Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose QuietComfort 25 for Apple Devices

 Lägg i lista  Jämför
Kabelanslutna, heltäckande hörlurar med aktiv brusreducering och 35 timmars batteritid. Har mikrofon samt svars- och volymkontroll. Är anpassade för iPhone.
Jämför pris på alla Bose Hörlurar (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.96)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Innan ni ens tänker tanken att köpa ett par QC25 finns det 3 saker ni ska tänka på.

  1 KÖP ALDRIG QC 25 om ni inte har testat QC 25 eller QC 15 innan, har ni otur är de
  helt obrukbara.
  QC 25 har pga brusreduceringen en tryckande känsla, lite samma känsla som när ett
  plan stiger. För vissa människor skapar det illamående och huvudvärk.

  2 QC 25 är extremt situationsbaserade, köper du hörlurarna för någon annan
  anledning än för brusreduceringen har du kastat pengarna i sjön.
  QC serien är för folk som flyger eller vistas ofta där det finns dåva bakgrundsljud,
  fläktar, maskiner etc. Fungerar inte mot musik eller oregelbundna ljud och speciellt
  inte mot oregelbundna högfrekventa ljud.

  3 Du får minst lika bra ljud med hörlurar för mindre än halva priset. Du får också ett
  konstant "white noice" i bakgrunden, lite som att det regnar i bakgrunden.
  Lider du av tinitus kommer du att höra det 20ggr bättre, värt att tänka på.

  Pros and Cons
  + Fin låda att förvara lurarna i
  + Har inte gjort nåt större test men QC25 skärmar lågfrekventa ljud bra.
  + Välbyggda
  + Snygga

  +- platt ljud
  +- lång sladd

  - okej ljud men inte mer, förväntar sig mer för priset
  - Tryckande känsla pga brusreduceringen
  - "white noise" konstant bakgrundsljud pga brusreduceringen.
  - Ljudet utan brusreduceringen är ett skämt.
  - Höja och sänka ljudet på sladden funkar bara på ifånar.
  - Dyra

  Ljudet är platt men detaljrikt, största svagheten är lägre frekvenser som försvinner helt.
  Efter att ha testat hertzen, så klarade QC25 22HZ vilket är långt bättre än min Subwoofer och dess enda uppgift är låga HZ. Varför Bose gav QC 25 en så förbannat tråkig ljudbild i de lägre frekvenserna vet jag inte, när förutsättningarna uppenbarligen finns i hårdvaran.
  Ljudet saknar också en riktig "punch", QC 25 ger en neutral ljudbild men som är ganska tråkig.
  Hade jag betalat 1/2 priset hade jag fortfarande varit missnöjd med ljudet.

  Letar du efter ett par jävligt snygga hörlurar och brusreduceringen, men kan leva med en ganska platt och tråkig ljudbild är QC25 ett bra val.

  Uppdatering
  Vet inte om jag har fått ett måndagsexemplar men jag stör mig som fan på bakgrundsbruset som brusreduceringen skapar speciellt i tystare miljöer.

  Tänkte först lämna in lurarna som ett garanti ärende, men vågade inte och lämnade tillbaks det på öppetköp istället.
  Skulle Bose ha sagt att de var inom specs skulle jag behövt betala ca 400 spänn i straffavgift och få tillbaks ett par hörlurar för 3k jag inte kan använda.

  Vet fortfarande inte om mina var ett måndagsex, men fick inte heller någon vidare respons från Bose när jag ringde.
  Så jag ger betyg efter min upplevelse och det är inge vidare.
 • Bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett varningens finger till alla. Har du inte en iPhone så läs detta innan köp.

  Fantastiskt ljud, bra brusreducering, OK batteritid, snygga.
  Men "Made for iPhone"... suck alltså.

  Killen i butiken sa att det skulle fungera precis lika bra med andra smartphones. Icke!

  Det står förvisso i det finstilta på paketet att funktionalitet på andra devices än apples kan variera. För mig innebar detta att varken mic eller kontrollknappar fungerade. Så ett tips är att kolla upp kompatibiliteten innan köp.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag använder dem varje dag till allt. Man upptäcker att det finns småljud överallt som är otroligt sköna att få bort! Använt dem på buss/flyg/tåg/bil med blandat resultat.
  Tåg blir oftast helt tyst och då pratar jag pendeltåg/x2000 osv.
  Buss blir oftast helt tyst så länge du inte sitter rakt över motorn (vilket brukar var längst bak).
  På flyg hör man fortfarande lite av motorljudet men det beror på att det är så fruktansvärt högt, då pratar jag typ enklare flygplan för resor på 1-4h.
  Bil är häftigast eftersom att ljudet från motorn helt försvinner. Du får respons på gasen och känner det i kroppen men inget ljud :) Det är dock lite trafikfarligt eftersom att man inte hör andra bilar som ligger bredvid, sirener och signalhorn hörs dock fortfarande tydligt.
  En sak som inte försvinner är högfrekventa ljud. Exempelvis så hörs det när tjejer med högt röstläge pratar, även småbarn hamnar i den kategorin. Killar med lite mer bas i rösten är oftast betydligt svårare att höra.

