Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon PowerShot G7 X

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canon Kompaktkameror (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket smidig och kompetent kamera. Hade gärna haft mer zoom dock, men då hade den såklart blivit större och tyngre. Utmärkta bilder och alla funktioner man kan tänkas behöva. Valde mellan olika varianter av Sony RX100 och denna, men eftersom denna har väsentligt mer zoom och dessutom större bländare på samtliga brännvidder blev valet till slut enkelt. Rekommenderas om man kan leva med "bara" 100mm zoom.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte denna kamera då jag vill kunna ta bra foton men samtidigt ha en smidigare kamera än med systemkamera, DSLR. Liten, smidig, bra bilder, klarar väldigt mycket om man accepterar att inte kunna byta objektiv.

  Rekommenderar även denna kamera till dig som vill ha en bra digitalkamera och tycker att systemkameran är för stor.

  Det går att koppla denna kamera till iphone/ipad/android för att kunna flytta bilder, titta på foton, få backup eller fjärrstyra.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En väldigt kompetent kamera, själv fotade alltid med en system kamera, men denna modell ändrade från grunden mina omdömen om en kompaktare, helt nöjd. I kunniga händer får man lika fina bilder som med en DSLR. Rekommenderar varmt!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har snart haft denna i två veckor. Köpte den på grund av att jag ibland inte orkar bära runt systemkameran. Den är väldigt smidig att plocka med sig.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En mycket bra kamera i de flesta områden. Liten och lätt betyder mycket i många sammanhang, särskilt när det samtidigt fångar bilder av så hög kvalitet. Skarpa bilder i jpeg / RAW-format gör att mötet SLR i många fall. Tyvärr har jag haft ett stort problem med att fokusera vid makrofotografering. Jag tror att det måste finnas ett fel och har därför skickat den för granskning.

  Fel fortoner som sporadisk. Att jag vill börja med att det fungerar som det ska - det kommer att säga att jag när du fotograferar i makroläget kan ta bilder på avstånd ner till 5 cm. Om jag in i reducerad minsta närgräns på ca. 30 cm. Det är där kameran slås helt störda. Om jag zoomar in, kommer det i sin tur vara nästan omöjligt att få ta en skarp bild. Snart ger grönt ljus med grön rutt bilden utan skarpa, sedan ge ett gult utropstecken (vilket innebär att motivet är för nära) även om motivet befinner sig utanför fokusavstånd. Jag måste äntligen stänga av kameran och sedan starta flera gånger. Häromdagen jag tillbringade 20 minuter innan du hämtar en skarp bild av en anläggning (hängen på dvärgbjörk).

  Tålamod är min styrka, men det kommer då att vara långt borta. I avvaktan på uttalanden från importörens verkstad.