Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 9000 S9161

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (98)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.91)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jodå, den rakar rätt bra. Jag har inte haft en apparat som rakat bättre. Men efter drygt ett års tid så är fästet för huvud nedslitet, så att det lossnar lätt när man rakar sig. Det är bara att ge upp möget och köpa en ny.
  Rengöringsstationen som följer med är förstås rent blafs.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  En snygg designad rakapparat, med trimmer funktion så man kan välja att ha en nära rakning eller kortare stubb. Rengöringstationen gör att helheten lyfts. Den enda nackdelen jag har funnit hittills är att trimmer huvudet inte har något \"eget\" fack i den väska som medföljer. Helhets mässigt super.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Rakapparat av hög kvalitet. Tystgående och kraftfull motor. Rakar väldigt bra och lämnar en len hy, de tre separata rakbladen anpassar sig bra efter former. Mycket bra att man kan byta till trimmer då jag använder detta ofta. Enda minus är att det tog ett tag för huden att vänja sig vid rakapparaten. Gillar rengöringsfunktionen som jag inte haft i tidigare rakapparater, känns som en bra idé och att man tar han om apparaten.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg svart rakapparat som ligger skönt i handen. Står snyggt på självrengöringsstativet som håller den ren och fräsch. Batteritiden räcker på en veckas semester utan att behöva laddad. Funkar snabbt på morgonen framför spegeln eller i lugn och ro i duschen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Den lättanvändaste apparat jag någonsin använt, så smidig och ger ett perfekt resultat, jag kan även stå i duschen och få perfekt resultat. Den är faktiskt värd sitt höga pris.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Då jag har en hel del skägg så använder jag mest trimmertillsatsen och rakar rent runt själva skägget, det enda jag anser vara lite krångligt med detta är att man måste byta \"huvud\" på rakapparaten för att trimma/raka. Själva rakningen lämnar ett lent och bra resultat och självrengöringen fungerar kanon.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Kom väl paketerad i en kartong där man tänkt på miljön, Vilket jag uppskattar. Efter att ha använt den i två veckor, måste jag säga att den har gett ett bra resultat. Ger en nära rakning och huvudet för trimning av stubb fungerar bra. väldigt snygg och grym slimmad och het design, ger en nära rakning, enkel att rengöra, rengöringssystem är ett stort plus rekommenderas starkt ger en nära rakning enkel att rengöra, plus: rengöringssystem är grymt stort plus Minus : skägg trimmer huvudet får inte plats i väskan, ganska hög kostnad men värd varje krona Jag rekommenderar den här produkten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag är positivt överraskad till hur bra Philips S9161 presterar. Jag har haft förmånen att kunna testa och jämföra med en Philips S5150. S5150 är bra, men S9161 presterar väldigt mycket bättre - den tar skäggstråna mycket lättare, jag upplever att rakningen går ca 30-50% snabbare. Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ger en nära och bra rakning både i vått och torrt. Kan med fördel används med raklöder. Ger inga rodnader på huden och väldigt lätt att rengöra i den medföljande laddstationen. Fördelar: både våt och torr rakning, bra rakresultat, lätt att rengöra. Nackdelar: lite dyr
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den rakar slätt och man slipper irriterad hud