Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Creative EP-630

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Creative Hörlurar (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enkla men riktigt bra. Haft mina i många år. Riktigt bra ljud för sin prisklass. Använt väldigt mycket och de har fått stå ut med mycket misshandel. Har till och med kört dem i tvättmaskinen!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt bra budget-lurar.
  Har haft dessa i ca 1 år nu och har motstått väldigt mycket utan att gå sönder. Det har slitits i sladden, de har körts i en tvättmaskin och de har till och med lämnats ute en natt i regnet men inget verkar förstöra lurarna. Har små hörselgångar men dessa passar verkligen bra, till skillnad från andra lurar. Rekommenderas!

  +Små pluggar som lätt går in i öronen
  +Bra ljud
  +Extremt tåliga

  -Ingen volymkontroll eller pausknapp.

  Väldigt bra köp!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  + Väldigt bra ljud
  + Sitter väldigt bra i öronen
  - Sladden är ömtålig, råkar man rycka i den, om den fastnar någonstans t.ex. så är det stor risk att ljudet i minst en av hörsnäckorna plötsligt är mycket lägre, och då får man köpa nya.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Uppdatering
  Har köpt 8 par totalt under några år. Hållbarheten är inte bra men de är både billiga och fantastiska så rekomenderar dessa starkt

  Fungerar grymt bra till att jogga med, djup bas. Sedan så vet jag ej hur bra hållbarheten är för har slarvat bort två par.. Men det blir tredje paret jag köper idag!

  Hållbarheten är ett minus
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra ljud och väldigt bra pris. Dock ganska trassliga.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  10/10 för priset.
  Fattar inte hur fan folk har sönder sina? Hade mina första i 8 år innan dom gick sönder, köpte sedan ett andra par som jag har haft i två år nu. Väldigt välanvända både hemma och på språng.
  Fattar inte heller vad folk menar med trassel, om något så motverkar sladden trassel, "platt" och gummi som gärna vecklar ut sig själv. Om man bara pular ner skiten i fickan är det självklart att det blir trassel med vilka som helst. Och om man vårdslöst snurrar sladden runt mobilen, speciellt om kontakten sitter kvar i, så är det självklart att dom går sönder.

  Känns konstigt att man ska behöva förklara, men: Ta tag i änden med kontakten med ena handen och mitt på med andra handen. Vik sedan sladden fram och tillbaks medan du drar den upp genom andra handen, använd tummen och lillfingret för att byta riktning. Det tar 5 sekunder. Typ 19/20 gånger som jag tar ut hörlurarna ur fickan och tar tag vid kontakten och släpper resten så faller de ner i en rak linje av sig själv, inga knutar, inget trassel.

  Skulle inte direkt säga att jag provat MÅNGA in ear-hörlurar, men dessa är helt klart dom bästa utav alla jag testat. Har däremot både provat och äger mycket dyrare (slutna) over ear hörlurar, och det når ju självklart inte upp till dom när det kommer till ljudkvalité. Men finner ofta att EP-630c roligare att lyssna på, även fast den objektiva ljudkvalitén såklart är sämre.
  Tycker inget sticker ut som dåligt med ljudet, alltså inget som jag direkt stör mig på, vilket oftast varit fallet med andra in ear-hörlurar att jag direkt stör mig på något.
  Blir aldrig trött av ljudet, kan köra hur länge som helst. Brukar däremot bli jobbigt fysiskt att ha i dom väldigt länge. Till exempel om man suttit uppe hela natten med hörlurarna i så kan det kännas som att det skaver lite, men det tar bra många timmar innan det blir så. Brukar bara hända på typ 10-timmarsflyg och när man sitter uppe hela natten.
  Har förresten inga direkta problem med att få dom att sitta kvar bra, inte ens när jag äter. Kommer med.. gummipluppar (for lack of a better word) i tre olika storlekar.

  Känns som att detta kanske var lite rörigt skrivet, men so be it.
  Rekommenderar definitivt, och dom är billiga nog att det inte direkt skulle skada om man nu inte skulle göra det.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Stryktåliga! Har haft mina EP-630 i snart 3 år och under den tiden har de fått tagit ordentligt med stryk då jag bland annat använt dem till gymmet samt alltid förvarat dem nertryckta i en enda röra i fickan. Jag ska nu byta ut dem mot ett nytt par då de har börjat att spraka till litegrann ibland men ljudet är fortfarande balanserat mellan de två lurarna och låter bra.