  Nackdelen med lurarna är att de äter batterier! Jag använder dem kanske 6 timmar om dagen och då får jag byta en gång i veckan ungefär. I mitt fall så blev det givet att köpa 4st uppladdningsbara batterier. En annan fördel med just uppladdningsbara batterier är att man inte blir lika sur när man glömmer att stänga av dem.

  Ljudbilden i lurarna är förvånansvärt bra, iaf när de är påslagna. En nackdel som brukar uppstå med vanliga hörlurar på bussar är att basen inte hörs, med dessa fungerar det kanon! Basen hörs men den är absolut inte överdriven så om man vill lyssna på riktigt bastung musik så är de nog inte rätt val. Mellanregistret är bra, du hör texterna i låtarna men det är inget mirakelljud. Diskanten är också bra men samma sak där, inget mirakelljud. Överlag så levererar det ett bra ljud som går att lyssna på i timmar utan att man stör sig på något. De gör sig inte så bra till klassisk musik eller något bastungt men allt däremellan fungerar utmärkt.(Referenshörlurar: AKG K550).

  Komforten är gudomlig. Det händer att jag glömmer att lurarna sitter på, musiken bara "är". Inget överdrivet tryck mot huvud eller öron. Förövrigt är själva kåporna formande så att det är mer plats för öronen ju längre bak (mot nacken) i kåpan du kommer. Det resulterar i att du inte böjer öronen i någon obekväm vinkel.

  Summa summarum. Jag beskriver inte ljudet mer noggrant av den enkla anledningen: Det är inte därför man köper dem. Om ljudet är viktigt så får du betydligt bättre ljud med ett par vanliga lurar i samma prisklass. Söker man tystnad på resor eller i kontorsmiljö så kommer dem att göra mycket! De kan användas under lång tid utan att vara störande.
  Uppladdningsbara batterier bör användas.

  Normalt kostar lurarna kring 3000kr men de hamnar ofta i diverse reor där priser kring 2000kr inte är ovanligt. Själv kom jag över mina för 2000kr men med facit i hand så hade jag betalat 3000kr också.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bra ljud men saknar det där riktiga trycket. I alla fall med en smartphone. Säkert bättre med en hörlursförstärkare i mellan.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Älskar dessa, har ett par hemma och ett par på jobbet.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  OBS! Läs hela omdömet!
  ---

  Grymt bra lurar. Grymt ljud, bra brusreducering och sköna på huvudet. Men efter bara ett år och tre månader av vad som i och för sig skulle kunna anses som rätt mycket användning slutade ljudet och brusreduceringen att fungera i den högra högtalaren.

  Ska se om jag kan byta in dem hos MediaMarkt och få ett par nya eller få mina reparerade och så uppdaterar jag betyget beroende på hur det går med dem. Det skulle ju bara kunna vara just det paret jag tog i affären som var fel på, men det verkar som ett känt problem. Googla och kolla reviews på amazon så kommer du förstå vad jag menar.

  Men om det är ett storskaligt hårdvaruproblem så kan jag vara riktigt tacksam över att EU's konsumentskyddslagar verkar tvinga upp dessa hörlurars garanti till två år (i USA är den bara 1 år), och sedan får jag också vara tacksam för reklamationsrätt. Om även de nya/reparerade lurarna jag får fortsätter att krångla så är jag i alla fall skyddad i nästan två år till.

  ---
  Uppdatering: Media Markt tog in hörlurarna utan frågor och ersatte dem på inte ens två veckor. Fick även med ett extra skal och kabel tillbaka, även fast jag inte behövde skicka in de jag hade sedan tidigare, så det var bra av Media Markt eller Bose, vilka som än tog initiativet för det.

  Det första jag märkte när jag satte på de nya och testade dem var hur mycket jag saknade dem under de två veckorna jag inte hade dem. Den imponerande brusreduceringen kombinerad med den grymma ljudkvalitén är en lyx svår att avvänja sig vid när man väl ägt dem ett tag.

