Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fiskars All Steel Stekpanna 28cm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fiskars Stekpannor (87)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.79)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En mycket bra stekpanna. Jag fick tipset av personalen på Cervera att när det börjar bränna fast så är det äggviteänmen som inte går bort och det räcker inte att göra rent med diskmedel, de sa att man skulle koka upp vatten med en maskindiskmedel, då försvinner beläggningen. Jag har provat och det fungerar, pannan blir som ny..
 • Dålig

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Maten (framför allt ägg) fastnade hela tiden.. Prövade olika metoder t.ex att varma upp pannan och sänka sedan, mer olja vilket man inte behöver göra, och mindre olja..och det hjälpte inte.. det värsta var när beläggningen lossnade på ett ställe bara efter några veckor.. så glad att jag hade kvittot kvar o lämnade tillbaka produkten.. Fiskars är tydligen bra på mycket annat än stekpannor.. rekomenderar inte produkten.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  Uppdaterat omdöme efter över exakt två års användning!

  Stekpannan används flera dagar varje vecka och än så länge fungerar den utmärkt, fin stekyta (väldigt mycket bättre än övriga stekpannor jag använt) och jämn värme. Inköpt november 2018 för 435 kr.
  **Tillägg November 2020: Stekpannan är nu kasserad efter nästan exakt två års användning sen vill den inte mer, allt fastnar!**
  Kom ihåg att aldrig köra på högsta värmen samt att alltid ha fett i vid uppvärmning! Detta är väldigt viktigt och ni som lyckats förstört era pannor inom ett år har mest troligt haft för hög värme för länge utan fett i den. Diska helst pannan så fort som möjligt när den svalnat för längsta hållbarhet! Detta slarvar jag med nästan varje gång och låter den stå odiskad i ett till flera dygn ibland, pannan fungerar dock utmärkt än efter ca tretton månaders användning. Jag har märk att i enstaka fall om man låter den stå odiskad längre så fastnar ibland lite fett/ mat och den blir då svårare att få ren med endast diskmedel och diskborste, om detta händer använd då lite maskindiskmedel och värm upp på spisen så blir den betydligt bättre igen!

  +Inget fastnar när du steker

  +Fin stekyta (väldigt mycket bättre än övriga stekpannor jag använt), samt även jämn värme (enligt test i SVT:s Plus)

  +Okej pris, 435 kr (om den håller 2-3 år minst) **Tillägg November 2020: Två år var hållbarheten, kasserad november 2020!**

  -Ska helst diskas ganska omgående efter den svalnat så att inte fett/ mat fastnar
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Helt fantastisk stekpanna... I drygt ett år. Sen är den förbrukad och rent ut dålig tyvärr. Vi har aldrig diskat den i maskin utan försökt ta hand om den, men som med alla nonstick-pannor så blir minsta skavank = dåligt resultat. Jag har återkgått till min gjutjärnspanna för allt istället, den har bättre nonstick-yta än teflon men är tung och lite jobbig att hantera pga det.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Köpte stekpannan efter att ha läst många tester och jämförelser. Denna verkade grym för priset, och det var den! Men bara i ett par månader. Jämförde med sambons stekpanna (Mannerström) som var över ett år äldre, och absolut ingenting fastnade.

  Dessutom är handtaget ganska obekvämt att hålla i.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Funkar kanon i några månader sedan börjar maten fastna. Har avverkat två så det var inte ett måndagsexemplar jag fick första gången. Bara använt plastverktyg och varit mycket försiktig. Trist för den är väldigt gedigen i övrigt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Grym stekpanna! Hade den första i 3 år och köpte en ny nyligen. Har inte haft några problem men använder sällan diskmedel (lite om man stekt fisk), aldrig lagt den i diskmaskinen och försiktig med att inte bränna mat. Gillar keramik stekytan som suger inte åt sig när smör.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Sämsta stekpanna jag någonsin haft.

  Bra först veckan, sedan började det bränna fast, provade att koka maskindiskmedel i den, då såg den ok ut, med allt bränner fast. Skickade den till kommunens återvinningsstation. Köpte en scanpan i stället.
 • Dålig
  1 år sedan
  Vilket skit. Funkade några månader. Nu sitter maten fast värre än min gjutjärnspanna. Köp en för 99kr eller något istället, kommer troligtvis vara bättre
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Vår höll i ca 1år innan beläggningen slutade fungera helt. Diskade i diskmaskin eftersom det står att den ska tåla det. Hade hoppats på mer för att slippa teflon. Man kan förlänga livet en del genom att koka upp vatten i pannan med en diskmaskintablett (obs, blir väldigt koncentrat och hudkontakt med vattnet är nog inte så bra), då släpper det mesta men till slut fick vi göra detta varje gång pannan använts och då är det dags att byta.

