Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony SmartWatch 3 SWR50 Silicone

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Smarta klockor (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Min första smartwatch och jag är väldigt nöjd!
  Har haft den snart en månad nu och jag skulle inte kunna gå tillbaka till en vanlig klocka tror jag...

  Den kan göra mer än vad man tror, eller iallafall vad jag trodde :)
  Några saker som går att göra: självklart byta mellan väldigt många olika watchfaces, svara och ringa från klockan. Läsa hela sms konversationen och med en app även skicka sms.
  Det går att ställa in exakt vilka appar som man vill ha aviseringar ifrån till klockan.
  En lite mini launcher där man kan se alla appar på klockan. Appar som jag har hittat som jag tycker är bra: 1C SMS Sender, Wear browser, Calculator, Calender som visar googlekalendern, camera kunna ta kort utan att hålla i mobilen, Google fit, Hand Dialer, Intellicom Watchfaces, google keep, my tracks, wear speaker, wear battery stats, small wearables, Finns väldigt många bra appar till :)

  Batteriet kan klara sig upp till 3 dagar för mig, använder jag gps i ca 1h så drar den ca 20%. Men väldigt bra med gps :)

  Jag tycker den sitter väldigt bra runt handleden, den drar åt sig ytterst lite dam, men det går ju o tvätta av.

  Det som jag kan komma på som är negativt är laddningsluckan kan vara lite jobbig, svår att komma åt om man inte plockar ur enheten från armbandet.

  Android Wear flyter på bra tycker jag, självklart kommer det att utvecklas men en bra början har det iallafall.
  Jag rekommenderar verkligen att skaffa en smartwatch.

  Jag ger en stark 9:a, en bra start på smartwatch som kommer att utvecklas mycket tror jag :)
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Klart bästa alternativet i mitt fall. Den enda Wearklockan med GPS vilket var ett måste för mig som sportar en del, främst löpning. Kanske inte den snyggaste av alternativen som finns att välja på. Motorolas Moto 360, Asus Zenwatch eller LGs G Watch R är i mitt tycke lite stiligare men erbjuder inte samma finesser som Sonys Smartwatch 3.

  Operativsystemet är lätt och snabbt, har till exempel uppskattat att inte behöva ta upp telefonen ur fickan när jag har bråttom, går till skolan etc. trots att det kan verka lite larvigt. Svara på SMS eller chattmeddelanden typ Hangouts har varit praktiskt men de "konserverade" meddelandena passar inte alltid, längtar tills att Google Nu och tal till text fungerar även på svenska för att få det mesta utav upplevelsen men även om det inte gör det än så känner jag mig inte begränsad på något sätt.

  Störst batteri av alla AW-klockor för tillfället, räcker vanligtvis i över två dygn med skärmen i släckt läge. Har hänt att det räckt i tre hela dagar med måttlig användning. Är mycket nöjd på den aspekten. En timmes längdskidåkning drog ca. 10% batteri med GPS på vilket också överträffade min förväntan. Med laddning via micro-usb finns även möjligheten att ladda från en powerbank smidigare till skillnad från de andra klockorna som har egna "dockor". Micro-usb porten kan vara lite trixig att komma åt, en 90° sladd kunde underlätta. Fördelen med ett litet batteri är att det laddar fort, full laddning tar mindre än 45 minuter.

  Skärmen har som andra också sagt sina för- och nackdelar. Upplösningen är inte att klaga på, visst ser man pixlarna om man sätter den framför ansiktet på en men det känns onödigt att öka upplösningen innan batterierna blir större. Färgerna ser bra ut, jag har inte upplevt bilden som speciellt gul vilket vissa hävdat. Betraktningsvinklarna är dock ett utvecklingsområde då bilden blir snabbt suddig när man ser på skärmen från sidan, går däremot att se tiden från sidan helt OK beroende på vilken urtavla man använder. Den transflektiva skärmen möjliggör reflektion av yttre ljuskällor samtidigt som skärmen också emitterar ljus. Med andra ord så ser man skärmen även i starkt solljus och den drar mindre batteri genom att t.ex. solen belyser skärmen istället för LCDn. Inomhus och när det är mörkt så verkar den transmittiva delen i skärmen.