  Jag drar av två stjärnor för att de gick sönder och behövde bytas, men annars är de utan tvekan de bästa hörlurarna jag testat. Skulle rekommendera starkt, framför allt om du lyckas hitta dem för ett bra pris. Jag köpte mina för 2000 under mellandagsrean. Hittar du dem för runt det priset och är sugen, köp dem. Hittar ni de för 2500 eller mer skulle jag rekommendera att överväga köpet lite mer. Jag skulle också rekommendera att, oavsett pris, testa dem i någon affär en stund, då hörlurarna skapar ett hög- eller lågtryck runt öronen vilket vissa tycker är obehagligt eller illamåendeframkallande.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Hade ägt dessa hörlurar i två år och 2 månader när den högra kåpans högtalare slutade att fungera. Kontaktade supporten hos Bose som föreslog att jag skulle skicka in lurarna för att få dem reparerade. Men då garantin på dessa lurar är på två år skulle jag själv behöva bekosta reparationen på 1649:-. Med tanke på att de vid det tillfället gick att köpa ett par nya för 1990:- kändes det inte värt. Efter att ha läst runt på diverse forum verkar detta vara ett känt fel som många har drabbats av. Extra synd eftersom jag tyckte om lurarna så länge de funkade. Både bekväma och med bra NC. I framtiden kommer jag hålla mig borta från Bose.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt fina och bekväma lurar! Ljudet är kanon med brusreducering, speciellt när man åker flyg. Kan rekommendera dem starkt om man lyckas få dem för ett bättre pris än ordinarie.

  Viktiga saker att tänka på som kan vara avgörande beroende på din livsstil:
  1. Ganska dyra
  2. Made for iPhone. Fungerar mycket bra på min macbook.
  3. Skaffa laddningsbara batterier, brusreduceringen slukar dem och man glömmer alltid stänga av den när man inte lyssnar på något.

  Men ljudet är så himla bra när brusreduceringen är på, det väger upp alla nackdelar för mig då jag också är all-apple kopplad redan!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Grymt bra ljud och sitter väldigt bra på huvudet, blir dock något "varma" efter ett par timmars användning.
  Noise cancellation funktionen är mycket bra
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Grym brusreducering, dock med det sedvanliga försiktiga bakgrundssuset som finns i alla brusreducerande lurar. Inget man märker om man har musik på, ens extremt låg volym men om man nu får för sig att sätta på sig lurarna i ett tyst rum och slå på brusreduceringen så märks det. Lite meningslöst men ändå bra att veta om man köper och testar dem hemma. Med det sagt sänker de bakgrundsljudet från trafiken i min lägenhet i Stockholm på ett fantastiskt sätt, börjat gå runt med dem hemma, även utan musik...

  Ljudet sen, nya ur kartong lät de inte alls kul, basen var okontrollerad och märklig, de var tidvis vassa och verkade ha en riktigt dålig dag rent allmänt. De här lurarna behöver ligga och spela in sig en liten stund, behövs inte alls lång tid, blir snabbt bättre, jag drog på volymen och spelade en skiva, efter det vart det fantastiskt mycket bättre. Så, när du packar upp dem, kör igång dem och låt dem ligga en timme eller så. Du kommer bli väldigt mycket nöjdare... Kanske var mina exemplar men jag har upplevt samma sak med båda mina Sennheiser (HD 25 och 650) som tog mycket längre tid på sig att spelas in.

  Väl inspelade har de en skön, behaglig ljudkaraktär som känns fokuserad på att inte trötta ut lyssnaren och skapa musik som helhet, inte fristående detaljer. De är inte alls lika rappa och "exakta" som exempelvis HD25 lurarna men tillochmed jag som hifi-entusiast märker att jag går runt med Bose lurarna väldigt ofta. Ljudprofilen och brusdämpningen gör att de passar väldigt bra för att lyssna på lite lägre volym. Det är absolut inget fel på ljudet om man drar på men där jag finner mig hela tiden vilja höja med mina Sennheisers märker jag att jag klarar mig med mycket lägre volym på Bose lurarna och ändå diggar musiken. Det är såpass stor skillnad att jag tippar på att Bose lurarna kommer leda till att jag får bevara min hörsel ett betydande antal år extra jämfört med om jag inte skulle ha dem till vardags/pendlingslystning.

  Slutsats: Ja, det finns lurar som låter mer hifi, mer detaljerat, mer exakt,med större ljudbild och alla hifi-parametrar man kan räkna upp. Sennheiser HD25 är ett bra exempel, de är billigare och låter bättre. Men, jag som har båda och har en löjligt dyr stereo använder Bose lurarna mycket mer än mina Sennheiser. De gör livet mer avslappnat, gör det mer rofyllt att lyssna på musik, att åka tåg, att sitta på ett cafe och jobba eller att ens vara hemma i en lägenhet inne i stan och är såpass sköna att både bära och lyssna på att jag har dem på mig i tid och otid. Så, dyra, ja men om man räknar krona per använd timme är de rena fyndet. Och eftersom de helt tydligt inte har några ambitioner att vara nummer ett vad gäller korrekt hifiåtergivning så blir det toppbetyg, de är helt enkelt sjukt bra på vad de utger sig för att vara.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Oslagbar brusreducering och komfort, identisk med storebror QC 35.

