Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer BlackWidow Chroma (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Tangentbord (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.07)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt bra tangentbord för priset, Mycket olika färger och effekter. Man kan även ladda ner effekter. Bra design, skönt klickljud när man spelar eller skriver med det. Rekommenderas inte om man har nån som ligger och sover i samma rum. Bra att man kan ha stöd under tangentbordet om man vill ha det. Behövs inga drivers. Börjar lysa direkt när man kopplar in det. Man behöver bara Raser Synapse för att kunna ändra effekter och färger på tangentbordet. Som sagt det kostar en del men om man har pengarna så är det värt att köpa!
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Jättebra tangentbord!

  + Man kan ha olika färger, macros, ändra kommando, chroma. I mjukvaran.
  + Har använt det I 5 år utan några repor eller skador
  + nordiskt så man kan skriva på flera språk.
  - låter väldigt högt när man trycker ner tangenterna.
  - tar upp mycket plats på skrivbordet p.g.a macro tangenterna och number-paden.
  +/- ganska dyrt men det är det värt.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Uppdatering efter 2 år:
  Håller med föregående talare. Tangentbordet är snyggt som tusan och är underbart till en början. Men med tiden brakar allt bara ihop. Först LED-belysning som strular, sedan slutar SPACE fungera. Usch säger jag.

  (gammalt)
  Mycket bra tangentbord. Haft det i snart ett år nu och det är precis som nytt. De nya switcharna de bytte till i våras känns exakt som cherry mx blue switcharna och har ett mycket fint klickljud. Tangentbordet har en mycket stilren och vacker design till skillnad från alla transformers-vidunder som finns ute på marknaden. Det enda som jag inte gillar är att typsnitten är "gaming" inspirerat och inte vanligt samt att man lätt lämnar fingeravtryck på plasten.

  Sladden är av hög kvalitet och det är trevligt med USB- och Ljuduttag. De LED-upplysta tangenterna ser mycket bra ut och jag älskar hur ljuset reflekteras mot den vita bottnen. Köptes för 1290kr från Komplett.se och kan säga att det var värt varenda krona!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Mycket bra mycket bättre Corsair
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Edit: Nu har helt plötsligt missa tangenter slutat fungera på detta plastiga jävla skittangentbord med kinesiska brytare. "P" och "O" har börjat leka sina egna liv och hälften av gångerna registreras det inte när jag klickar på dem. Nej, var grymt nöjd med tangentbordet till en början men ett tangentbord i den här prisklassen ska fanimej inte gå sönder efter 3 års användning. Har haft tangentbord för 99kr från ICA MAXI som hållit längre än vad detta gjorde. Då är jag också en väldigt pedant människa som alltid tar hand om mina grejer.

  Dessutom har både min bror och klasskamrat haft problem med LED-belysningen. På brorsans fungerar inte de blåa lamporna så han har ingen RGB utan enbart RG-belysning. På kompisens lyser inte NUM-paden. Blir ALDRIG mer Razer för min del. Synd då jag tycker deras produkter är sjukt snygga.

  Gamla recensionen:
  Högkvalitativt tangentbord med många funktioner till ett bra pris. Razers mekaniska brytare är skitsköna, både att skriva och spela på. Razer synapse (mjukvaran) är lätt att förstå sig på och det är enkelt att skapa nya profiler och ändra färg på lamporna. Det enda minuset är att man måste skapa ett konto för att komma åt den.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  KÖP INTE SKITEN DET GÅR ÄNDÅ BARA SÖNDER

  har hänt mig och ett antal kompisar efter cirka ett år
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt skönt, välbyggt och fint tangentbord.
  Har inte så mycket att säga förutom en negativ del som stör mig,
  det är USB och 3.5 uttagen som sitter på sidan och jag gillar inte alls den platsen
  dom valt att ha dessa då det är där man rör omkring med musen och jag skulle
  föredra om dom satte dom portarna på höger sida fast riktat mot skärmens håll eller på vänster sida, vilket som av dom valen spelar mig ingen roll men inte på höger sidan då dom är i vägen för mig.
  Jag kan inte tala för alla men detta är det ända negativa jag kommer på, därför får den bara 8/10.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bytte till ett Blackwidow från ett Qpad MK50. Efter att lödningarna gått sönder flera gånger på MK50 så bytte jag upp mig, och jag kan säga att jag är otroligt nöjd. Efter att ha ägt många olika mekaniska tangentbord är detta min favorit so far.

