Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch WTY88898SN (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Torktumlare (76)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Tyvärr ganska missnöjd med denna maskin. När maskinen kommit igång och värmts upp blir den ganska ljudlig med ett kraftig dunkande slagljud vid varje rotation. Ett kullager har byts ut av Bosch men tyvärr blev det inte bättre. Pumpen som pumpar ut varmvatten till avloppet gick även den sönder (bytes ut av Bosch). Nu har vi ett nytt servicebesök inbokat av Bosch, får se vad de säger.
  Uppdatering: Hela trumman bytes av bosch-service. Låter mindre nu men gnisslar den störigt istället. Jag måste fått ett måndagsexemplar. Reklamerar denna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vi har både tvätt o tork från Bosch HomeProfessional och vi är väldigt nöjda. Energiklass A+++ och den är tyst, har ett smidigt luddfilter som är ganska enkelt att tömma och den tömmer vatten automatiskt i brunnen. Bra programval och enkel att använda.

  En genomgående bra maskin som gör jobbet och skonar kläderna
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastisk maskin som egentligen bara har en nackdel jag upptäckt hittills: rengöringen av luddfiltret är lite omständligt, men det är nog delvis för att resten av tumlaren är så smidig.

  Den har värmepump så det mesta av energin återanvänds och det blir knappt något varmare i tvättstugan när jag kör den. Maxeffekten är 700 watt vilket kan jämföras med min gamla vägghängda (15 år) som var betydligt mindre men drog 1800 watt. Båda är dock kondenstumlare men värmepumpen sänker förbrukningen kraftigt.