  - Ljudet blir konstigt när brusreduceringen är avslagen.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ok för 2000 kr men gillar inte att man ser ut som en DJ. Håller mig till mina QC15 samt QC20 när jag har mycket packning. Sålde dessa på en gång och slutligen även mina QC15 eftersom att det blev jobbigt för öronen och att jag reser allt för lite för att störas av tex. flygplans/tågbuller däremot så fungerar det med tråd i det ändamålet.
 • 2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra hörlurar, håller fortfarande efter 2 år intensiv användning

  +mycket bra brusreducering

  - har ett white noise ljud i bakgrunden
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har fått min tredje ersättningsprodukt efter samma fel. Blir att häva köpet om felet upprepar sig.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra Noise Cancelling, tar dock inte bort prat utan bara "resten" vilket är en besvikelse. Prisvärd för 1990kr på rea.

  ------------
  Uppdatering 2 år senare. På 2årsdagen så firade dessa hörlurar sin födelsedag genom att höger högtalare slutade fungera. Jag googlade på lösning och det visade sig att enda sättet att få liv i den är att byta ut högtalaren. Vilket kostar 300kr inkl frakt från USA på Ebay för reservdelen och sedan ska det lödas med meckas. Dåligt att det ska vara på detta vis Bose! Reservdelen borde vara billigare och enklare att få tag i och den borde vara enkel att byta.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra lurar! med brusreducering blir det i princip knäpptyst, perfekt på tunnelbanan eller på tåg. Ger bra ljud. Dom sitter så himla skönt så kan ha på mig dem en hel dag utan att det skaver eller så. De känns rejäla och solida. Bra att "kopparna" går att vrida på. Det gör det extra skönt och de känns ok att ha runt halsen om det skulle behövas. Batteriet räcker länge och fodralet är nice.

  Enda minus är att sladden lätt skruvar sig och gör dem korta. Jag gillar att sladden är lite längre än vanligt men det kan ibland göra att den fastnar när den hänger och dinglar. Skönt att sladden går att ta av i båda ändarna, så om den fastnar så rycks den ut istället för att riskera att gå sönder. Rekommenderas!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har bara testat lurarna en vecka, men hittils är jag nöjd.

  Perfekt om du sitter i kontorslandskap.
  Filtrerar bort mycket av bruset som uppstår vid arbete i sådana miljöer och det resulterar i att du är piggare när arbetsdagen är över.

  Ljudet är enligt vad jag hade förväntat mig, men klar skillnad till det sämre när brusreduceringen är avstängd.

  Upplever ingen tryckande känsla som vissa andra har uppgett. Kan ha dessa på mig en hel arbetsdag utan problem.

  Priset (2200kr) är, enligt mig, lite väl högt för ett par hörlurar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Superlurar om du vill få bort oljud. Borde delas ut till alla i kontorslandskap.

  Dessutom är Bose riktigt bra på supportsidan. Fick glapp i ena luren och de bytte ut paret utan snack. Behövde inte ens leta upp kvitto eller garanti. Top notch!

  Det enda jag saknar är en funktion som stänger av lurarnas brusreducering när jag tar av dem. Lätt att glömma bort tyvärr.

  Kan nämna att de nya 35:orna också är riktig bra men de har inbyggt batteri. Trist om du glömmer ladda inför en lång flygning.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har precis testat denna tillsammans med 7 andra lurar.

  Måste säga direkt, detta är en fantastik lur !
  Den enda nackdelen är sladden.
  Faktiskt.
  Nej, en sak till... ljudet UTAN brusreduceringen är inte roligt... grumligt och platt... så den måste vara aktiverad.

  För övrigt är den grym !

  Bäst (kanske) brusreducering
  Oerhört bra ljud
  Spelglädje till tusen, kanske kanske aningen basflörtig.
  Lätta och oerhört bekväma

  Som sagt, det enda "dåliga" jag kan komma på är sladden.

  Denna får pendla med mig till jobbet denna vecka tillsammans med "storebror" QC35 och Sennheiser Momentum för att avgöra en slutlig vinnare.

  Ljudmässigt är det INTE värt att lägga 1500:- mer för QC35, men kanske 500:- mer för Sennheiser Momentum.

  Men väger man in funktionen... då vinner ju sladdlöst... det går inte att komma bort från.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte dessa för att slippa bakgrundmuller på långflygningar och tåg. Oj oj oj vad dom eliminerar bakgrundsljud bra. Det var lite ovant i början då det känns som man nästan har lock för öronen (om man inte har musik på). Men efter några dagars användning märker jag inte av det längre.

  Ljudet är inte i toppklass men inte heller dåligt, det finns lite att önska med basen. Men samtidigt så behöver man inte ha lika hög volym längre om man har noice cancelling igång (vilket man alltid vill ha). Det blir verkligen du och musiken med dessa lurar och akustiska låtar gör sig väldigt bra med dessa lurar och man hör varje detalj.

  Kan starkt rekommendera dessa till dom som reser mycket och hatar bakgrundsljud som lätt stör.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bose är marknadsledande när det kommer till aktiv brusreducering, konkurrenterna kommer inte i närheten!

