Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Haglöfs Roc Spirit Jacket (Herr)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Haglöfs Jackor (203)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Haft jackan nu i tre år och den har aldrig svikit mig förutom att den någongång läckt in i dragkedjorna under armarna vid extremt regnväder. Har med fördel cyklat, vandrat, seglat och promenerat i alla väder och årstider. Rekommenderas!
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Omdömet suger om du ska använda den. Ska du däremot bara dra på dig den (utan o stänga) när det är soligt ute så fungerar den.
  Materialen är grymt bra m designen är under all kritik. Att stänga jackan är ett projekt där det krävs minst tre händer.
  en som håller i nederkant av jackan,
  en som fäller in högersidan av jackan,
  o en som drar upp dragkedjan
  o inte ens då kan jag garantera att du inte fastnar i högersidan m dragkedjan!
  Jackan är sydd med en skyddandel avrinningskant bredvid dragkedjan, m det där fungerar inte. Man fastnar i den där kanten HELA tiden.
  Andra problemet är dragkedjans skydd högst upp för o skydda haka mot dragkedjans kyla. Skyddet slutar längre ned än dragkedjans slut. vilket gör att du inte kan dra dragkedjan hela vägen upp. detta gör att dragkedjan böjer till skyddet så att det böjer sig både på insida o utsida. vilket gör att skyddet inte skyddar mot dragkedjan o att det bildas en bulle på hakkanten (inte skönt alls). för att justera detta behövs att du tar av dig handsken för att fixa till. o nej detta är inte ngt som bara finns på min jacka har gått igenom ett helt ställ i olika storlekar hos haglöfs o alla hade detta fel...
  Dessa två fel gör det omöjligt att använda en hand för att justera din jacka. så för er som har lite krav på kunna hantera öppna onstänga jackan under er aktivitet blir det till ett aber att behöva kränga av sig handsken varje gång du öppnat för o lufta. tänkt dig att inte kunna öppna o stänga sin jacka mellan varje åk slalom utan att behöva krångla.
  tredje felet är att inga andra dragkedjor heller går att använda med en hand eftersom de fastnar o kräver båda händerna.
  för en skaljacka som kostar över 4.000kr skall dessa funktioner bara fungera! det är en highend jacka som inte håller måttet under aktiv aktivitet där du vill justera jackan.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Höll i 5 månader innan jag fick skicka den på reklamation. Haglöfs bedömde att den skulle lagas. Väntat fem och en halv vecka på detta. Kvaliteten på haglöfs har sjunkit markant de senaste åren.