofonen är fortfarande kass, plockar upp allt i omgivningen. Men med tanke på vad de kostar, ska jag väl inte klaga alltförmycket.
  Ljudet har dock börjat spraka lite vid vissa basfrekvenser, så något kan vara på gång att ge upp. I vilket fall så är jag absolut nöjd.
  Batteriet håller fortfarande laddning över 6h. Kanske skulle vara mindre om jag hade musik på max i 6h, men det är inget jag tänker testa.
  Höjer betyg till 9/10, för trots mikrofonen kassa kvalite, så skulle jag kunna tänka mig ett nytt par. Batteritid, ljudkvalite och mottagning är helt inom mina krav i alla fall.
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Detta är mina första trådlösa lurar, Rage version 2.0 Kommentar postad efter en veckas användning.

  Kort version: Bra ljud, dålig mikrofon, utlovad räckvidd, rätt begränsad mjukvara och sitter helt ok på huvudet.
  Därför 8/10, tror det är det bästa headset i denna prisklass.

  Lång version:
  Först ljudet. Har inte testat surround-funktionerna mycket, och inte heller spel-funktionerna (t.ex höjer volym på avlägsna "steg" för att höra fienden tidigare). Men jag hade tidigare ett Ace Edge SX500 ( http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=708633 ), och medan ljudet är bättre i dessa, så vet jag inte om det är väldigt mycket bättre. Dock har jag hört mycket sämre ljud från hörlurar, så jag är nöjd. Det är ju budgetklassen av heltäckande trådlösa lurar.

  Mikrofonen hade på flera ställen påpekats att vara dålig, och jag kan inte annat än att hålla med. Den är inte särskilt riktad, så att utan vidare följer ljud från omgivningen med, t.ex knappande på tangentbord och musklick. Det finns inga alternativ i Creatives mjukvara för att påverka mikrofonen, utan man kan bara höja eller sänka volymen (och lägga dit ljudeffekter).

  Jag bor i en 1:a på 22 kvm, men med sändaren i ena hörnet och mig i andra, har jag fortfarande inga problem att lyssna eller prata.

  Mjukvaran att hämta från Creative ger några olika funktioner, t.ex. equalizer för ljud och ljudeffekter för mick (dvs, robotröst och liknande). Dessutom reglage för surround, bas, "crystalizer" och ytterligare två funktioner. Men utöver dem, volym och färgen som hörlurarna ska lysa i, finns det inte mer man kan ställa in.

  Sist; bekvämligheten. De är rätt tunga, och den övre kudden är inte särskilt mjuk, så efter lång användning (timmar) kan det bli obekvämt där kudden ligger mot, men det är bara att skifta lite. Men som alla gånger, beror det väl på huvudform. Hörlurarna i sig är stora (50mm element) och går över hela örat, och sitter väl på plats.

  8/10, absolut prisvärt, men skulle i huvudsak vilja ha bättre mikrofon för dessa pengar.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt prisvärda! Har haft dessa i ett år nu, kunde inte bli nöjdare, batteritiden är väääldigt bra fortfarande efter mkt användande. jag var lite tveksam eftersom att dem trots allt är batteridrivna men jag gjorde en chansning och är inte besviken.

  Man kan dunka på med bra hög musik med en mjuk o skön bas!
  Utmärkta för gaming,film och fps spel som cod:bo 2 i Surround ljudet, man får ut den maximala prestandan med ljudprogrammet Sound Blaster Tactic 3D

  Jag använder inte RGB lamporna, spara batteri ist och vrf ska man ha på dem?

  10/10