  I övrigt har det enda problemet varit att "fogen" som binder samma hörlurssladdarna har släppt så jag har fått tejpa ihop dem lite halvsnyggt så att sladdarna inte separerar hela vägen ner till kontakten.
  Har aldrig haft ett par in-ears som har varat längre än ett, kanske två år tidigare, trots betydligt högre prislappar och med det tillsammans med det överraskande bra ljudet för den låga prislappen gör lurarna enligt mig till ett grymt köp!
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Sjukt bra hörlurar. Klart de bästa jag haft.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft tre månader tror jag. Inte särskilt nöjd.

  Positivt: billiga, sitter ok i öronen.

  Negativt: Störande "brus" när jag lyssnar som inte är där med andra lurar. Sladden är tunn, känns skör och trasslar lätt.

  Rekommenderar inte.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft någon månad nu, billiga och funkar. Absolut inget drömljud men man får vad man betalar för vilket speglar mitt betyg.

  Haft 2 par, dags för tredje nu. Håller ungefär 1 år om man använder dem mycket och snurrar ihop dem efter varje användning.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Dessa in-ear lurar har en bra komfort och är ganska lätta att sätta in, inget problem efter flera timmars användning. Ljudet är ganska klart men ändå lite bullrigt, basen är i mitt tycke nästan lite för tung.

  När jag hade mitt par av dessa kostade de ca 350kr men nu är de nere på 150kr, med andra ord prisvärt. Ett klipp för någon som vill ha mycket bas och kanske inte har så mycket att jämföra med. Någon som är van vid neutrala studiohörlurar bör söka sig till ett annat par.

  Det enda stora minus jag skulle vilja ge är att de snabbt går sönder, tyvärr.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bekväma öronkuddar och helt okej ljud för att endast lyssna på radio/podcast och ev. lågbas-musik som jag gör!

  Ena öronsnäckan tappade ljudet med ca 40% efter ett år men det kunde jag stå ut med. Nu har kopplingen för den andra öronsnäckan glappat totalt så det är dags för att köpa ett par nya.

  Självklart blir det samma par för jag kör på det bekvämaste att köpa samma modell man är familjär med (priset har ju också ett finger i spelet här!)
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra ljud för det billiga priset! Dessa är verkligen standard. Efter att ha prövat många dyrare men sämre så har jag nu gått tillbaka till dessa klassiska.

  Dock har de en tendens att gå sönder så spara kvittot...
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt ok ljud, men inte alls bra bas, speciellt om man jämför med Apple Earpods som kostar exakt lika mycket och dessutom har headset.

  Dock plus till formen, dom satt fint i mina öron, då jag aldrig kan ha vanliga hörlurar som bara trillar ut.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Extremt prisvärda lurar! Hade mina i knappt två år och använde dem dagligen, misshandlade dem ganska mycket - upp och ner ur fickor, använda på gymmet i svettig miljö 3 gånger i veckan etc etc etc. Till slut slutade den ena luren att fungera efter att ha glappat lite i några veckor. Fullt acceptabelt framförallt med tanke på hur mycket jag använt dem och hur "elakt" jag behandlat dem under tiden kombinerat med det låga priset. Använt dem med iPhone 4s, Samsung Galaxy S3 Mini, Samsung Galaxy S3 och Samsung Galaxy S3 LTE bra ljud med samtliga enheter.

  Mycket bra ljud med fokus på fyllig bas vilket är viktigt för mig. Jag har väldigt trånga örongångar och har traditionellt haft svårt att hitta in-earlurar som passar, men dessa satt helt perfekt. Kommer att köpa ett nytt par snarast och rekommenderar dig att göra detsamma.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra hörlurar.
  Täpper till nästan allt oljud utifrån med rätt storlek på puffarna.
  Tung och skön bas till diverse dubstep, drum n Bass och house låtar.
  Billiga, snygga och riktigt behagliga för öronen.

