Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Das Keyboard 4 Professional Cherry MX Brown (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Das Keyboard Tangentbord (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bästa keyboard jag någonsin ägt, kommer förmodligen ha detta tills det går sönder eller tills jag dör.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett mycket gediget tangentbord. Vikten, volymratten, metallen och naturligtvis tangenterna ger en känsla av kvalitet. Allt fungerade omedelbart på Ubuntu 17.10. Gillar också usb-portarna! Om man kommer från t.ex. "chiclet" tangentbord får man vänja sig med längre slaglängd och en len, nästan steglös, intryckning. Eftersom knapptryckningen registrerar tidigt, innan man bottnar, så upplever jag att fel pga klent måttade knapptryck förekommer mer sällan. Även felriktade och vinklade knapptryck registreras enkelt, när det samma tenderar att bli trögt och gnekigt på andra tangentbord.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett mycket bra tangentbord som jag har köpt för att skriva texter på. Det har en härlig känsla som gör att det upplevs gå snabbare att skriva och med mindre fel. Dock låter det en hel del trots att det kallas tyst/mjukt. Ljudet blir högre om man bottnar ut tangenterna vilket är lätt hänt eftersom de går väldigt lätt att trycka ned. Längs ena kanten finns flera praktiska "snabbtangenter" som styr vanliga funktioner. Praktiskt kort och gott.

  Tangentbordet är tungt och inger en påtaglig kvalitetskänsla. Anslutningskabeln är ordentligt lång så den kommer inte till korta i första taget. Det fungerade perfekt med Linux/Fedora.

  För den som skriver mycket och vill ha ett bra arbetsredskap är det här ett mycket bra val!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Utmärkt tangentbord. Ville ha ett mekaniskt tangentbord, inte så mycket för spelande, utan mest för att skriva text och kod. Skriver snabbare och med större precision än någonsin. Jag älskar också volymratten. Priset är ganska högt, men det är definitivt värt det. Nackdelar är möjligtvis avsaknad av bakgrundsbelysning och handledsstöd.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  2 år sedan
  Tangentbordet jag fick var av mycket låg kvalitet. Nycklarna fastnade och många satt lös. Byggkvaliteten på resten av tangentbordet fungerade bra, men med sådana dåliga nycklar var jag tvungen att skicka tillbaka den.