Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

iFi Micro iDSD

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla iFi DAC & hörlursförstärkare (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kraftfull och flexibel DAC/hörlursförstärkare. Massor med inställningar för utnivå, filter, xBass, 3D mm. Riktigt bra synergi med Hifiman HE-500 och Edition X.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  låter grymt bra med mina Sennheiser HD700
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft denna i ungefär en vecka. Jag valde länge mellan denna och Chord Mojo, men det som blev avgörande var främst den starkare förstärkardelen. Jag är inte helt nöjd med ljudet men det beror mer på själva karaktären än själva kvaliteten. Ljuden är mycket klart med tydlig separering. Dock ligger det något av en blöt filt över ljudet. Jag skulle önska mig mer ljusare och luftigare diskant, jag upplever den som alldeles för dämpad. Mellanregistret skulle behöva vara mer aggressivt och närvarande. Jag hoppas på att ljudet utvecklas och kommer ut ur sitt skal med tiden. Finishen på produkten är riktigt bra förutom att USB-kontakten på sidan sitter snett i uttaget. Men mest irriterande är att ljudet blir svagare på höger kanal än vänster kanal vid låg ljudnivå, det löser sig oftast genom att sänka uteffekten till "ECO-mode". Att mixtra med inställningarna på de olika filtrerna ger minimal förändring av ljudet. Extra funktionerna Xbass och 3D är bra. Xbass förstärker lägsta frekvenserna i basregistret vilket i vissa musikstilar ger en trevlig effekt. 3D ger en arena-ljudbild vilket ger en cool effekt vid liveinspelningar men samtidigt något för artificiell för min smak. En hel del tillbehör kom med i paketet t.ex. en praktisk bag för själva enheten, det hade varit bra om det fanns ett uttag för kablar i botten på denna för att kunna använda enheten medan den låg i bagen.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Enbart använt denna med frugans MacBook pro och Wimp HiFi. Perfekt med en Philips X2 eller Momentum. Min mobila reselösning. Skall småningom även testa förstegskapaciteten med aktiva Genelecar. Kan rekommendera.