  Övriga punkter:

  Bra byggkvalité, smidig lätt och tunn. Känns bra även på mina små handleder. Möjligheten att separera själva enheten från bandet är ett plus. Knappen på sidan har inte så mycket känsel till sig men jag använder den knappt när man kan täcka skärmen med handflatan för att släcka och trycka på den för att väcka.

  GPS fungerar finfint för mig och det är skönt att kunna lämna telefonen hemma men ändå spåra löprundan och få ytterligare information. Utbudet av appar är just nu ganska så begränsat, någon form av premiumkod för appen iFit är inkluderat med klockans manualer men appen krånglade för mig. Runkeeper fungerade sådär men stödjer ändå GPS-funktionen i klockan. Bäst hittills har varit Ghostracer, just nu är appen i en beta men det är fritt fram att gå med i gruppen på G+ och ladda ner. Ghostracer visar till exempel GPS-styrka och har mer valmöjligheter än de andra. Jag har hittills testat löpning, långfärdsskridskor och längdskidåkning med klockan vilket fungerat toppen.

  Ingen ANT+ för den som vill använda deras nuvarande pulsband kompatibla med det. Dock så skall det gå med pulsband som kopplar via bluetooth men då krävs det att du har ett sånt. Klockan har heller ingen inbyggd pulsmätare vilket de flesta andra alternativ har men för min del gör det inget då GPS kompenserar för bristen.

  Bandet samlar mycket damm och små partiklar, beror förstås på vad man har för tröjor och i vilken miljö man befinner sig men det är lätt att bara tvätta bort. Möjligheten finns också att köpa en adapter från sony så att man kan använda vanliga klockarmband så länge de har bredden 24mm. För övrigt känns det inkluderade silikonbandet ganska bra, inget märkvärdigt men knäppet/spännet är schysst.

  Klockan har även NFC som jag inte använt än men jag har ett par trådlösa hörlurar som man kan ansluta till klockans bluetooth via NFC vilket är smidigt, kan vara ett plus för de som vill lyssna på musik från enhetens interna lagring medan de tränar.

  För att vara en första generations Android Wear-smartklocka så känns det definitivt som ett gediget bra val och om funktionerna är viktigare än utseendet för dig så är det ett ännu säkrare val. Det sportiga utseendet kan ses som både positivt och negativt, men en smartklockas utseende är högst subjektivt och Smartwatch 3 kommer ändå med möjligheten att byta band så för en fyrkantig smartklocka så uppfyller den mina krav mer än väl. Mjukvaran mognar till sig med tiden och för min del så är den tillräckligt bra redan idag, användarupplevelsen bygger dock mycket på apputvecklarna och deras tillämpande av wearfunktioner.

  Klart rekommenderat köp för den som vill ha lite av båda. En sportklocka med GPS och en smartklocka för vardagligt användande. Just nu finns inga solklara alternativ som tävlar med Smartwatch 3 inom dess kategori, endast en massa fitnessband alternativt renodlade sportklockor utan de "smarta" funktionerna. Garmins vivoactive eller för den mer seriösa Fenix 3 är väl de enda som jag kan komma på som är märkvärdiga alternativ.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft min tillsammans med z3 compact i några veckor. Har fungerat väl och är på det stora hela trevlig. Köpte den delvis för att den har egen GPS och även eget minne för låtar. Så det går att springa utan telefonen med musik via bt-lurar. Låtar funkar nog bara via Sony egen walkmanapp som nyligen döptes om till musik eller via Google music. Vill du ha puls under löpningen har jag bara hittat det i Ghostracer ännu. Endomondos app funkar med musik men inte med puls verkar det som. Övriga klarar sig inte utan att telefonen är med,men visar en del info i klockan och de flesta kan pausa aktiviteten. Sms och mail har funkat fint, men att få något uträttat med röststyrning som är stor del av klockans upplägg är nästan omöjligt - åtminstone för mig. Batteriet har klarat sig knappt två dygn men då har jag grejat flitigt med den så här i början.
  Lite extra efter 4 månader. Simma inte med den. Simmade 20 minuter och det funkade inte. Fick den dock fixad utan kostnad och problem av tele2 - tack. Efter sommarens uppdateringar har klockan blivit ännu roligare så en stjärna till minst. Vill återigen göra reklam för ghostracerappen som gör klockan till en riktigt kul träningspartner. Tips: om du svettas mycket verkar det som gpsen lägger av. Sedan jag satte klockan på ett svettband har den funkat prickfritt vid träning.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  1 år sedan
  Väldigt dålig
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt usel och omodern som bara den, köpte i våras men riktigt missnöjd, blev retur efter 2 veckor. Känns som den är från en annan tid. DÅTID!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Denna recension finns även att läsa på SIBA.

