Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose SoundLink Color

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Mobilhögtalare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Så dålig röst som bekräftar BT uppkoppling mm, värre finns inte även i de billiga högatalare från Wish! Musik låter bra och ganska högt.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Denna är toppklass. Ägt min i säkert 4 år, min granne har t.o.m lånat med den till Sweden Rock pga dess kompetens.
 • Usel
  2 år sedan
  Sniskel
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte den spontant som en kökshögtalare, men den har ersatt det mesta i ljudväg. Mkt bra ljud! Lätt att ta med, bra täckning o batteritid. Funderar på vad som kunde vara bättre, det mesta är överraskande bra, till o med uppgraderingen av bluetooth, men om jag ska hitta ngt så skulle det kunna vara att Spotify ibland har lite platt ljudbild o jag hade önskat att kunna justera det på högtalaren. Ett av mina bästa köp!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Uppdaterat bluetoothprotokoll sen soundlink mini för när man kopplar enheten till sin telefon så justerar man enhetens volym med hjälp av telefonen och tvärt om, när man trycker +/ - på hötalarn ser man hur telefonens volymindikering åker upp eller ner, och höjer man ett snäpp på telefonen blinkar högtalarn till.

  Alltså inte som soundlink mini där man justerar enhetens volym separat och sen bluetooth ut ljudet på telefonen separat, detta känns smartare man slipper alltså trycka volym + 10ggr varje gång man startat om enheten. play/pausknapp är en annan bra grej.

  Ljudet är behagligt, höljet vibrerar med ganska ordentligt, baksidan borde vart lite stabilare inget som orsakar tydlig distorsion men det påverkar ljudet negativt. Soundlink mini går djupare i basen vilket märks ganska tydligt på vissa låtar. I övrigt är ljudet ganska snarlikt möjligtvis är denna något mer detaljerad i de högre registren. Prisvärd för att vara bose. Inte full pott men 8/10 för storleken.

  Tänkte ersätta min soundlink mini med denna då jag gillar formatet, och framförallt USB-laddning när man är ute o far...behåller bägge ett tag, vi får se vilken som får stanna...