Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Baby Jogger City Mini Zip (Sittvagn)

 Lägg i lista  Jämför
OBS! Då vissa butiker inte alltid skriver ut årsmodell på sina vagnar kan en del olika årsmodeller ligga som varianter på priserna.
Jämför pris på alla Baby Jogger Barnvagnar (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  3 mån sedan
  Jag är nöjd med denna barnvagnen. Den är väldigt enkel att fälla ihop, enkel att ha med sig och lättmanövrerad. Hade dock önskat att varukorgen under sittdelen skulle varit lite större. Barnvagnen känns lite "plastig" men för övrigt nöjd!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering: Vår affär tog tillbaka barnvagnen och lät oss handla andra saker för pengarna. BabyJogger erbjöd inbyte till annan model med avdrag för vad vi betalade. Bra agerat både av BJ och affären.

  Nu har de ändrat konstruktionen till en forbroms istället. Vi kommer därför troligtvis satsa på en ny vagn till vårt minsta barn när det blir dax för sulky :)

  -------------------

  Jag älskar den här vagnen. Den äs smidig att köra och extremt liten ihopfälld.

  MEN... bromsarna har slutat att fungera! Jag fattar inte hur det är möjligt att de slutar att fungera från en tillverkare som man tror ska ha koll på kvalitet.

  Det är för övrigt vårt andra problem med vagnen. Vi får se hur BJ löser det här. Återkommer med uppdatering senare.

  (Utan bromsfelet hade det blivit en 9:a i betyg, det enda som drar ner betyget är att det är lite snårigt att få i och ur saker under vagnen)