  Främsta anledningen till att köpa ett par Quiet Comfort är just brusreduceringen. Vill du ha audiofil-ljud ska du titta på andra hörlurar. Ljudet i dessa lurar är bra, med brusreduceringen aktiv. Utan det aktiverat är ljudet väldigt mediokert och platt.

  Hörlurarna är underbara på flygresor, eller när du vistas på platser med mycket bakgrundsljud. Brusreduceringen gör att volymen kan hållas nere ett par snäpp, bra för hörseln! Komforten är även den en klass för sig, hörlurarna sitter väldigt bekvämt på huvudet.

  Att bära dessa långa perioder i sträck är inga problem! Funkar även för mig som har ett stort huvud. Kåporna är skönt vadderade och inte påträngande varma.

  Jag har inte upplevt brusreduceringen som tryckande eller att det framkallar påtagligt "white noice" Men jag rekommenderar ändå att testa hörlurarna i butik före köp.

  +Brusreduceringen
  +Komfortabla
  +Praktisk förvaringslåda (och snygg!)
  +Ljudkvalité (med brusreducering aktiverat)
  +Utbytbar sladd.

  -Finns ljudmässigt mycket bättre hörlurar i denna prisklass.
  -Ej inbyggt batteri
  -Aningens överprissatta

  Hörluren passar bäst för den som vistas i miljöer med mycket bakgrundsbrus. Inget för audiofilen som vill njuta av musik hemma i fåtöljen!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har haft mina QC15 i 4 år och de är fortfarande som nya. Tänkte dock sälja dom och köpa QC25 istället då de beskrivs som vara bättre än QC15 i flera tester.. Men efter att ha provat dom var det inte längre aktuellt. QC25 är direkt obekväma i jämförelse. QC25 är snygga, mer urban street, medan med QC15 har man satt funktion före stil, vilket gör QC15 till dom skönaste hörlurarna på marknaden.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra brusreducering
  Sitter bra på huvudet

  Dock allför "låg volym" då jag kopplar den till min Iphone samt kunde ha lite mer bastryck (jämför med ett part In-ear lurar)
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bose kanske är inte den mest omtyckta märke hos audiofiler oftast p.g.a. priset matchar inte ljudkvalitén, men man köper inte Bose för ljudkvalité utan man köper Bose för NC vilket dem är bäst på.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra!
  Väldigt nöjd med ljudkvaliten och hur de sitter på huvudet
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett av de bättre köp jag gjort i mina dagar.
  Tänkte först att 2600:- var lite väl mycket för ett par hörlurar men nu i efterhand kan jag bara säga att det var värt varenda krona.
  Att ha dessa på tunnelbanan/flyget är ovärderligt
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt jäkla bra brusreducerings hörlurar.
  Jag har provat någon innan, men inte ens i närheten av dessa.
  Vid flygningar tar dem bort nästan allt störande ljud runt omkring.
  Sitter bekvämt, nästan så att man glömmer bort att man har dem på sig.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det är absolut den bästa hörluren jag har ägt.
  Själva ljud cancelleringen är riktigt bra, där jag anser att Bose är marknadsledande inom det området.

  Jämför man basen så har jag hört bättre hos andra märken. Jag har använt mina i cirka ett år. Mestadels inom en kontorsmiljö men även på resande fot.

  Då jag nyligen bytt till Android så köpte jag en ny kabel, vips så kan jag använda den för Android också.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sitter skönt
  Bra noise cancellation funktion, dock kan man samtidigt störa sig på ett visst ljud som uppkommer pågrund av denna funktionen
  Bra förvaringsask
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastisk Active Noice Cancellation, åka tunnelbana är numera som att sitta i ett tyst rum, ser verkligen fram emot min atlantflygning nästa gång.

  Uppdaterat: då de ej längre är endast för iPhone, köpte en ny sladd för android (för en ganska hutlös summa), men nu funkar de perfekt med mina telefoner och plattor.

  Att tänka på då man köper dessa är att köpa för rätt telefon nu då det finns alternativ.

  Har använt dessa på flera flygningar, och även om de inte tar bort allt buller så gör det en fantastisk skillnad, värt ett köp bara för det.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har föregångaren QuiteComfort 15, vilken jag har varit väldigt nöjd med, och passade nyligen på att under mellandagsrean äntligen skaffa denna nya modell.

  Jag noterar två skillnader jämfört med föregångaren:
  - något rymligare för öronen (ingen jätteskillnad i komfort dock)
  - bättre ljud (mer realistisk frekvensgång)
  - behöver inte drivas på batteri (föredrar dock alltid att lyssna med batteridrift)

  Brusreduceringen upplever jag som ungefär densamma och så vitt jag vet finns inga andra hörlurar som kan jämföra sig riktigt på detta område.