  KÖP!
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  För det låga priset är det väldigt bra ljud och de sitter väldigt bra i åtminstone mina öron. Tyvärr är hållbarheten inget vidare, då grejen som håller ihop de två kanalerna i kabeln tenderar att gå sönder. Är inne på mitt fjärde par eller något.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa jag prövat ljudmässigt!
  +Bra bas
  +Klart ljud, kan urskilja individuella instrument
  +Sitter skönt och tätar bra
  +Bra pris
  +Mjuk följsam sladd (märks speciellt vid kyla)

  -Håller (bara) några år
  -Den mjuka sladden trasslar sig lättare än styvare varianter
  -Ej handsfree
  -Ingen aktiv brusreducering

  Inne på mitt tredje par nu och har som mest betalat 199:- vilket gör dem otroligt prisvärda.

  Par nr1 höll för ca 3 års daglig användning innan ena luren gav upp.
  Par nr2 höll några veckor innan katten bet sönder sladden :-/
  Par nr3 fungerar fortfarande utmärkt efter 2 år. Används dock inte dagligen längre eftersom jag mest kör handsfree till min SE.

  Om inte det första paret gått sönder skulle de fått en tia i betyg!

  Testlyssnade alla lurar jag hade tillgängliga härom kvällen när min Sambo köpt ett par Philips SHE7005A.

  Resultatet (förutom att min Sambo snodde åt sig mina EP630...):
  Gamla Koss Spark plugg (249kr): Mycket bas och tätar bra i örat. Dock riktigt dovt och onaturligt ljud, krångliga att sätta i och sitter inte så skönt/bra samt sticker ut mycket.
  Mest bas!

  Philips SHE7005A (279kr): Inte mycket bas men väldigt naturligt ljud. Lite krångliga att sätta i (inte lika illa som Koss pluggarna, sitter skönt och sticker inte ut så mycket ur örat.
  Med tyngre bas hade de gett bästa ljudet.

  Samsung (?) som följde med min S3 (gratis): Bättre bas men något burkigare ljud än SHE7005A, smidiga att sätta i örat och sitter skönt. Dock lite större än SHE70005A vilket kan var jobbigt om man ligger med örat mot kudden eller liknande.
  Ok ljud och gratis!

  SE HPM-88 (129kr): I klass med Samsunglurarna men ännu burkigare ljud och sticker ut mycket ur öronen. Stort plus är den aktiva brusreduceringen vilket gör dem överlägsna i buss/tåg/bil/flyg. Funkar dock endast med äldre SE telefoner.
  Aktiv brusreducering!

  EP630: Ljudet är fylligt och klart med bra tryck i basen. Inte lika mycket bas som Koss dock. Sitter skönt och är lätta att sätta i, storleksmässigt mitt emellan Samsung och SHE7005A.
  Bäst ljud och bra pris!

  Uppdatering: Var lite hård mot Philips-lurarna, med rätt konfigurerad EQ låter de faktiskt bättre än EP630, dock lägre ljudnivå och sämre bas.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Är inne på mitt andra par. (Det första gick inte sönder, tappade bara bort det). De har varit en trogen följeslagare på många resor och till vardags. Har ägt lurar ur olika prisklasser men EP-630 är den enda modell som jag har köpt en andra gång eftersom jag har varit så genomgående nöjd. Ljudet är verkligen av riktigt bra kvalitet! Det enda minuset som jag ser med dem är att sladden är väl klen.

  På plussidan:
  + ljudet, med bra basåtergivning utan att de tar över
  +passformen, de sitter i men sitter bekvämt
  +lätta
  +kabeln har inte en tendens att trassla till sig

  På minussidan
  - kabeln kanske inte är av högsta kvalitet, rätt så tunn

  Sammantaget mycket nöjd och när dessa går sönder lär jag köpa ett nytt par!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  UPDATE september 2013:
  Köpte ett nytt par efter att ha haft Creative MA200 i ett par månader. Gillar verkligen de här lurarna, har använt dem till och från i ett år ca. Balanserat ljud, bekväma och bra kvalitet för prisklassen.
  _____________________________________________________________
  Lurarna har mycket bra passform (det följer med tre olika silikonmuddstorlekar) och ljudet är mycket bra. Basen är väldigt kraftfull, men ändå ganska detaljerad (inte alltför "mullrig"). Övre mellanregistret (låga diskanten) skulle kunna vara lite starkare, som det är nu har lurarna väldigt mycket bas och ganska mycket övre diskant, men lite mindre mellanregister.

