Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Xperia E3 D2203

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Mobiltelefoner (81)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inte helt lätt att betygsätta - eftersom det är en väl fungerande budgetmodell men med vissa begränsningar betyder det att den är perfekt för vissa men inte fungerar alls för andra.

  Inom sitt användningsområde fungerar den perfekt. Snygg o ligger bra i handen. Fungerar klockrent än så länge, haft den i ungefär en månad.

  Att kameran och skärmupplösningen inte låg på topp visste jag, men eftersom jag har ganska höga krav på en kamera så saknar det betydelse eftersom jag hellre plockar fram en "riktig" kamera än min mobiltelefon.
  Skärmupplösningen sägs vara dålig - men vem bryr sig - på en lite smartphoneskärm saknar det helt betydelse enligt mig.

  Däremot har den ett stort minus som man inte ens tar upp i dom tester jag läst: Internminnet är rena katastrofen, vill du ha mycket appar på telefonen så kan jag bara säga att du INTE ska välja den här telefonen. Det går jättebra att sätta i ett SD-kort, men dom flesta apparna lägger sig iaf på internminnet och går inte att flytta.

  (Men för mig som lämnat NOKIA o Windows 7 har det öppnat sig en ny värld med Android - Hejdå NOKIA - jag kommer inte att sakna dig. :-)

  Om jag insett vilket otroligt begränsat internminne luren hade så hade det blivit nåt annat - men frånsett det är den faktiskt ganska perfekt.
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  Efter ett par månader har jag gett upp med det dåliga internminnet. Det blir en annan telefon. Trött på att den ger mig återkommande psykbryt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Supernöjd med min E3. Känns och ser dyrare ut än den är :-). Ringer mest och surfar en del. Inte så många appar installerade så minnet räcker till. Bra med 4G!
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Pga "inget minne" och att spel ej går att lagra på SD minnet så är den oanvändbar för annat än att ringa och surfa och några få spel