  Bose är riktigt duktiga på det här med ljud och det märks att de har jobbat hårt med att förbättra det ytterligare i denna modell. Jag har, och har haft, ett flertal riktig bra hörlurar - Sennheiser HD800, AKG K1000, Ultrasone Edition 8, Stax Sigma, Grado PS500 m.fl. - och dessa hörlurar är fullt jämförbara i ljudkvalitet, med andra ord ett mycket prisvärt alternativ.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra hörlurar. Har tidigare haft QC15 modellen, som min fru nu fått. Underbara lurar som fungerar bra allround, ingen musik blir lidande. Jämför med några beats där den mesta elektroniska musiken fungerar men då det blir detaljerat så faller de. Bose QC25 gör det jobbet utmärkt, oavsett musik.

  Låter lika bra son föregångaren dock fördelen att man kan lyssna på musik utan brusreducering. Gillar dock kopplingen in i lurarna bättre på QC15 och möjligheten till hur stark man vill reducera ljud runt om.

  Som andra redan sagt så tar det inte bort ljud helt och det ska det inte heller göra. Har dessa på mig hela tiden när jag jobbar och jag jobbar i öppet kontorslandskap och fungerar hur bra som helst.

  Jag säger vara köp dem du blir inte missnöjd!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar alldeles utmärkt på löpband på gymmet, fascinerande att knappt höra bandet jobba. Musiken från de dånande högtalarna på gymet tas inte bort fullt lika bra, men tillräckligt för att man ska slippa skruva upp och få hörselskador. Jag störs inte heller längre av gym-musiken utan kan fokusera på mina egna låtar.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Oumbärliga på flyg/buss/tåg resorna. Det enda negativa jag egentligen har att säga är att basen inte är så bra som jag hade önskat mig, tyvärr. Men utöver detta så levererar hörlurarna.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har som ni ser på andra omdömen många hörlurar. Denna har snabbt blivit en favorit. Jag tycker även ljudet är bra. Dyr men rekommenderas båda av ljudmässiga skäl och att den håller ute ljudet så makalöst bra.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bekväma och gedigna hörlurar med grym NC som verkligen stänger ut allt bakgrundsbrus. Men ljudet är tyvärr långt ifrån denna prisklass, basen är i princip obefintlig och ljudet är alldeles för svagt för min smak. För att jämföra så skulle jag nog säga att mina Apple EarPods som jag köpte för 179 kr presterar minst lika bra ljudmässigt, värt att notera att de hörlurarna i min mening har fullt tillräckligt ljud.

  Hörlurarna är bra för den som reser eller pendlar mycket, men i min mening värda ungefär hälften av priset på grund av ljudkvaliteten som lämnar en hel del att önska.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag sitter i ett bullrigt kontorslandskap om dagarna och fick tips av en kollega att jag skulle köpa BOSE QC15 som han har. Vi sökte lite på nätet och upptäckte att det kommit en uppdatering i form av QC25. Den största skillnaden verkade vara att QC25 fungerar utan batteri, vilket QC15 inte gör.

  Nu har jag haft dem i två veckor och kan bara konstatera att det var ett bra köp som gör mina arbetsdagar betydligt lättare utan störande ljud från omgivningen. Om du tar dem på dig och aktiverar Noise Cancellation så märker du att det blir tystare, men inte helt tyst. När folk pratar i närheten så hör du dem, dock lägre. Vissa ljud går också igenom. När jag kör Spotify/Podcasts lågt i lurarna hör jag inget alls från omgivningen. Detta tycker jag är en stor fördel, då jag tidigare använt vanliga hörlurar och spelat hög musik för att dölja ljud runt omkring mig, vilket ledde till ont i öronen och huvudet.

  QC25 sitter skönt på huvudet, de känns knappt. För noise cancellation skall fungera behöver du ha ett batteri i lurarna. Det är ett vanligt AAA-batteri (1,5 V) och i väskan du får till dem så finns det en hållare för ett extra batteri. Jag har använt mina lurar dagligen (dock inte 8 timmar per dag) i två veckor och har fortfarande inte behövt byta batteriet som följde med.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Är man ute efter bästa ljudet finns det mycket bättre lurar i samma prisklass (och då köpte jag dessa för 2000kr på rea). Utan Active Noise Cancellation (ANC) låter de ganska platt, med stor avsaknad av bas och klarhet. Det blir bättre med ANC men saknar det där "extra".

  ANC fungerar ju bäst på lågfrekvent ljud och det märks. Buller från bilar, tvättmaskinen, flygplan etc sorteras nästan helt ut så länge det håller sig inom rimliga gränser.
  Högfrekvent ljud såsom samtal eller brus sorteras i princip inte bort alls.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte dessa i USA för att ha på flyget hem, lätt värt det!

  + Brusreduceringen är i mitt tycke guld värd, speciellt på flyg! Har även klippt gräset med dessa utan större problem. är det "tyst" runt en och man slår på brusreduceringen så blir det tvärtyst, jag har inte upplevt "white noice" öht med brusreduceringe på (som någon annan anmärkte på)

  + Ljudet, Bose ljudet är någor som vissa älskar och andra hatar men jag gillar det skarpt.

