Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

B&W C5 Series 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla B&W Hörlurar (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt trevliga hörlurar med detaljerat och bra ljud. Roliga och lyssna på.
  Kan gissa att de kan vara lite för stora och tunga för vissa och att den annorlunda konstruktionen inte passar alla öron men med lite tillvänjning så satt dom bra och bekvämt för mig.

  Vill du spendera dessa pengar på en välljudande in-ear hörlur så blir du inte besviken, sladden blir inte så stel i kyla och "prasslet" från jackan genom sladden är nästan noll.

  Mitt val av hörlurar föll dock på Fidue A73 som spelar otroligt detaljerat och öppet med tydlig och rapp bas och fin diskant. Mellanregistret på dessa är lite tillbakadraget men ändå så pass bra att dessa hörlurar fick stanna kvar. Värt att kika på då dessa är ca 400 kr billigare än C5.

  Jag har testat Sennheiser CX5G (648 kr), Sennheiser Momentum in-ear G (ca 750 kr), Philips Fidelio S2 (792 kr), Bose Soundtrue Ultra in-ear (1449 kr), B&W C5 (1490 kr), Fidue A65 (ca 650 kr) samt Fidue A73 (ca 1170 kr) och är alltså också dessa jag jämnför i alla recensioner jag skriver om dessa ovannämnda hörlurar.
  Har spelat väldigt blandad musik och källan har varit en Oneplus X.

  De två sistnämnda var en chansning som visade sig väldigt lyckad och jag behöll tillslut Fidue A73 och skickade tillbaka resten.
  Jag hittade ingen återförsäljare i Sverige för Fidue men de finns att beställa på AliExpress eller http://www.headsound.de, där jag köpte dem.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kanske inte det bästa ljudet jag någonsin hört i ett par hörlurar, men definitivt det bästa ljudet jag hört i ett par in-ear. Är man van med Beats eller Bose m.fl så kommer det här att vara det bästa ljudet du har hört i ett par hörlurar. Klar och tydlig diskant, ganska fet bas (vilket bara är trevligt om man ska använda telefon som ljudkälla, med mp3/Spotify).

  Det blev ett spontanköp, jag visste inte att små hörlurar lät såhär bra. I vanliga fall jagar jag recensioner i veckor eller månader innan, men den här gången kändes det som ett självklart köp efter att jag råkat provlyssna på lurarna hos hifi-klubben.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag köpte tillslut dessa efter att ha testat Shure SE535 och RHA T10i som främsta alternativ. Innan dess hade jag Sennheiser CX5. Det som avgjorde tillslut var att C5 kan man lyssna på LÄNGE utan att bli trött, jag är ganska känslig för ansträngt ljud. Lurarna är åt det basigare hållet men klarar skapligt bra att inte tappa detaljer i ljudet. T10i ger mer detaljer och mer neutralt ljud, men är lite mer ansträngande att lyssna på. C5 klarar även S-ljud bättre än T10.

  Jag har dom ofta kopplade till Dragonfly Black som DAC (jag behövde den dessutom då jag har USB-uttag nära men inte hörlursuttag), men det går att köra direkt från telefonen utan problem.

  Bågen på lurarna är hyffsat hård, men är ställbar i storlek. Jag tycker lurarna sitter stadigt och bra i öronen. Enkelt att byta pluppar, och de är dessutom av standardstorlek så man kan köpa nya i princip var som helst.

  Minus för lite avsaknad av detaljer, jag tycker man behöver EQ'a till det en smula, samt att kabeln är rätt klen. Spara kvittot om du köper dessa så får du nya på garantin (enligt säljaren var det inte helt ovanligt att den slits av). Sladden har en tendens att trassla.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Boom, bytte bort quitecomfort
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  De bästa in ear lurarna jag har ägt. Ljudet är magiskt.