  Eftersom jag bara haft de här lurarna i några dagar kan jag inte uttala mig om kvaliteten ännu. Hörlurarna verkar gedigna, men sladden är lite klen. Teknikmagasinet lämnar i alla fall två års garanti på dessa lurar, så om de skulle gå sönder (vilket de förmodligen gör förr eller senare) gör det inte så mycket. Jag lyssnar i lurar varje dag, så jag är glad om jag får ut mer än ett par månader ur ett par lurar.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  8/10, kanske lite oförtjänt högt på sätt och vis men det här är ruskigt bra lurar för vad de kostar. Om man tar priset helt ur jämförelsen skulle jag säga 2-3/10 men då är ju konkurrensen från premiumlurarna enorm...
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Dessa lurar har bra design gör att den sitter bra i örat, man kan sova med lurarna utan att de märks av. Ljudet är bra och basen finns där. Men SoundMAGIC E10 har ännu fastare och djupare bas så därför kan jag inte rekommendera dessa då de är i samma prisklass.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  riktigt nöjd med denna lur.

  köpte dom i oktober föra året och föra veckan slutade ena luren att låta. gick till teknikmagasinet där jag köpte dom har gick därifrån med ett nytt par. :)
  fortfarande lika nöjd med dom.

  tycker det värkar som att basen är lite mer kraftful i dom nya än dom gamla vilket är ett stort +
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Första intrycket är att dessa lurar absolut är värda pengarna.

  + Bra bas, bra diskant och skapligt mellanregister.
  + Stänger ute ljud bra.
  + Små och smidiga.
  + Bra möjligheter till komfort, 3 olika silikonproppar.
  + Otrolig klarhet med tanke på att det är earplugs.
  + Funkar till all typ av musik som jag testat, reggae, house/electro, rock etc.
  + Lurarna läcker inte ens så särskilt mycket vid hög volym.

  Det enda minuset jag kan komma på i skrivande stund är att diskanten kan bli lite skrikig vid hög volym ibland.

  Creative är helt sanslösa på att tillverka bra ljud till en billig slant och dessa lurar är inget undantag. Värda varje peng av de 199 kronorna jag la för dessa. Rekommenderas starkt!
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har fungerar klockrent i över ett år nu, dock råkade jag lägga ena hörluren på en hårddisk vilket resulterade i att den hörluren skadades, och numera låter ganska dåligt(25% volym på vänstra och 100% volym på högra). Får se om jag köper likadana lurar eller om jag kollar efter några andra.

  Tyvärr saknas basen litegrann, visst kan man höra den men inte så tydligt som på vissa andra hörlurar. Annars är de riktigt bra, och billiga, så köp!

  UPPDATERING:
  Slutade med att jag köpte nya. Har nu haft dessa i två år, men nu är det dags att hitta ett par andra.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  De kanske inte är de bästa snäckorna på marknaden, men de är utan tvekan de mest prisvärda. Bra ljud, sköna att använda, ett stilrent utseende och ett nästan FÖR billigt pris gör att dessa garanterat är värda en 10a.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra ljud.
  Låg energianvändning och därmed längre batteritid.
  Bekväma.
  Stiliga.
  Ganska bra avskärmning av omgivningens ljud.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  välljudande hörlurar men de är en aning för skrikiga i höga registret så det gör en aning ont i öronen när man lyssnar på rock/metal men annars är det väl bara att sladden är ganska tunn.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Grymt bra lurar för det priset. Jag har nu haft mina i drygt 3 år och de har fungerat klockrent från början till slut. Det enda negativa är att om du slår sladden mot jacka eller liknande så hörs det rätt tydligt i lurarna. Men jag rekommenderar dessa helt klart! Riktigt bra köp!
 • Ganska dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  De är inte dyra men när man kan få ex Sennheiser CX299 för 225 kr så är detta ett skämt!

  Att få in dem korrekt i öronen utan att de gör ont är ett heltidsjobb minst sagt. Sennheiser CX299 är mycket enklare och de sitter mycket skönare.

  När man väl får in lurarna rätt så är Ljudkvalitén ok men inte i närheten av ex Sennheiser CX299.

  Kvalité? Vänstra luren blev dålig på mitt exemplar trotts att de används extremt sällan. Fick som tur var ett par nya på garanti.