  + Förvaring, man får med en box för förvaring av lurarna, smidigt.

  + Sitter riktigt bra runt öronen och på huvudet, och de väger inte allt för mycket.

  + Brusreducering i microfonen!

  + Hög kvalitetskänsla

  (på mina fungerar höjning och sänkning av ljudet perfekt, jag använder android lurarna)

  Nu till det negativa.

  - Priset, dyra men i mitt tycke är de värda pengarna.

  - Batteriet, jag hade förväntat mig uppladdningsbart batteri men så var inte fallet.

  - Sladden är i det längsta laget.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte ett par Bose lurar och hade dom i typ 1-2 dagar. Är ingen ljudexpert, men det var något av det sunkigaste ljud jag har hört i lurar i den prisklassen. Fattar inte hur så många kan ge dom så bra betyg i just ljudet...
  När man har på NC så funkar det att lyssna på dom, men slå av den och alla detaljer i ljudet försvinner.
  Kör själv med ett par Yamaha HPH-PRO500 som är helt underbara, det är bara synd att dom inte är trådlösa.
  Kör även med JBL E40 BT som spöar Bose lätt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa noice canceling lurarna man kan ha på sig en hel dag i öppna kontorslandskap.
  Uppgraderade från QC15 och och är nöjd.
  Kvalitén är bra och de är ihopfällbara.
  Går att köra utan batteri men då suger ljudet häst*****.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Som de flesta skriver är ljudisoleringen i topp - både den aktiva och själva kåpornas design. Upplever dock att den aktiva inte fixar skakiga tåg - då verkar den slå över emellanåt.

  Men kvalitetsmässigt finns det att göra. Min började glappa efter ett par månader. Har nu varit i hantering i nästan en månad. Mina farhågor avseende Boses dåliga kvalitet och sega support har dessvärre besannats.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Äslskar dessa, jag hade qc 15 innan och detta är ett steg uppåt. Mycket snyggare och faktiskt skönare, lädret runt öronen blir inte lika varmt och klibbigt med qc25 plus att dem har ytterligare starkare brusreducering!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har tidigare kört med AKG K 490 NC som är liknande lurar. Bose lurarna är bättre på det mesta om man jämför dessa.
  Bättre NC funktion, den tar bort mer oljud.
  Den dämpar röster mer, vilket är en fördel för mig.
  Den är skönare att ha på sig och det följer med mic för att kunna använda den till telefonen.
  Ljudet är oxå betydligt bättre.
  Men några nackdelar har den oxå om man bortser från priset.
  Inte lika kompakt så de tar lite plats när man ska ta med sig lurarna.
  Inget uppladdningsbart batteri.
  Kortare batteritid.

  Men har man råd och behöver dämpa oljudet runt om sig så är det ett par bra lurar med kvalitetskänsla.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag kan bara stämma med i hyllningskören angående dessa lurar. De är absolut fantastiska på att filtrera bort störande ljud.

  En negativ aspekt förutom det alla andra påpekat är att volymen på iOS-enheter är mycket mycket låg. Jag behöver ha volymen på nästan full, iaf på det röda, för att lyssna ordentligt.

  Annars är det full pott!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiskt bra NC som man kan använda även hemma om man vill koppla bort alla andra ljud (diskmaskin, ventilation brus, mm) då kan man lyssna musik på låg nivå men ändå med alla hörbara detaljer vilka jag har inte hört så tydligt i många andra hörlurar (har testat typ 30 st.).

  Vitt brus av själva elektroniken är väldigt liten och inte högfrekvent utan lågfrekvent så även om jag sitter i tyst rum (har tinnitus på den ena öra) få jag mycket tystare och lugnare omgivning och känsla men dem på.

  Nackdelen (stor en) är att de blir varma runt öronen efter kanske 1,5 timme så man behöver ta dem av då och då. Bass kunde varit lite starkare med.
  Med NC avstängd är ljudet dåligt.
  Läste någonstans att det finns lite ljudfördröjning (pga. ljud behandling) om man tittar på film t.ex. så detta kan störas, har inte testat ordentligt den men även om det finns det är inte så märkbart.

  Tips: Om man använder mindre kabel och kopplar dem ihop med Sony SBH20 Bluetooth mottagare (som kan även tejpas fast ovanpå koppan även på insidan så det inte stör) då få man super bluetooth hörlurar. 
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  +Brusreduceringen är outstanding.
  +Fruktansvär bekväma
  +Mycket bra batteritid
  +Mikrofonen på sladded fungerar med android/datorer

  -Ljudkvalitén är endast skaplig (men vad kan man förvänta sig av något som manipulerar omgivninsljud så till den milda grad)
  -Medföljande kabels knappar ej kompatibla med android
  -Inte särskillt portabla
  -Dyraste laget för något som fundamentalt inte låter särskillt bra (vägs till stor del upp av brusreduceringen)

  För den med androidlur kan man separat köra androidkompatibel kabel:
  http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/headphones/noise_cancelling_headphones/accessories/qc25_audiocable_android_acc.jsp&color=bl
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det här är verkligen inga HiFi-hörlurar. Jag har hörlurar för under tusenlappen som jag tycker "utklassar" dessa när det kommer till återgivning av ljud och musik. Därmed inte sagt att ljudet i QC25 är dåligt på något sätt!

