Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony MDR-ZX110NA

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (132)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Köpte dessa främst för att de var billiga och har aktiv brusreducering. Efter att ha testat dom nån dag returnerade jag dom för brusreduceringen är verkligen dålig. Dom reducerar lågfrekventa ljud en del, uppskattningsvis ca 50% upp till 200 Hz, men högre frekvenser reduceras i princip inte alls, snarare uppstod distorsion på höga frekvenser när brusreduceringen var påslagen. Lurarna har i princip ingen passiv avskärmning av yttre ljud så det är verkligen ingen tyst upplevelse i dessa lurar.

  Ljudkvaliteten med brusreducering påslagen är helt ok, men om du prioriterar ljudkvalitet och inte brusreducering finns det bättre lurar för mindre pengar.

  Har tidigare använt Sony MDR-NC750 som hade mycket bättre brusreducering. Tyvärr fungerar dom bara med äldre Sony mobiler.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bekväma, hållbar sladd och bra brusreducering; Wowkänsla efter att ha bytt från telefonens medföljande hörlurar. Batteritiden är ett plus ➕
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Brusreduceringen fungerar bra, har provat i en bil och det blev märkbar skillnad.
  Jämfört med Bose QC25 så är Brusreduceringen dock inte lika bra. Skillnaden i kvalitetskänsla mot Bose är enorm, Sony lurarna är verkligen plastiga i jämförelse. En annan skillnad är att Bose kostar 6 ggr mer.
  Slutsatsen är att dessa lurar är bra för priset.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köptes enbart för att användas på flyg och tåg, och för det tycker jag att de fungerar utmärkt. Brusreduceringen tar bort väldigt mycket av flygmotorljudet. Har inte använt dom till annat så i övrigt kan jag inte säga så mycket.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Otroligt känsliga för vind. Fartvinden som uppstår i raskt promenadtempo räcker många gånger för att göra det olidligt att ha brusreduceringen igång. Problemet försvinner om man stänger av brusreduceringen men då kommer man till nästa problem: Ljudet är BEDRÖVLIGT utan brusreduceringen igång. Duger knappt till att lyssna på tal! Förutom detta känns kontakten väldigt vek.

  Problemen till trots - sitter man mest stilla så fungerar de bra, är rätt trevliga att använda och är sköna på huvudet. Sitter åt bra runt huvudet och dämpar därmed helt ok även utåt så omgivningen slipper störas av det man lyssnar på. Billiga och dugliga, men tror du att du kommer att vilja använda dem utomhus så bör du välja en annan produkt.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag köpte dessa framför allt för brusreducering, men var väldigt besviken. Visserligen får man ju vad man betalar för, och att de inte dämpar lika bra som ett par för tvåtusen är självklart - men de ska åtminstone inte förstärka brus! Att gå med de gör lurarna i blåsigt väder är en fullständig pina, varje vindbrus går genom mikrofonen och rakt in i örat, som om man pratar i telefon med någon som blåser rakt in i sin lur!
  Ljudet i dem är annars bra, och den lilla dämpning som finns är i linje med priset.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Måste bara börja med att säga att detta är ett par otroligt prisvärda hörlurar som slår många dyrare lurar jag ägt
  Positivt:
  Fantastiskt ljud
  Brusreducering funkar prima
  Lätta
  Inte klumpiga på huvudet
  Sitter som limmade mot örat vilket gör ljudupplevelsen exceptionell

  Negativt:
  Efter lång tids lyssnande kan man få ont i huvudet på grund av att bygeln är gjord helt i hårdplast
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  GODT ljud när brusavbrott är aktiverat. Rävande utan, så glöm bara att använda dem utan batteri om det inte är helt kris. Inte särskilt bra brusreducering, men GODE NOK. På luften hjälper det dig att lyssna på podcast / musik / film utan att behöva överdriva ljudet och förlora hörseln helt. Har köpt dessa för barnen också, så att de inte behöver bli döva efter en flygning. Därför rekommenderas de definitivt för priset! Ljudkvalitet utan NC-aktiverat drar ner, NC är tillräckligt bra ... och valuta för pengarna drar definitivt upp.