Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Cinema SB350

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hemmabiosystem (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hallå där! Är man ute efter ljudsystem för att höja upp stämningen där hemma i såväl tv/film???????? upplevelsen samt för Hi-FI. Är utbuden ENORMA ???????? Budgeten är nog viktig iaf så var det en av de mest avgörande faktorn. Nog om det.
  ????Tillbaka till JBL SB-350
  Paketet innehåller en soundbar 2.0 vars länge passar perfekt till en 50" standard platt tv i mått kant till kant. Vilket ser jäkligt bra ut den har två installations alt ståendes på tv-bänken eller ett medföljande vägfäste. Subwoffern men en 6,5" bas har endast en kabel ingång, strömförsörjning så en placeras var som i vardagsrummet.

  Installationen tog 5min då är 1. TV LJUDET (hdmi) 2. Apple Tv (optisk) 3. iPhone/Macbook (Bluetooth) uppkopplat.
  OBS ! Du får med en fjärrkontroll till JBL men när du sätter upp systemet så tar du din TV-fjärrkontroll och ställer in volym +/- , mute och POWER ON/OFF. Så allt ljud sköts från tv kontrollen som vanligt ! Fiffigt och enkelt ! ????????

  Ljudet då... Ja vart ÖVERRADD hur mycket LJUD det lilla systemet ger! ???? 6,5" bas låter inte mycket på papper men det låter MYCKET MER EN DU TROR. Jag har inte stött på några förseningar av BT kopplingen. Köptes på CDON.COM 1999kr och är mycket nöje med shoppingen där.

  Ger systemet 8/10. Men det på nog väret 9/10 pga priset.

  Ända minus är att jag hade gärna sett en LED DISPLAY PÅ FRAMSIDAN. DÄRAV POÄNG AVDRAG. LJUDMÄSSIGT FÖR 1999kr Hittar du nog inte mycket bättre. Nästa steg eller bättre system kostar 4000-5000. Har du pengar sure Inga problem det är en annan nivå där.

  ❤️jag rekommenderar denna! Mer ljud än du tror och billigt o enkelt!
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har ett grymt ljud enligt mig. Perfekt för mig och funkar bra trådlöst.

  - är att basen reagerar lite segt med parkopplingen ibland.
  Även att det är väldigt hög startvolym när man ska para ihop den :p
  Går inte att ha så lågt heller som jag skulle önska.

  Jag är iallafall nöjd med den, enkelt att montera och man fattar hur den fungerar.

  EDIT:
  Har märkt nu när jag startar på låg nivå på enheten att ljudet höjs stegvis när man sätter igång den. Det innebär att innan den har kommit igång (som kan ta upp till två minuter) så ökar volymen lite i taget.
  Jag har löst det nu genom att ha typ på lägsta på högtalaren och högsta på mobilen sedan sänker stegvis tills den slutar att öka volymen.