  Enda nackdelen kan nog vara att det inte ingick något stöd för handleden.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Grymt bra tangentbord.
  Många inställningsmöjligheter för RGB färger. (via separat program)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grymt nöjd med detta tangent bord. - Snyggt!
  Sköna knappar
  Bra fungerande RGB inställningar med en massa inställningsvarianter
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta var mitt första mekaniska tangentbord. Programmet är lätt lärt till rgb funktionerna.

  Nu till switcharna, På detta tangentbordet är det razer gröna (klickiga). Det är antingen så att man älskar eller hatar de klickiga switcharna. Jag älskar de klickiga.

  Man får va försiktig med tangentbordet. Det är inte ett gammalt HP tangenbord.

  Tangentbordet är värt pengarna enligt mig.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt okej tangentbord, men inget fan av brytarna, eller faktumet att folk som kommer på besök tror att det är disko i görningen. Diskot går förvisso att stänga av, men kvar är ett relativt högljutt tangentbord som känns väldigt medelmåttigt kvalitetsmässigt med "tufft" teckensnitt på keycapsen.

  Tur att man inte har betalt för ett själv, hade varit rätt missnöjd över att inte få mer än såhär för en tusenlapp.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  A decent mechanical keyboard ruined by crappy software. If you can live without the SW there's really no need to buy the Chroma, plenty of better "dumb" mechanical keyboards out there.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gick sönder efter 3 veckor.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta tangentbord har gått käpprätt åt helvete, jag har ägt 2st men BÅDA har fått LED failures som har gjort att det inte längre kan lysa blått. Det första gick sönder efter 2 veckor. Jag lämnade tillbaka det och fick ett nytt. Mitt andra gick sönder efter typ 1år. Då jag inte hade kvar kvittot så kunde jag inte lämna tillbaka det. Jag fick nog och köpte Corsair K70 RGB. Jag skulle bara vilja säga att det märks stor skillnad på kvalitet ijämfört med detta "plastbygge".
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är nöjd med mitt BlackWidow Chroma och har flera produkter från Razer.
  Det är enkelt att importera profilinställningar och du kan specificera dina egna inställningar efter tycke.

  Bra mjukvara från Razer och produkterna är kontinuerligt uppdaterade med nya uppdateringar/fixar för att alltid prestera på hög nivå.

  Känslan att skriva och spela på tangentbordet är väldigt bra men tangenterna kanske låter lite mycket då det är mekaniskt. Det stör inte mig alls!

  RGB är en häftig funktion och färgvariationerna är många där tangenternas utseende kan fås efter egen smak och tycke.

  Ett bra och stabilt tangentbord som är perfekt för spel!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tangentbordet har för mig funkar felfritt i 1 år nu ljussättning kan justeras och anpassad för allas smak och tycke och dem mekaniska brytarna är guldvärda. Det ända problemet som jag påkommit är när datorn är avstängd och du råkar komma åt en tangent börjar hela tangentbordet kyssa som om datorn borde på. Inget stort fel men kan vara lite störande inland när man ska gå och lägga sig annars är tangentbordet en stor rekommendation och för alla dom använder gammal membran knappar BYTT!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar utmärkt. Låter en del men vilka mekaniska tgb gör inte det fräck led frihet skulle inte skadat med en usb port till men man kan inte få allt är nöjd och belåten gillar man razer gillar man denna regnbågs sprutande ledfest!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastiskt att skriva på och spela på, inte för dom runt ikring dig men det är deras "huvudvärk"
  RGB är enbart en onödig feature MEN, ändå gillar man det!