  Tyvärr är dessa ett par lurar jag inte kan rekommendera.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Råkade ha sönder mina gamla 630 som annars varit felfria i 3 år nånting. Inne på tredje paret nu, sitter skönt, bra mjuk sladd, ok ljud (kunde haft lite roligare mellanregister) och isolerar ljud utifrån väldigt bra.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Är väldigt nöjd med dessa. Skaffade mig dem igår och tycker det är ruskigt bra ljudkvalité! Åtminstone om jag ska jämföra med tidigare lurar jag ägt.. Har verkligen ingenting att anmärka på, är bara lite orolig att de ska gå sönder/börja glappa vilket väldigt många verkat råka ut för om man läser fler omdömen här.

  Köp, för tusan!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt bra ljud! Hade fått full pott ifall att kabeln inte kletar in sig i allt.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt bra lurar sett till priset! Blir visserligen lätt glapp men med ett års garanti ska man inte klaga.
 • Knappt godkänd
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mitt tredje par som nu har blivit glapp vid kontakten. Annars funkar de jättebra med bra basåtergivning och trasselfri sladd.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Haft mina i ca 3 år om inte mer... Otroligt nöjd :)
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Hade tidigare ett par Sennheiser CX500 som gick sönder, och jag bytte då till de här, mest på test för att de hade fått väldigt bra betyg och var billiga. Jag upplevde ljudet som något sämre och mer diskant. främst det senare störde jag mig på i början men vande mig vid ganska snabbt. Nu efter ganska exakt 9 månader har de gått sönder (glapp på vänstra), men då skall man tänka på att jag använder dem när jag pendlar, gymmar, promenerar, joggar etc och att lurar håller i 9 månader är bra för mig.

  Kommer köpa ett par till.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Kanske den mest prisvärda in-ear hörluren som finns. Riktigt bra för priset. Första paret höll i ett och ett halvt år efter dagligt användande. Har köpt ett nytt par!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har varit helt sjukt bra lurar som jag varit jättenöjd med men efter ett år har den ena snäckan nu dött. :(
 • Ganska dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Lurarna ger bra ljud så länge de fungerar. Mitt första par gick sönder efter ett halvår, så jag fick ett nytt par på garantin. De höll ungefär lika länge. Man måste vara ytterst varsam med sladden för att det inte ska bli glapp i den.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra, lite smått överskattade hörlurar. Kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är som gör att jag inte kan prisa dessa lurar till skyarna som kritikerna verkar göra.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Är inne på på tredje paret då hunden ätit upp ett och det andra tappades bort.

  Jag är riktigt nöjd med produkten och jag anser att kvaliteten är grym och räcker utan tvekan vid normal användning. Dessutom fantastiskt ljud för priset!

  Jag lyssnar på musik när jag sover och har således dessa i hela natten. Då jag har en tendens att trassla in mig ordentligt och dessutom vakna liggandes på dem. Det märks att dom tar stryk av detta efter ett par månader. Dock betraktar jag detta som onormal användning.

  Har även prövat andra varianter av in-ear, men har ej hittat några som kombinerar ljudet, kvaliteten, passformen och priset som dessa.
 • Dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket trasslig sladd. Ljudet försämrades på ena luren efter någon månad, känns inte riktigt välgjorda. Ljudet var dock ok i början.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra och billiga hörluar! Basen är mäktig!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte dessa lurar. Blev riktigt förvånad hur bra dom satt i öronen. Inga problem att han då man är ute och springer. Sedan va ljudet kanon över hela registret.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Första intrycket är WOW! Dynamiska och kristallklar och de stänger ute allt ljud på utsidan. Just nu är de på jobbet men i kväll ska de hem och testas med min rörförstärkare. Så letar du efter en skitbillig lur som lirar: look no further
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Riktigt bra lurar. Har inga direkta referenser att jämföra med men har både ägt, ipods orginal lurar och några sony lurar som kostade mig cirka 500 kr. Ingen av dessa lurar kommer i närheten dessa.

  Sladd lite mjuk och trasslig men inga problem hittills.

  10/10
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Aldrig haft in-ear hörlurar så länge som dessa. De håller för det mesta känns det som och jag tycker än idag att de låter riktigt bra. De leverar en härligt djup bas.

  Min syster lyckades få med dem in i tvätten en gång. Men de fungerade alldeles utmärkt efter det.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Jag har haft mina i 2 år och 9 månader och idag försvann ljudet i högra luren. Efter en tids sökande kom jag fram till att det var pga glapp i kontakten. Tråkigt men jag klagar inte då de fungerat felfritt i nästan 3 år.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Helt ok lurar. Känns prisvärda men saknar lite djup i ljudet.