  Synd på en produkt som annars känns väldigt behaglig, och den var verkligen kanon i början.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag vill bara bekräfta att Hakviks tips om att koka maskindiskmedel i stekpannan när det börjar bränna fast fungerar!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  På pappret verkar det vara en fantastisk stekpanna, vilket den också var under ett par månader. Sedan blev den fullkomligt värdelös, allt bränner fast direkt. Har en gammal hederlig spis utan någon avancerad temperaturkontroll, dock helt normal användning utan några extremtemperaturer. Jag gissar att den hårda beläggningen är spröd och spricker på mikronivå då metallen utvidgas/krymper pga temperaturväxlingar. Alltså för normalanvändaren ingen panna att ens överväga att införskaffa!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vi har 2 st. inom familjen. Vår höll längst innan beläggningen gav upp. drygt 10 månader. Vi har aldrig maskindiskat den och aldrig använt högsta värme.

  Mina föräldrar som maskindiskar sin och tar hand om den som sina övriga IKEA pannor med teflon fick slänga sin efter 4 månader. IKEA -pannorna håller än, efter nästan 3 år av samma "behandling"

  Urusel produkt
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beläggningen når inte upp till de förväntningar jag hade på den. Köpte en Tefal som kostade bara lite mer än hälften så mycket i samma vecka. I Tefalstekpannan fastnar inget, men i Fiskarsstekpannan fastnar det mesta.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft denna i ett år nu. Bästa produkten i köket fortfarande.

  Har inte maskindiskat den.
  Bara plastverktyg till den.
  Låter den svalna efter användning.
  Aldrig hög värme (dvs. jag steker inte typ köttbitar, som kräver hög värme).
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Imponerad över beläggningen som kallas Ceratec otroligt "hal". Helt klart den bästa non stick panna jag haft. Köpte till bra pris på Ica maxi. Använd i tre månader. Snygg och funktionell, Rekommenderas
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klockren i början men efter ca ett års användning slutar beläggningen att fungera, allt bränner fast.
  Har vårdat den efter konstens alla regler, aldrig överhettad, alltid plastverktyg, alltid låtit svalna ordentligt efter användning etc. Kan inte bli annat än underbetyg.

  Uppdatering: Gjorde en grundlig rengöring av pannan med den vita lite grövre sidan av en tvättsvamp. Detta fick bort det mesta av hårt inbränd beläggning. Sedan dess funkar pannan betydligt bättre (+ att den verkar ha tålt den ganska omilda behandlingen). Så jag höjer betyget två snäpp. Nu funkar den helt OK igen.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft den i drygt ett halvår och jag har inga problem med att maten bränner fast. Kanske handlar om hur man hanterar den?

  På minussidan är den ganska tung vilket kanske kan vara jobbigt för någon. Å andra sidan gör den tjockare botten att värmen fördelar sig jämnt över hela pannan.

  EDIT: Har nu börjat bli sämre och har inte ens gått ett år. Troligen har jag råkat steka lite för varmt en gång, och nu är den förstörd för alltid. Drar av stjärnor.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Den överlägset bästa stekpannan jag någonsin ägt.

  Non stick-funktionen är otroligt bra - räcker att diska av pannan med lite vatten så lossnar allt. Inget bränner fast.

  Råkade ut för det några andra gjort efter 2 år - att jag/vi brände sönder pannan. Drar av en stjärna för det - känns som om beläggningen förmodligen inte klarar överhettning särskilt bra.

  Undvik att lämna stekpannan med superhög värme allt för länge - så kommer detta bli din bästa vän i köket. Beställde direkt en ny när den gamla pajade. Denna gång kommer vi vara något mer vaksamma på överhettning.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fullständigt värdelös, efter 3 månader bränner allt fast i den. Enligt Fiskars är det bara att kasta den och köpa en ny!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har bara stekt några gånger men är imponerad av kvalitetskänslan. Inget har bränt fast än.
  Jag valde den tjockare botten, så den känns lite tyngre än billigare varianter jag köpt innan. Detta ska visa sig i bättre och jämnare värme hoppas jag.
  Jag valde den också för att den ska klara maskindisk.
  Handtaget har känts svalt hela tiden så jag är nöjd.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Försäljaren i affären var övertygande men tyvärr höll den inte längre än 5 månader. Försökte reklamera stekpannan men de sa att den var bränd av mig fast den knappt såg använd ut på insidan så ny hamnar den på återvinningscentral och kanske kan få ett nytt liv.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Arbetade bra att börja med. 8months och det förstörde .Treated det bra, tvättas alltid och aldrig i diskmaskinen. Första stekpanna jag har haft under ett år men var fem gånger det pris jag normalt betalar.