  Tungt och ligger stadigt på bordet
  Sleevad tjock kabel med 2xUSB + Ljud & Mic
  Tangentbordet har en USB port på högra sidan, trevligt!

  Dyrt, men ska man ha bra grejer med lite extra nördbelysning så kostar det, inte bara Razer som tar betalt. så har man råd är det ett bra köp!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fick detta tangentbordet igår och jag gillar det skarpt. Finns dock några småsaker som jag stör mig på.

  -Design och konstruktion- 7/10
  Jag tycker att konstruktionen ser bra ut, bra funktioner som till exempel hörlursjack och en extra usb port direkt i tangentbordet. En sak som jag inte gillar är att tangentbordet är gjort av plast... känns inte så premium och man hade förväntat sig mer av ett tangentbord för 1 800kr. Annars en bra design, känns robust. Bra att man kan stödja tangentbordet så det blir mer ergonomiskt att skriva på.

  -Mjukvara- 9/10
  Till skillnad från de flesta andra tillverkare så är razers mjukvara mycket bra. Enkel att använda, och möjligheterna är i princip oändliga, man kan dessutom importera profiler och göra tangentbordet till ditt eget!

  -Känsla- 7/10
  Tangentbordet låter mycket när man skriver på det. Inte för att jag bryr mig så mycket, men det är lite störigt. Dessutom känns knapparna en aning billiga jämfört med ett vanligt mekaniskt tangentbord, de ger inte lika bra respons när man skriver jämfört med cherry mx brytare.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Bra tangentbord, speciellt bra till gaming. En aning billig känsla, annars bra!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  köpte det här gaming tangenbordet igår och jag älskar det so far. det har många möjligheter med ljus. man kan göra sitt eget mönster med chrome config. jag har inte lagt så mycket fokus på macro knapparna så jag vet inte så mycket om dom.
  det jag att dom hade haft är ett handledsstöd för handleden. lite minus men annars är det super bra.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fick hem det i går och har bara hunnit använda det någon timme men än så länge gillar jag det skarpt. De fem makroknapparna till vänster gör till en början att man ofta använder dem som shift- och ctrl-tangenter av misstag, men det är väl en vanesak.

  Ljuseffekterna är riktigt trevliga, även om man kanske önskar lite fler inställningsmöjligheter. Men det kanske kommer i någon uppdatering så småningom.

  Tangenterna låter ganska mycket när man skriver så se till att sambon inte ska sova i samma rum, det kan nog bli lite distraherande. Annars känns tangenterna väldigt sköna att skriva med, men jag antar att det är högst personligt.

  Trevligt med extra USB- och ljudportar, även om jag själv nog inte kommer använda ljudportarna i större utsträckning då jag även använder högtalare till datorn och de vill jag inte koppla in i tangentbordet. Men säkert bra om man är på LAN och liknande.

  På det stora hela så är det ett riktigt bra tangentbord. Något dyrt kanske, men om pengarna inte spelar någon roll så är detta ett givet köp!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  11/10
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  stor tangentbord
  Ljudet är fantastiskt
  Formen är fantastiskt
  Razer Software är dåligt men. Verkligen glitchy och dålig design i min mening
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra spel tangentbord! I de mörka kostymer rgb lampor på detta perfekt med lampor på deathadder'n min. Men det negativa är att den är gjord av plast, till skillnad från corsair K70 som är metall. Men jag uppmuntra Widow!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fan tuffa tangentbord, geni som du kan skapa costum ljus genom vilka spel du spelar. Definitivt värt pengarna passar väl med svart mamba mus;)
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra tangentbord
  + Chroma Ljus
  + Bästa RGB programvara som jag har sett
  -Expensive
  Knappar lager mycket ljud
  -Ingen Cherry mx
  -Väldigt Billig plast
  -Gör Något speciellt som gör det borde kosta nästan 1700kr. Hade det kosta cirka 900-1100 hade varit acceptabelt.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  * Världens bästa
  * 9/10 pågrunna du kan inte ansluta till iPhone