  Såg denna på SIBA under mellandagsrean och efter lite forskande om denna klocka. Efter inköpet och att ha provat den drygt en vecka nu kan jag säga att den har en hyfsad GPS (även standalone dvs. ingen telefon behövs, Runkeeper fungerar med detta av vad som hittills provats) men viktigast av allt stabil och bra signal för dess bluetooth (kan kopplas till mobil och headset samtidigt). Stegräknaren har även provats utan några bekymmer.

  Bonusen är Wifi som nyttjats flitigt för att kolla mejl (kräver inköp av app liksom för webbläsare m.m.) och övrig nättrafik för andra Android Wear appar (OBS! EJ ANDROID APPAR, så läs på mera om systemet innan köp av denna klocka) och att denna smartwatch är vattentät! Däremot, precis som övriga klockor, så är denna ej särskilt vänlig att skriva meddelanden på MEN detta är ej syftet med en smartwatch från första början (hint: tummen täcker mer eller mindre hela skärmytan, sök gärna på Sweklocker och kw88 där en recension av en telefonklocka gjorts) ty den agerar mera som en assistent och musikspelare väl på gymmet (OBS enbart Google Music har offline läge i skrivande stund och kan bekräfta att det fungerar helt felfritt...) då 4 GB minne finns i klockan (ca. 12-16 album, normal samplat).

  Största plusset är att klockan har så gott som alla funktioner av vad de dyrare klockorna redan har (699 kr vs. 4000 för Samsung gear S3 och applewatch vill man inte ens veta vad det kostar...). Designen ser förvisso ut som någon sorts barnklocka och detta märks väl på handleden, men har inköpt en 3D printad adapter (sök på Shapeways) som sen kopplas till valfria 24 mm standard armband för klockor. Däremot kan klockan uppfattas som en aningen stor för de med små handleder. Mina handleder är något över "små", men har inte funnit att klockan dinglar eller sätter sig på kant utan den ligger där den ska samt att det ser rätt så bra ut. Det har kännts praktiskt att kunna få notis genom vibration på handleden om telefonen ringer osv.

  Det som glömts nämnas i SIBA recensionen är att uttaget för batteriladdning är micro USB vilket är ett stort plus gentemot övriga smartklockor (borttappad "specialladdare" mjölkar en del cash ur plånboken) men som däremot är ganska svår att komma åt. Tidigare användare från andra forum har dock ej lyckats bricka själva porten eller luckan så hoppas det hela kommer te sig bra i åtminstone 3 år.

  Helt enkelt, detta är ett självklart köp om en hållbar och funktionell smartwatch antingen vill provas eller has för den som gillar vandring i terräng, vardagsmotionären eller ifall man vill vara ajour för inkommande samtal ute stan ex.!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte den för att kunna läsa notiser mm.
  Hade ganska höga förväntningar på klockan. Och klockan imponerade mig. Man måste tänka på att klockan började tillverkas för x antal år sedan och är fortfarande med i matchen.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har en Pebble Steel som jag har varit väldigt nöjd med. Efter det att jag började springa igen så började jag titta efter en ersättare med GPS och valet föll på denna. Det som andra tagit upp som till exempel att det svarta armbandet lätt blir smutsigt, finns väl inte så mycket att säga om det, det är så.