  Men... QC25 är fantastiska när det kommer till brusreducering i bullriga miljöer. Perfekta för öppna kontorslandskap, flyg-/tåg-/bussresor samt bullriga miljöer som domineras av dova toner.

  Jag kommer på mig själv att använda dem som galet sköna hörselkåpor på kontoret (dvs utan musik). De trollar bort störande ljud från t.ex. ventilation och maskiner samt dämpar bakgrundssorlet markant. Man kan fortfarande höra prat och högre frekvenser - om än behagligt dämpat. Otroligt skönt när man vill fokusera lite extra!

  Brusreduceringen gör att det verkligen går att njuta av musik på låg/medelvolym. Väldigt behagligt och något som jag har kommit att uppskatta.

  Att försöka lyssna på musik utan att ha brusreduceringen igång är ingen idé - ljudet blir burkigt och låter inte helt bra! Så kommer ni över QC15 till ett billigare pris så köp dem. Ingen hörbar skillnad i brusreduceringen och väldigt liten skillnad i ljudupplevelse totalt sett. Kan inte på något sätt höra att mina QC25 skulle vara värda 1000kr mer än QC15.

  Vissa som lyssnat på brusreduceringen upplever att de får en "lock för öronen"-känsla. Så provlyssna innan köp!
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Håller med många i mycket.

  Det skall tilläggas att kvaliteten på sladden är under all kritik. Är inne på min tredje sladd. Den sidan, 3,5mm kontakten som du sätter i telefon eller dylikt. Är vinklad och det verkar göra hela skillnaden. Den böjs hur lätt som helst. Jag har min telefon i innerfickan på jackan och bär inte väska eller liknande som skulle kunna bidra till högt tryck på den delen. Så jag har inte någon som helst förståelse för att den böjs. Min tredje kabel är också böjd vilket antyder att jag gjort ett riktigt dåligt köp....

  När det gäller själva brusreduceringen så kan jag inte mäta mot något annat men jag är nöjd över förväntan. Av det skälet kan jag rekommendera dem. Kommer dock aldrig att lägga pengar på Bose igen.

  Min uppfattning är följande baserat på musik.

  Blackmetal: Nja, det blir inte så bra. Basen är på tok för dålig/inte tillräcklig
  Rap etc. ink RnB: Vissa låtar blir ljudbilden riktigt bra på.
  Klassik musik: Fantastikt ljud. Det blir väldigt bra ljud, Inget att klaga på.
  Rock/Pop: Det är inte dåligt men för pengarna som en betalt så är det inte tillräckligt bra.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bara att ta på sig dessa lurar är en makalös upplevelse, det blir fullkomligt knäpptyst. När jag första gången provade dem in butik var det närmast overkligt, hur tyst det kunde bli.

  De är dessutom är lätta och sitter bra på huvudet så det är inga problem att sitta längre stunder och lyssna. Vilket man gärna gör eftersom ljudet är magiskt bra, och så tydligt att jag i flera låtar har hört andrastämmor som man annars aldrig märker.

  Jag har provat att använda dem som hands-free till två Samsung-modeller, Galaxy S5 mini samt Galaxy Express 2, och med dessa fungerar hörlurar och mikrofon, dock inte knapparna.

  P.S. Det bakgrundsbrus som signaturen "Ramlöss" skriver om finns inte i mina lurar, det är kristallklart ljud. Precis som han skriver har han förmodligen ett måndagsexemplar.

  Jag säger som titeln på recensionen där lurarna blev bäst i test när tidningen Ljud och Bild testade brusreducerande hörlurar: Kungen av brusreducering
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Otroligt bra lurar för den som är på jakt efter active noise cancelling lurar. Lätta i vikten. Trycker inte mot huvudet (dock lite mer än ett par QC20 som jag testat, men det kan ha att göra med att de var begagnade) De helt nya lurarna "flexar" nog mer med tiden. Var lite osäker först på hur de skulle fungera ihop med glasögon, men måste konstatera att de fungerar över förväntan. Inte alls stor skillnad fast man har glasögon eller inte. När det kommer till ljudkvalité i musik är det kanske inte på samma nivå som lika dyra lurar utan noise cancelling, men pga funktionen hör man vissa detaljer tydligare i musiken än på bättre lurar pga att vanliga lurar ofta tappar dessa detaljer pga störande ljud i omgivningen om man nu inte vill lyssna på allt för hög volym.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt sköna, det blir nästan knäpptyst. Enda negativa är väl att man borde kunna välja om man skall köra ström eller batteri för ljudreduceringen.