  Med det sagt vilken fantastiskt prisvärd klocka. GPS och google fit fungerar riktigt bra och enda problemet som andra nämnt är att det tar upp till 1-2 timmar ibland för att den skall synka hela löprundan.

  Detta är min första Android smart watch och jag gillar den verkligen. Kan ju inte säga annat än att det är ett bra köp om du letar efter en löpkompis och vardagsklocka.

  Batteriet kunde varit bättre men seriöst, nu säljs den för 799 på Siba om du letar efter denna typ av klocka så kommer du nog bli nöjd med denna.
  Riktigt bra, batteritiden är det som gör att jag ger den 9/10.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Gillar denna skarpt, skulle aldrig ge 3000 för en "förlängning av min telefon" men för 900 känns det prisvärt! MEN kan någon tipsa om någon bra träningsapp, för att mäta hur långt man springer? De jag provat har alla varit sunkiga :-(
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  God damn. Väldigt nöjd köpare. Fungerar bättre än väntat. Använder som gps/musik-spelare vid löpning och det gör den bra. Har den på mig varje dag och det känns väldigt tomt utan den på armen. För 990 kr kan du inte få en bättre klocka. Kan lätt rekommenderas.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Plus:
  - Snygg och trevlig klocka. Bra i både storlek och vikt.
  - Laddas ganska snabbt. Från tom till full på ca. 90 min.

  Minus:
  - Bristen på olika urtavlor.
  - Väldigt låg batterilivslängd, ca. 1 dygn när GPS och WiFi är avstängt.
  - När man duschar med klockan simulerar vattnet inmatningar så då kan vad som helst hända.

  Sammanfattning:
  Första intrycket är att jag känner mig lite besviken. Jag har kanske höga förväntningar på en Smartwatch men den här klockan överaskar mig inte positivt på något sätt. Om jag ändrar uppfattning lovar jag att ändra mitt omdöme genast.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Kan inte vara annat än nöjd!
  Min första smartklocka och jag är helt såld på konceptet.
  Sen att jag bara betalade 990 för den gör det ju inte sämre.

  En perfekt första klocka för den som vill testa på smartklockor och Android wear.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Motsvarade alla mina förväntningar efter ett par månaders användande.

  Som någon beskrev tidigare är det lite störigt med a-gps. Skärmen fyller sin funktion men är dassig i färger. Den transreflektiva delen är lysande vilket också bidrar till att batteriet räcker ca tre dagar för mig, stänger av klockan på natten.

  Det mesta av användandet består i att läsa meddelanden, se och känna att det ringer. Just funktionen att klockan gör att telefonen alltid kan vara ljudlös gillar jag nog bäst.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Uppdaterat omdöme 2015-12-08 höjt från 1 stjärna till 4

  Nytt omdöme: Läs mitt gamla först. GPS:en har blivit bättre vilket betyder att det uppenbarligen varit mjukvarurelaterat. Vad som också blivit uppenbart är att GPS:en är av typen A-GPS (assisted GPS). Har klockan varit avstängd över en vecka så MÅSTE du först koppla ihop klocka och mobil för annars kommer GPS:en inte hitta några satelliter, den måste uppdatera GPS-data, så funkar tyvärr A-GPS. Så innan jag ger mig ut och springer så har jag fått göra rutin av att starta klockan, kontrollera att den är ansluten till mobilen, starta Wear GPS på klockan (en app som visar GPS-status), lägga klockan i fönstret och vänta tills jag får GPS lock. Det kan ibland ta uppåt 10 minuter. Sen kan jag ge mig ut (utan telefon). Så visst, den funkar som löparklocka, men fortfarande då och då kommer tanken hammare vs klocka upp i huvudet.

  Gammalt omdöme:
  Efter att ha haft den här odågan i ett par månader nu måste jag tyvärr sänka mitt betyg markant. Jag köpte den här klockan enbart pga att den har GPS för att använda till löpning. Behöver du inte GPS, köp en snyggare Android Wear t ex Moto 360. Behöver du GPS och prompt vill ha Android Wear, invänta framtida modeller.

  I början fungerade GPSen strålande, men idag är den i fullkomligt värdelöst skick. Jag använder inte klockan till vardags utan enbart på helgen då det är då jag hinner löpa. På veckorna är den avstängd helt. För fjärde helgen i rad nu så får jag inget "GPS lock" över huvud taget efter minst 10 minuters väntan. Huruvida detta beror på Android Wear 5.0.1 eller undermåliga komponenter vet jag inte. Det fungerar hur som helst skrattretande dåligt.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte den i julklapp till mig (2014) för att slippa ta med mobilen på träningsrundorna. Gymschemat ligger på Google Keep och 4 GB minne räcker för en lång löprunda...

  *Skärmen syns alldeles utmärkt i solen.
  *Laddar fort (via USB på dator).
  *Använder den ytterst sällan en hel dag, en handfull gånger max så ni får ta det för vad det är värt, men dem gångerna så har batteritiden inte varit ett skäl till stress. Skärmen är igång hela tiden, per default-inställningarna.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mjae...

  Intressant produkt, mycket potential men faller lite platt. Köpte den billigt begagnad på blocket.

  Nackdelar:
  * Batteritiden är usel, en dag typ. Hade dessutom otur en gång och klockan laddade ur sig på natten och väckte mig inte
  * Tung och sitter inte så skönt
  * Android Wear och dessa applikationer är mycket begränsade
  * Saknar pulsmätare

  Fördelar:
  * Går att Jogga med och GPSen fungerar bra
  * Fungerar som väckarklocka och vibrerar på armen, vilket är mycket behagligare än att vakna till telefonens alarm. Dessutom trevligt mot partnern som slipper vakna.
  * Notifieringar-a-plenty. Läs mail, sms, telefonsamtal direkt på armen!
  * Styr Musik eller Sverigesradio direkt från Armen
  * Många snygga "Watch Faces"
  * Med hjälp av Smart Lock så känner mobilen av att SmartWatch är nära och då behöver man inte ange pinkod, denna är guld värd!

  Övriga kommentarer:
  Denna produkt är kul att leka med men att använda den ständigt är inte på kartan eftersom den är otymplig att ladda och sitter inte så skönt. Android Wear skulle behövas komma i några iterationer till innan man vill ha en sådan här klocka på sig hela tiden.

  Jag ser fram emot en SmartWatch 4 (eller 5) som är lättare, har bättre batteritid, mognare Android Wear applikationer, trådlös laddning, dessutom har pulsmätare!
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Det mest negativa är batteritiden; den är USEL. Skulle använda den som träningsklocka men batteriet räcker inte mer än cirka 18 timmar. Då utan att jag ständigt är och trycker och gör inställningar mm i Android Wear som jag brukar.

  Konceptet är bra med Android Wear, men batteritiden drar ner betyget rejält... Dessutom är stegräknaren (accelerometern) inte bra. Den visar helt enkelt inte steg i klass med en aktivitetsmätare.

  Sålde min och köpte en Garmin 225 istället, efter 4 h GPS tid och 2 dygns drift mer än halva batteritiden kvar. Synd, för jag gillar konceptet! Ser fram emot kommande versioner.
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  När klockan fungerar så tycker jag att den är en bra accessoar. Tyvärr har jag haft problem med att den ibland inte skickar över notiser och ibland helt tappar kopplingen mot både telefonen och högtalare. Har klockan nu inlämnad för tredje gången och har redan fått den utbytt en gång, återställd en gång och ja, nu har jag väl egentligen börjat tappa hoppet.

  Allt som allt:

  + Klocka (se tiden är trots allt det man oftast gör på en klocka har jag insett)
  + Bra skärm
  + Bra batteritid
  + Enkel laddning, bra med standardkontakt. Tycker inte som många andra att det är krångligt att få in sladden i luckan.
  + Bekvämt armband

  - Instabil uppkoppling, notiser dyker ofta inte upp
  - Inte allt för vacker
  - Blir lätt smutsig

  Sedan finns så klart för- och nackdelar med Android Wear men de är ju generella för alla Androidklockor. Det är uppenbart att det är i en tidig version men med en del appar så kan man ändå göra mer än att bara få notiser, så nog tycker jag att klockan har fyllt en funktion för mig de få dagar jag faktiskt kunnat använda den utan att bli galen pga de tappade notiserna.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Min andra smartaklocka.... Tidigare provat Pebble.
  Måste säga att denna är bättre på många punkter. Det ända som är mindre bra med denna är batteri tiden men den räcker i mer än 48 timmar... Det är ju bra ändå :-) funkar klockrent mot spotify m.m. Speciellt efter senaste uppdateringen till fw 5.1.1 B-)
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Funktionen är acceptabel. Det märks tydligt att smartwatches bara är i början av sin karriär och buggarna/felen är många.

  + Stilren
  + Den visar hur mycket klockan är (dah!)
  + GPS fungerar bra i löparspåret
  + Sömnloggning
  + Utbytbara urtavlor
  + Väckning med vibration
  + Hyfsad stegräknare

  - Låg upplösning på displayen
  - Stegräknarfunktionen fungerar bara med Google Fit (Går inte ställa in steglängd).
  - Dåligt gränssnitt, Googles röststyrning funderar extremt dåligt och när 90% av navigationen sköts genom den inkl. prata in sms och email så tappar klockan sin funktion ganska snabbt. Bara hoppas att det kommer uppdateringar inom kort.
  - Det mesta styrs fortfarande via telefonen
  - Telefonens larm och klockans larm är inte synkade
  - Går inte att skrolla på kartor utan du ser bara en stillbild av din position

  Slutsats: Android Wear är största boven, det är långt ifrån tillräckligt utvecklat för att man skall vara nöjd och jag har inte jättehöga krav.

  I efterhand hade jag nog lagt pengarna på en Fitbit HR istället.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Anledningen till telefonen är ju att jag vill lämna telefonen hemma Själva klockan är helt OK. Det jag önskade var Gps, musiklagring och bluetooth. Allt för drygt 1500kr. Av någon anledning så har jag gått till Runkeeper i stället för Endomondo som inte klarar offline!?! läget. Tillfällig bugg? Androidwear är helt ok. Men tycker att det är lite väl styrt och inte alls som vanliga android. Bara det att ladda in låtar i telefonen är krångligt med Google play, om man inte använder appen Walkman som bara finns till Sonys telefoner. Med Google play måste man registrera ett bankkort även om man kör gratisversionen för att kunna föra över låtar. Uch och fy. Hoppas det kommer liknade walkman appen till andra telefoner än Sony!
  Negativt.
  I alla fall så är Batteriet ganska svagt, även om det är den bästa av smarta klockorna.
  Usb luckan är dumt placerad och varför en lucka när det finns vattentåliga portar? Skulle gärna suttit på sidan av klockan.
  Det skulle gärna fått vara större bokstäver på läget för större text.
  Android wear är rätt låst och saknar mycket redigeringar som vanliga android.
  Positivt.
  Skärmen är perfekt i solljus med sin reflekterande skärm som inte drar ström i onödan. transreflektiv kallas den. och är aktiv så jag ser resultatet när jag tränar på släckt skärm.
  Vattentålig ner till 1 meter och 1 timma gör att det går simma med den.
  laddas snabbt och håller gott och väl en dag med ganska mycket pill och minst en timmas träning med musik/gps på.
  Kopplar upp sig mot telefonen så fort den kommer nära. Inget fippel över huvud taget.
  Lätt att koppla bort genom att slå av blåtanden på telefonen.
  Snabb i menyer och ganska logisk efter ett litet tag.
  Framtidssäker med wifi och kraftig hårdvara.

  Bästa appen än så länge är wear mini luncher som ger alla appar med ett svep från vänster. ett svep till och så får du en enkel kontrollpanel över bla ljusstyrka.

  Jag rekommenderar den till alla som gillar att träna till musik, speciellt om är aktiv ute!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En mycket bra klocka som är väldigt snabb. Mycket snabbare än LG G Watch som jag hade innan då denna verkligen klarar av Android 5.0 Lillipop. Skärmen är det ända jag inte riktigt gillar då jag tycker att färgerna är lite väl urblekta.